• NitkoBitan
    24.3k
    Imam 4 karte,prodajem u pola cijene ako zanimaju nekoga..BBBaranja

:vomit:
  • NORTE
    14.4k
    Realno ovo je gotova priča.
    Koliko su kvalitetniji i bolji od nas bilo je jasno već u Podsusedu, kao i od početka sezone dok su se pojačavali.
  • Filip 91
    1.2k
    Prate trend u derbijima protiv mitomana s juga od kolega sa velikog nogometa.
  • Tom Hanks
    3.6k
    Nema mjesta kukanju,u ponedjeljak se nešto pita Dinamo i tribine
  • Gelipter
    4k
    i u šali jadno do bola. :vomit:
  • BBBaranja
    3.2k

Buraz radimo do 15h svi,dvojica su odmah odustala nakon reza,jedan je za da se ide,ja sam na li-la..
    Čemu ovakav komentar?
  • Nevo7
    941
    Isto kao u petak u Zagrebu, crna rupa u drugom poluvremenu. Šteta... Ali ako su oni uspjeli zabiti toliko, isto tako i mi možemo.
  • Filip 91
    1.2k
    Na nama je da napunimo Draženov Dom do zadnjeg mjesta. #NemaPredaje
  • recikaj86
    587
    Jbt daj neki si stave u glavu neke stvari. Nedopustivo je da slave titulu na našem terenu.
  • The Octopus
    200
    Ovo je bilo koma, bacit se u ponedjeljak na glavu. Ako ne, iskupit se u prvenstvu
  • din
    704
    Odustati radi rezultata? Znači bodrimo klub samo kad je rezultat povoljan? Nikad nećemo osvojiti svako finale, futsal je to, to ne znači da moramo odustati pred prvim lošim rezultatima. Ako protivnik ima bolji kadar, navijače bolje nemaju, govorilo se isto i za Olmissum pa smo ih u Zagrebu pomeli, na dečkima je da daju sve od sebe, mi ćemo na tribinama dati, pa kako bude!
  • NORTE
    14.4k
    Nedopustivo je da slave titulu na našem terenu.recikaj86

Mi nismo iskompleksirani jadnici, ovo je sport.
  • Agramc
    34
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide i kada je teško s tobom sam ja :strong:
  • Gelipter
    4k
    nažalost ima svega, a to se već dobro vidi ove sezone u "velikom" nogometu. Neću ni zamišljati kaj bi bilo da sezonu/dvije ne osvojimo naslov. Masa ljudi su baš razmaženi pizdeki koji su uz Klub dok su tu i rezultati, oni i navijaju za rezultate pa da mogu poludebilne storyje objavljivati na instagramu i komentirati po fejsu.
    Jedno je kao navijač biti nezadovoljan igrom i rezultatom pa kritizirati ponekad, ali u ovoj priči je dosta ekipe kojoj valjda isključivo rezultat čini klub i odriče ga se čim se klub nalazi i u privremenoj krizi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.