• Sibirski plavac
    4.2k
    Kome se ovaj dečko zamjerio da je opet stalno na klupi kao i prošlo ljeto kad je tek došao? Nadam se da starta u Koprivnici.
  • Murinjo
    0
    Vjv ce startat on i Teo. Osim ako opet ne uskrsne Mmaee.
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Nije ga se nešto spominjalo, ali dobar nastup danas. Jedini novi stranac ove sezone koji ima prolaznu ocjenu kod mene, Kangu još čekam.

U Mmaea, Mbukua više nemam ni trunke povjerenja.

Cordoba mi je vrlo blizu statusu ove dvojice.
  • Ali
    2.5k

Franjić, Torrente, KTC, RPG - najbolje što Dinamo ima od obrane.

Bravo !!!

Pazite ovo je post ne od danas nego cca 20 dana...
    I bas tako je Fabio danas postavio i nismo primili gol !
    Mozda je zbog umornih farmaceuta od 120m kuoa u srijedu, mozda je zbog crvenog kartona... a mozda Carrasco daje kvalitetne upute Fabiu
  • Sajla
    7.7k
    Torrente je danas na tribini imao posebnu podršku, bila je grupica ljudi sa španjolskom zastavom na ZD4, ne znam je li mu to familija i/ili prijatelji ali posebno su ga pozdravili kad je prozvano njegovo ime prije utakmice. I odmah je bio odvažniji prema naprijed, kad je otrčao u 16erac kad smo dobili penal mislio sam da će tražiti od Petka loptu jer su njegovi na utakmici, možda bi i bolje završilo ;) Tek sam na snimci vidio da je išao čestitati Cordobi, vjerojatno se drže skupa zbog jezika.
  • Crni86
    8.9k
    Bome je danas pokazao muda u iznosenju lopte i to nije uopce tako lose izgledalo. Ukoliko taj dio igre jos malo popravi, imamo prvi stoperaki par za iducu sezonu (gale-raul).
  • Orc123
    11k
    Raul bio odlican, imao jako puno okomitih lopti koje su probijale linije, siguran u obrani. Najbolje ljetno pojacanje! Kvalitetan igrac....odlican karakter.....
  • Izet Hajrović
    4.5k
    U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi. Na kraju sezone ćemo evaluirati svakog igrača. Odlična utakmica Torrentea. Ono što je kod njega manjkavost je ta progresivna igra, odnosno progresivna dodavanja. Nije da on ima loše dodavanje, samo treba skupiti više hrabrosti i preuzeti rizik pa odigrati pokoje dodavanje s kojim će probiti 2 linije suparničke momčadi. Rekao bih da je to stvar glave i da se to može popraviti. Ako to popravi, onda će biti odličan stoper. Ovakav kakav je trenutno, njega bih prvo stavio u momčad za Ligu prvaka, a za HNL bih vidio. Moramo se dovesti u situaciju da nam je KTC 5. stoper po kvaliteti, to bi onda značilo da imamo odlične stopere. Treba uzeti u obzir opciju da možda dođe dobra ponuda za Raula. Španjolac, 23 godine, drži konstantu dobrih igara kada igra. Nije isključena njegova prodaja. U svakom slučaju treba istaknuti ovaj transfer kao dobar posao Marića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.