• blue heart 72
    2.1k
    Uspel sam pokrenuti ove moje Međimurce v domovini i izgleda da će se ipak najvjerojatnije ići na organizaciju Plave noći u Međimurju. Ako ima dobra duša koja je na bilo koji način sudjelovala u organizaciji Plave noći u Hercegovini, Imotskom ili Požegi bio bi vrlo zahvalan ako bi mi se netko javio u Inbox, tako da bi mogli na neki način profitirati i od njihovog iskustva.....
  • danguba
    4
    Mani su također obračunati bodovi za kviz pogrešno, usprkos točnim odgovorima. Slao sam mail odmah ali zasada se nitko još nije javio..
  • Droljo
    13.6k
    Uspješno sam i ja produžio članstvo sad. :lol:Droljo
    Jučer stigla poštom članska. Znači 10 dana. :ok:
  • skener
    2.1k
    https://www.24sata.hr/sport/dinamo-ide-u-izmjene-statuta-a-zelja-je-raditi-kampove-u-sad-u-cak-i-tamo-traziti-mlade-talente-1039361

Danas imamo više od 42.000 članova, a to je brojka koju smo prošle godine postigli tek u rujnu. Velik nam je potencijal u tom članstvu izvan Hrvatske, no problem je što većina njih nema OIB. Zakon nam ne dopušta da, budući da smo udruga građana, učlanjujemo ljude bez OIB-a. Željeli smo svejedno da oni postanu dio naše zajednice, zato uvodimo institut "Plavi prijatelj", gdje će oni imati sva ista prava kao članovi, osim što neće moći birati članove skupštine ni biti birani na izborima. Ustvari, imat će prva kao sadašnji maloljetni članovi - objasnio je Tomislav Globan
  • NitkoBitan
    24.1k
    Odlicna vijest, moguce jedna u nizu onih koje su potaknute prijedlozima na Zoni. Nadam se da ce se objavljivat ukupna zajednicka brojka clanova i plavih prijatelja jer je to realno jedna te sta stvar - navijac Dinama.

Btw. mozda nekog ne zanima glasanje na izborima pa ce ciljano postat plavim prijateljem :chin:
  • Thor
    28
    Moj prijedlog i misljenje je da bi svakako u novom Statutu ili izmjenama i dopunama starog trebalo propisati da pravo glasa na izborima i biti biran (biti kandidat) za sva tijela kluba moze ostvariti jedino fizicka osoba koja je neprekidno clan kluba najmanje 5 godina prije izborne godine ili osoba koja je s prekidima clan kluba u zbroju najmanje 10 godina. Time bi se izbjegla ad hoc uclanjenja prije izbora i moguce razne malverzacije i dala bi se ozbiljnost clanstvu u klubu i naznacila odanost i privrzenost klubu a onda i pravo i cast sudjelovanja u izborima birati i biti biran.
  • vjeko1701
    13.2k
    Princip podržavam ali ne i predložene periode, posebno tako rano u post-kleptoman eri. Za početak bi bilo potpuno dovoljno 3 u kontinuitetu ili 6 ukupno.
  • Thor
    28
    prijedlog 5 godina u kontinuitetu samo zato sto su izbori svake 4 kako je sad po statutu ako se ne varam. Tako da clan mora biti bar jednu godinu u post izbornom procesu i 4 za vrijeme nakon izbora do iduceg ciklusa. Tako se zadovoljava situacija da se clanstvo proteze u dva izborna mandata.
  • Bosskovitz
    15.8k
    Moj prijedlog i misljenje je da bi svakako u novom Statutu ili izmjenama i dopunama starog trebalo propisati da pravo glasa na izborima i biti biran (biti kandidat) za sva tijela kluba moze ostvariti jedino fizicka osoba koja je neprekidno clan kluba najmanje 5 godinaThor

Slažem se. Nije, doduše, primjenjivo sada jer mnogi opravdano nisu bili članovi do demokratskih promjena, ali nekada u budućnosti bih svakako podržao uvođenje tog ili sličnog pravila.
  • Thor
    28
    a kad ce biti ta izmjena,a planira se ocito na kraju mandata ovog madatnog ciklusa mogla bi se zadovoljiti ta formula za vecinu clanova. A statut bi se i onako primjenjivao za u buduce.
  • M94
    1.6k
    Jedno pitanje u vezi godisnjih ulaznica, znam da se sluzbeno pisalo na pocetku sezone da se mora imati određeni postotak dolazaka na utakmica (65% cini mi se, plus prepusti mjesto) da bi imao pravo prvokupa uzeti godisnju za sljedecu sezonu, jel to i dalje na snazi?

Nekako sam dojma da ljudi nisu upoznati s ovim jer ih vidim dosta da idu na vrata kod zastitara kad im se ne ucita godisnja sa mobitela na skener i tu popuse evidenciju.
  • NitkoBitan
    24.1k
    Ove godine u najboljem slucaju osvajamo naslov i krecemo od 2. pretkola LP sto znaci da ce dobar dio kalkulirat do zadnjeg trenutka sa kupnjom godisnje ovisno o igranju pojedinog europskog natjecanja.

Mislim da nema potrebe za kreiranjem panike i narativa da ce ljudi bez prava prvokupa izvisit za godisnju, ili jos bolje sto se dalo procitat, da ce ljudima sa nedovoljnom dolaznoscu ove sezone bit onemogucena kupnja godisnje iduce.
  • mali M
    7.1k
    ma ja sam odustao od evidentiranja... Jednostavno idem redovito na skener i ništa mi se ne učitava automatski, a ja zaboravljam sam ručno sam kucati i doviđenja... Al baš mi je glupo i frustrirajuće da to moram ručno raditi... Zapravo i nisam vlasnik godišnje pa se zato ne živciram. Idem na dosta tekmi godišnje, ali zbog obaveza nemogu na sve pa onda ni ne pucam na godišnju...
  • The Undertaker
    7.2k
    Loyalty program evidencije posjete ne radi kako treba, nije pušten u rad na vrijeme, nije na vrijeme debugiran, ljudi ne znaju za njega tako da nema šanse da se podaci u njemu koriste za sljedeću sezonu.
  • Zoran
    183
    Meni aplikacija broji utakmice od 27.10.24.- Osijek doma...a bio sam na svim domaćim utakmicama osim Monaca ( poslovno spriječen, ne radi kiše). Čak i na one dvije prijateljske po ljeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.