• Eduardo
    23k
    dinamo ga imao praktički dogovorenog kad je napuštao locose, ali završio je na kraju u St. Pauliju, a mi te sezone ostali na Čopu, i doveli Wilson Eduarda i Radonjića iz Istre... sjećam se da nam je tekmu ili dvije prije odlaska zabio tri komada pa je internet bojna ludovala kako mu dinamo pomaže i pumpa mu na taj način cijenu, a uz to dinamo na kraju svejedno dobio locose pa je to bila win-win situacija za sve.
  • Marley
    3.3k
    Bologna 5:0 LazioEduardo

Erlic i dalje nista... steta za njega ove sezone.
  • ShanKu
    1.5k
    Kaj nakon tih par baklji prekinuta utakmica? Ili ima nešto kaj se ne vidi na snimci..
  • Krizy
    53.9k
    Bayer Leverkusen preokrenuo na 3:4, nakon što je u 88. bilo 3:2 za Stuttgart.
    Sada su na -6 od Bayerna, osam kola do kraja prvenstva.
    Koliko preokreta u posljednjim minutama, svaka im čast.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    jako tesko ce osvojiti, ali daje im nadu to sto igraju samo prvenstvo do kraja dok bayern igra i europu i prvenstvo.
  • Kruno
    700
    Barca gubi 2-0 i dobije 4:2. Zanimljiva utakmica.
  • E46
    1.2k
    potpuno zasluzeno, vec treću tekmu jedu atletica a tek sad prva 3 boda.
  • NitkoBitan
    24k
    Zao mi Atletica, dobro su izgledali i protiv Reala i protiv Barcelone i da su obje pobjedili ne moze se rec da bi bilo nezasluzeno. Ne pratim nesto pretjerano druge europske lige ali cini mi se da se Atletico presaltao sa pretjerano defanzivnog antinogometa na neke druge postavke; puno trke, presinga, lijepe kombinatorike... uglavnom lijepo igraju.
  • The Octopus
    172
    Imaju i nesto talentom nadareniju ekipu nego inace. Slazem se, steta da su obje izgubili. Imaju stvarno dobro poslozenu ekipu i bit ce mi zao ako bas nista ne uzmu ove godine, a cini se da nece
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Bit ce pravi el classico Barca Real. Obje momcadi igraju jako dobro. Barca mi izgleda jos i bolja ali Real je uvijek Real i bit ce tu svega do kraja jos.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Sopic potpisao za Widzew Lodz, vidio da je Fabija krenilo i da nema smisla cekat..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.