• Pacho
    303

Mogao bi ja, ali srecom imas vec na Indexu
  • Paggini
    41.2k
    https://streamable.com/uavbih

Evo male ljigice, suđenje Daria Bela je krivo što ste ispušili 3:0 i što ispadate od soboslikara, pekara i mljekara svake sezone.
  • rioda
    7.6k
    Čuj ove bljuvotine u studiju o Lokomotivi
  • Blueshadow86
    2.8k
    Jeličić je dobio zasluženu porciju. Napunile mu se gaće i problijedio. Sad, jel to dodatno došlo do izražaja jer je stajao pored rumenog Vejića...
    U svakom slučaju, uživajmo u ovom cirkusu. :cool:
  • nwankwo646
    486
    Vejić još veći redikul, komentira samo Lokomotivu tj. implicira da su pustili. Pa ko to drži na javnoj televiziji??
  • ElDorado
    2.5k
    Problem je kad urednistvo u studio cijelu sezonu stavlja samo tovarčine. Pa zar ti zdrav razum ne nalaže da staviš neki balans
  • Zagreb1992
    2.1k
    Kaj ste očekivali ..Sad nek si govna iz HNS-a i dalje furaju spiku obitelj ..Jebala ih obitelj njihova..umjesto da se kazni ovakva izjava oni će kao i inače glavu pod zemlju kao da nije ništa bilo
  • KtcGoat
    295
    Valentina naravno da i ti mozes rekonstruirat Kanginu proslavu
  • NB86
    16.2k
    Kakva je jelicic seljacina strasno
  • Facke
    5.4k
    Rakitic govori protiv suca a prije tjedan dan ih je sudac pogural protiv Gorice inace bi fasovali. Koj Hajduk dela od takvoga igraca.
  • Crni86
    8.9k
    Gattuso je tipican primjer dalmatinskog krkanluka, jela je namazan i prca u glavu ali intelektom, a ovi krkani na ro nemaju odgovora i odmah neki prsti u zrak.

Nadam se da ce gattuso dobit zasluzenu kaznu za ovo. Stari nismo na seoskoj ligi, da ti tu neces pruzit ruku, lamaces prstom i ko zna sta sve izgivoris.

Da li jela ima pravo na to sta radi? Ima i nema, da li je moralno, ha nije al dize klikove i zato im pase. Jbga to je biznis, uci ga o moralu lik koji ubacuje lopte u teren u derbiju. Krivog heroja ste nasli. Dva klauna.

Rakitic govori protiv sucaFacke

Hoce li biti suspenzija i kazni radi ovoga?
  • Krizy
    53.9k
    Može li netko ovo prevesti ima pivu i rucak od mene hahahahahaTime

Ovako piše na tportal.

'Ne želim ti dati ruku jer pričaš previše. Igrao si nogomet i razumiješ, znaš jako dobro situaciju. Uvijek pričaš loše o igračima, nemam poštovanja za tebe', započeo je Gattuso na engleskom.

Jeličić je nakon toga odgovorio Gattusu na talijanski na kojem se i nastavila žestoka rasprava. Gattuso se unosio Jeličiću u lice, dok se situacija nije smirila. Voditeljica Valentina Miletić je nakon otprilike minute žestoke svađe uskočila i spriječila daljnju eskalaciju.

'Igraš jako loše' dobacio je Jeličić.

'To je moj stil', odgovorio je Gattuso.

'Moraš imati poštovanja za mene', rekao je Jeličić.

'Ne, ne. Govori ovdje o nogometu! Govori licem u lice', poludio je Gattuso i unio se Jeličiću u lice.

'Idemo govoriti', kazao je Jeličić.

No Gattuso se tu nije smirio.

'Ovo je zadnji put da govorim kad si ti na televiziji! Ti si zla osoba, više neću govoriti dok si tu. Govoriš kao da si osvojio čitav svijet', galamio je Gattuso.

'Došao si iz Italije', odgovorio je Jeličić, a voditeljica je pokušala smiriti situaciju.

'Malo sam pod dojmom, još nisam bila u ovakvoj situaciji', rekla je voditeljica Miletić.

'Ja ne pričam protiv Hajduka, ja sam veći hajdukovac nego on. Poštujem ga kao trenera Hajduka, ali i on mora poštovati naše gledatelje' zaključio je Jeličić.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Sad ce se razvodnit zbog reprezentacije :monkey: Kako uleti kad ne treba, cudo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.