• The Octopus
    200
    Na dalmatinskom portalu je clanak u kojemu pise da Dinamo s 1:0 ima produzetke? Jel moze netko objasnit?
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ljudi zaboravljaju da nam je prije samo 3 godine "premija" bila ulazak u polufinale i to se smatralo ok rezultatom. Sad kad su se nanizali trofeji ljudi su navikli na pozitivu, i onda kad se desi blackout kao večeras koji jako podsjeća na neke u prošlosti, odmah ih prođe volja...

Ja kao i uvijek kad je Dinamo u pitanju, vjerujem.
    Vratit će nam se za onu prokletu Lubawu kad smo bili na korak do čuda. :pray:

Ne bi nam bio prvi put da izvlačimo nemoguće:

• nkdz
    998
    Rezultat i igra su bili ocajni ali kaj je tu je.
    Treba doci na tekmu i podržati dečke i pokazat da nisu sami unatoc lošem rezultatu.
  • NB86
    16.3k
    Treba netko objasnit pravila natjecanja, da li je bitna gol razlika ili ne ?
  • Keyser Soze
    13k
    Da, kreće se zapravo s 1:6 u Zg
  • NKDZ86
    3.2k
    trebamo dobit bar 5 razlike za produžetke...
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Da se ne lažemo, rezultat nije bajan, težak, ali i ne nemoguć za stic.

međutim što želim komentirat je utjecaj atmosfere, ako ste mislili da ona ne predstavlja nikakav faktor, onda ste se malo zajebali, i igrači su ljudi od krvi i mesa. Ne želim opravdavat rezultat i igru sa ovime, ali da se ipak rekne kako je.

Kao i što je našim atmosfera odgovarala u osvajanjima titula što u Kutiji, tako u Ciboni i bila za drhtave noge igrača Novog Vremena, Omissiuma itd itd...tako je i sada to bio vjetar u leđa mandrilama na gripama ili recimo igrači "velikog" Dinama na Poljudu, Solunu, Pragu, Ateni itd itd... a naši jebiga malo i preozbiljnije prime to i shvate to i onda te poremeti, ta tzv. atmosfera linča.

Sve je to normalno, barem meni.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Dva pitanja o Futsal Dinamu na koja nikako ne mogu naći odgovor već par sezona:

1.Koji se k našima desi kad prođu Dugopolje? Gubili smo mi dole i od Universitasa i Splita koji su taman bili najgore ekipe u ligi, ali i oni bi našli rješenje za nas. Jebote, u Osijeku smo sposobni dati 4 komada pred krcatom dvoranom i Kohortom koja stvara pravu navijačku atmosferu, a na jugu se useremo par stotina/tisuća jadnika koji jedino poviknu kad treba vrijeđati Dinamo a ostatak tekme se čuje škripa tenisica. Pravo grotlo, nema kaj...

2. Jebote više taj kup. Titulu uzmemo 2 puta, superkup jednom, ligu prvaka odigramo solidno, ali taj kup svake jebene sezone nam bude nedohvatljiv. I to ne uvijek protiv top ekipa. I dalje se sjećam završnice kupa kojem smo bili domaćini di nas je Šibenik kao drugoligaš izbacio. O porazima od Makarana, Pule, pa evo i Torcide, bolje ne pričat.
    I dalje stojim pri onoj da bi nam se prije "otvorio" put do osvajanja lige prvaka nego jebenog kupa Hrvatske. :roll:
  • NORTE
    14.4k

Ma dobro pusti to, na tome se radi u smislu pripadnosti klubu (nk dinamu). Futsal je druga priča, tamo ipak samo izvrsnost privlači pozornost.
    Ridikulozno je uopće pisati o tome da nisi navijač ako nisi prvak.

Mislio sam ono u kontekstu toga da ne vidim baš nikakav problem u tome da trofej osvoje bolji na terenu.
    Nismo takvi kompleksaši, divljaci ni bolesnici da od toga radimo dramu i iscenirano sranje kao oni šupci lani na Poljudu u suradnji sa svima.
    Niti trebamo raditi štetu na teret svog kluba.

5 razlike govori samo za sebe...a nije došlo slučajno nego zbog kvalitete.

Podržat igrače i klub u tekmi pa kako bude.
    Ako ne osvojimo čestitat boljima pa zvali se i Mnk Torcida.

Eto ja to tako gledam, ti igrači su ljudi i sportaši, bez obzira na grb dresa.
    Ne mora se svatko ni složit.

Ovdje su čak možda i oni više uložili u snagu momčadi, nije to ni blizu kao veliki nogomet, niti je važnost kupa izuzev prestiža tolika.

Na klubu je da bez nekog pritiska pojača momčad ako želi osvajat trofeje i biti neki faktor u Europi, bez pojačavanje od toga ništa.
  • Felip
    371
    U uzvratu potpisujem recimo 4-2, samo da je bilo kakva pobjeda na kraju. Treba im pokazati da nisu bolji za tih 5 ili više razlike.
  • NKDZ86
    3.2k
    hladne glave, mogu samo reći sve je moguće onome koji vjeruje!

neka ova tekma bude podsjetnik da se može itekako stići razlika!
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/nevideno-cudo-i-nestvaran-rezultat-u-zagrebu-dinamo-primio-devet-golova-a-imao-je-zicer-za-senzaciju-godine-15387931

mi smo uz tebe, znaj da nema predaje!
  • dinamo u srcu
    1.9k
    hladne glave, mogu samo reći sve je moguće onome koji vjeruje!

neka ova tekma bude podsjetnik da se može itekako stići razlika!
    NKDZ86

https://youtu.be/n6jEEB1B8Qs?si=cPe5MZRB_l3kDhrK

Još me boli ona stativa za 8:8, okrenuli bi sve do kraja da nam je to ušlo. Često pogledam taj sažetak. koja ludnica u dvorani od drugog poluvremena. Disali smo kao jedno svi u dvorani.
    Komentatora ponijelo skroz. Totalna ludnica.

A ako ove otvorimo rano, siguran sam da ih meljemo do kraja sa 4,5 razlike. Trebat će i sreće, ali ova ekipa zaslužuje krcatu Cibonu! Nije to još gotovo

Bit će svima žao koji ne budu u utorak u Ciboni.
  • SAS1987
    16.7k
    Bit će svima žao koji ne budu u utorak u Ciboni.dinamo u srcu

I onima koji ne budu u ponedeljak :lol:
  • rakurs
    903
    Bit će svima žao koji ne budu u utorak u Ciboni.dinamo u srcu

Bit će sigurno s obzirom da tada nema nikakvih događanja :lol: U ponedjeljak je tekma.

Ali da, jučer sam bio prvi bez nade jer jbg svi koji smo gledali vidjeli smo katastrofu od igre. Ali pred punom Cibonom ih itekako možemo stisnuti. Usrat će se ko grlice, koliko me sjećanje služi Torcida nije igrala pred punom Cibonom nikada, ili barem djelomično punom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.