• Tradicija bunta
    7.4k
    Sve u vezi tih izmjena bi trebalo ići nekim redom. Prvo osnivanjem nekog odbora ili radne skupine, pa nakon toga održavanjem kvalitetne javne rasprave gdje bi se mogli davati prijedlozi i ideje. Uostalom, sve su to različite inicijative, koje su kasnije prerasle na neki način u DP, radile i prije. Mora postojati širi konsenzus oko tog pitanja, ipak puno širi od DP-a i ljudi koji su sada trenutno vlast u klubu. Nema više razloga gledati u retrovizor i zamarati se nekim starim temama nego se klub mora otvoriti i to je to. To će biti tako. Po mom mišljenju malo se kasni s tim iz razloga koje ne bi ovdje navodio... ali sigurno ne jer se nekome, kako se ovdje da čitat, osladilo. Siguran sam da će te izmjene ići u smjeru kakav je bio obećan i najavljen ranije, nema niti jednog razloga da tako ne bude. Ima ko će se pobrinuti za to da se dana riječ ispoštuje.
  • The Undertaker
    7.4k
    Moj dojam je da nije problem u samoj namjeri vladajućih već da oni nemaju interni konzenzus ili usuglašeni stav o ključnim elementima novog Statuta. Moram priznati da mi je to malo razočarenje jer sam očekivao da tu imaju pripremljeno nekoliko poteza unaprijed. Opet ponavljam, to je moj dojam a ne potvrđena činjenica.
    Što se tiče timinga, slažem se da nigdje ne gori i bolje je sve napraviti polako ali kako treba. Međutim, to vrijedi sve dok je vladajuća većina jedinstvena i stabilna. Krene li Zajec na ljeto u realizaciju onoga što je najavio u svom interview i o čemu priča uokolo onda se karte ponovo dijele a u tom slučaju bih volio da je novi statut barem pripremljen ako ne i usvojen.
  • mali M
    7.2k
    Danas u 18 je skupština. Jel znamo teme o kojima će se pričati ili?
    Inače drago mi je da smo krenuli lagano uvodit red i u novinarski dio: "GNK Dinamo neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate utakmice Dinama na stadionu Maksimir." To mi je super, neka laganini navikava ove trolove od novinara da ako se misle pojavljivati samo za "senzacije" ništ za njih. I lijepo na kraju mala smjernica "GNK Dinamo zadržava pravo odbijanja zahtjeva za akreditacije." To bi mi nakon ove sezone (a i prošle) baš bilo lijepo iskorišteno pravo za neke medije...
  • Peškaman
    6.4k
    Jel znamo teme o kojima će se pričati ili?mali M

Prema SNa o stadionu,budućem kampu i njegovoj lokaciji (ako sam dobro shvatio),financijskoj situaciji koju su zatekli kada su došli,trenutnoj financijskoj situaciji, budućoj finan. situaciji (ovisno gdje ćemo igrati,tj u kojem Europskom natjecanju), o kreiranju nove radne grupe koja će 'ispeglati' statut do kraja, o "plavim prijateljima" - mogućnost učlanjivanja u klub bez OIBa.
  • The Undertaker
    7.4k
    Najvažnije točke su financijski izvještaj za 2024. , plan za 2025. i izmjena statuta.
    Moglo bi biti zanimljivo ako netko potegne pitanje upravljanja sportskom politikom i pojedinačne odgovornosti ako ne osvojimo prvenstvo.
  • NKDZ86
    3.2k
    Moglo bi biti zanimljivo ako netko potegne pitanje upravljanja sportskom politikom i pojedinačne odgovornosti ako ne osvojimo prvenstvo.The Undertaker

isto kao kad smo završili u ligi za bedaka i kad je rijeka osvojila prvenstvo.
  • vlatkomarkovic
    543
    Nadam se da će se spomenuti i SD, ali ne vjerujem...
  • The Undertaker
    7.4k
    Hoćeš reći da je ova Skupština ista kao i ona prije izbora?
  • NKDZ86
    3.2k
    naravno da ne, nego da su se sad našli kritičari zbog lošeg sportskog rezultata, a di su bili dok smo bili u ligi za bedaka, dok je ri osvojila, itd.
    ak me razumiješ kaj oću reć ,ak ne športski pozdrav svejedno
  • The Undertaker
    7.4k
    Ne, ne razumijem. Ako je tadašnja Skupština šutila treba i ova nova? Ako ovi prethodni nisu radili svoj posao trebaju i ovi novi?
    Evo, ja bih pitao Zajeca pojašnjenje njegovih izjava i što on planira napraviti ako ne osvojimo naslov (izjavio je da će biti posljedica).
  • masacusec
    4.9k
    Mislim da je trenutno gorući problem u našem klubu financijska situacija (koja je stabilna) i nekakve projekcije na sljedeću godinu uz fokus na kreaciju alternativnog plana financiranja zbog možebitnog gubitka titule i neigranja u najjačem svjetskom klupskom natjecanju, kao i akcent na aktualnu „dekapitiranu“ sportsku politiku unutar kluba.
    Izmjene statuta svezi inozemnih članova, uz dužno poštovanje prema istima, trenutno ne bih smatrao prioritetnom temom.
  • mali M
    7.2k
    Ne, ne razumijem. Ako je tadašnja Skupština šutila treba i ova nova? Ako ovi prethodni nisu radili svoj posao trebaju i ovi novi?The Undertaker

okej, znači ti predlažeš da lete otkazi po upravi, izvršnim odborima itd... ako koju godinu izgubimo prvenstvo? uh, baš me umorite ponekad s tim tjeranjem maka na konac...

I šta ako izgubimo, pa već je letio onaj kojeg (opravdano) svi smatramo velikim djelom krivcem, a to je prošli SD koji nije sportski sektor vodio nikako ili bolje reći kriminalno loše. I njega smo smijenili baš zato što je ugrozio titulu. Što bi ti još dodatne glave da padaju, ako smo već krivca riješili i pokušavamo spasiti što se spasiti da.. Nitko ne kaže da i ostali ne snose dio krivice, ali ako jedan odjel kriminalno odradi godinu, smijeniš njegovog direktora i ideš dalje, ne daješ otkaze cijeloj upravi firme i direktorima nekih drugih odjela..

Daj nemojte kritizirati samo da bi kritizirali nego malo uključite i logiku koji put
  • The Undertaker
    7.4k
    okej, znači ti predlažeš da lete otkazi po upravi, izvršnim odborima itd... ako koju godinu izgubimo prvenstvo?mali M

Ne, ja to ne predlažem. Ja predlažem da netko iz Skupštine pita Zajeca što on misli napraviti jer je (on a ne ja) najavio nekakve posljedice. Pa da znamo.
  • mali M
    7.2k
    Ma dobro, ponavljam, nemoj sad tjerat mak na konac.. Pa svima nam je jasno da je Zeko nekoliko puta ove godine ispalio takve intervjue da je damage controle imao posla i za prekovremene. Sad bi ga ti ulovio za riječ i iscjedio da se opravda.. Sve ok, ali ne kužim s kojim ciljem.. želiš da se javno posipa pepelom ili da nekome spiči otkaz kako bi si opravdao izjavu s kojom je nekotrolirano izletio..
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Samo nek Manenica bude taj koji priča, Zeko neka evocira uspomene, a planove i priče o posljedicama nekaostavi onima koji to trebaju komunicirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.