• mali M
    7.1k
    Boysi će biti na Istoku ja msmDrawTube

zato smo tada i razmatrali poziciju zapadnog djela sjevera..

al to sve nagađamo.. ali nekako logika vodi ako uzmemo istok da na zapadu nebu bio kavez, na jugu bi bili izloženi previše na Kranjčevićevoj, zapravo je najlogičnije sada kada će biti ulaz sa Adžijine zapadni dio sjevera
  • Bosskovitz
    15.7k

Mislim da ništa od toga još nije definitivno odlučeno pa javno možemo samo insinuirati.
  • Crusades
    15k
    Zadnja utakmica koja će se odigrati na legendarnom stadionu trebala bi biti ona između Lokomotive i Rijeke 6. travnja, u 28. kolu SHNL-a.

Lokomotiva bi nakon toga trebala preseliti na Maksimir čime će indirektno profitirati Dinamo jer će susret s Lokomotivom u predzadnjem kolu igrati kod kuće. Tako će branitelj naslova četiri od zadnjih pet kola igrati na svojem stadionu, što bi mu mogao biti ogroman vjetar u leđa. Jedino gostovanje u završnici prvenstva bit će mu na Poljudu 3. svibnja.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/evo-koliko-ce-trajati-rusenje-maksimira-vise-nema-prepreka-za-izgradnju-stadiona-20250318?meta_refresh=1
  • NORTE
    14.3k
    Kapacitet će biti 11.163.
    Gostima ide 558 ulaznica.
  • NKDZ86
    3.1k
    strah od torside, 558 nova krpa u izradi
  • Tom Hanks
    3.5k
    jer će susret s Lokomotivom u predzadnjem kolu igrati kod kuće.Crusades

Sad kad kažu boysi moraju na jug,naravno 5% kapaciteta :eyes:
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪NORTE strah od torside, 558 nova krpa u izradiNKDZ86

Torcida Zagreb krpa je već spakirana.
  • Danko
    1.7k
    Sad će reć tovari da namjerno žure s početkom da bi dinamo igrao protiv lokse doma.
  • Crusades
    15k
    uz ogradu naravno :smile:
  • Bosskovitz
    15.7k
    Loksa bi od ulaznica za predzadnje kolo mogla zaraditi više nego od svih ulaznica za sve tekme u zadnje dvije sezone.
  • NORTE
    14.3k
    Mislim da bi dinamo od useljenja na novi stadion u Kranjči trebao uvesti isključivo HNL sezonske ulaznice, koje ne vrijede za europske tekme.
    Također i povećati broj sezonskih ulaznica u prodaji.

Time sezonske dobijaju na značaju i kupuju ih samo oni koji žele biti na svakoj tekmi.

Loša infrastruktura više neće biti izgovor za nedolazak na tekme hnla.
  • mali M
    7.1k
    apsolutno nepotrebno! vjerujem da će svaku tekmu stadion biti rasprodan znači da će na njemu biti ljudi koji žele biti na tekmi! Već sam rekao, ja ne kupujem godišnju jer ne mogu biti na svim utakmicama i glupo mi je nekome tko može uzimati taj privilegij. Da li želim da ostanem bez ulaznica onda, apsolutno ne. Ne treba veći broj godišnjih. Ja si lijepo čekam ko napeta puška do online prodaje, odma upiknem kartu i miran sam. A ima nas takvih sigurno jako puno. Čemu rađenje tog elitizma oko karte, samo probrani koji imaju godišnje da dođu. Dobro je i ovako
  • Bosskovitz
    15.7k
    Mislim da bi dinamo od useljenja na novi stadion u Kranjči trebao uvesti isključivo HNL sezonske ulaznice, koje ne vrijede za europske tekme.NORTE

Apsolutno sam protiv toga. Vidjet ćemo brojke na kraju sezone, ali mislim da je ova sezona pokazala da dolaznost godišnjaka na HNL nije više problem kakav je bio nekada, a i mogućnošću vraćanja ulaznice klubu riješen je problem potencijalnih praznih mjesta te klub praktično dva puta prodaje isto mjesto što mu se isplati. Uostalom, na Kranjči zaista neće postojati pojam "izgovora za nedolazak na HNL" jer je njezin kapacitet manji od našeg ovosezonskog prosjeka u HNL-u i ponuda ulaznica bit će manja od potražnje, a kladio bih se da će na više od 90% utakmica stadion biti rasprodan.

Osobno, moja glavna motivacija kod kupovine godišnje je upravo to što ju kupim jednom i više do kraja sezone uopće ne razmišljam o ulaznicama. Znam da nisam jedini koji tako razmišlja među godišnjacima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.