• Blueshadow86
    2.8k
    Soldo,Vrbančić,Mudražija,Stojković,Kačavenda,Pavić,Belcar, Jagušić i gazda MIŠIĆ.Ovo je ozbiljan vezniNoel

Od ovih 9 igrača, ja vidim samo 2 ozbiljna - Mišić i Stojković.
  • Dani Olmić
    1.1k
    istina, to je mozda vezni red za HNL i to je to … ove sezone imamo sucica i baturinu … a njih sljedece sezone necemo imat … taj vezni red je ok ali nije za pomest HNL i za borbu u LP
  • Zg123
    1.4k
    Mozda covjek misli da cemo igrati ligu za bedaka, a i tamo smo u nekim utakmicama prosle sezone smijesno izgledali s puno ozbiljnijim igracima
  • Noel
    9.2k

Probaj čitat sa razumijevanjem i shvatit sarkazam.S razlogom sam podebljao samo Mišića.
  • Izet Hajrović
    4.5k
    jedini koji ovdje spadaju pod "ozbiljne" su Mišić i Stojković. Otkup Solde bio bi ok čisto iz razloga što ga možemo prodati dalje za veće novce ako se ne dokaže na pripremama. Fun fact u vezi njega. Otvorim Sofu i ugledam ovo:

"Prednosti: Nema istaknutih prednosti
    Slabosti: Dodavanje, Kontrola lopte"

On je najslabiji ondje gdje bi veznjak trebao biti najjači. Većina nabrojanih su dobri kao backup opcije za poziciju osmice ili desetke, ali niti jedan od njih nije pojačanje.
  • Noel
    9.2k

Tebi isto kao i kolegi gore. Čitajte sa razumijevanjem.
  • Izet Hajrović
    4.5k
    pisao sam post pa nisam vidio tvoj odgovor kolegi, sve pet.
  • Noel
    9.2k

Soldo vjerojatno i neće igrat u Dinamu. Ako ga i otkupe putem klauzule za milju prodat ce ga za milju i pol odma i zaradit pola milje.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Čitao sam blago letimično i u žurbi. Moj propust. :smile:
  • Eduardo
    23k
    A Isuse ježim se na svaki gol u LP, svaka čast i UEL i UECL ali Champions League je Champions League...Mihaljević

Ima nekoliko golova "boli glava" koliko su dobro odigrane akcije od samog početka pa do realizacije... čak i Pjacina realizacija u Qarabagu je samo šlag na tortu kompletne, izrađene akcije. Šteta što se u izravnom prijenosu nije vidjela cijela akcija koja je krenula od golmana. Tu su oba gola kontra Bayerna, posebice drugi... akcija za udžbenike. Gotovo svi golovi ulaze u kategoriju jedan ljepši od drugog.
  • Marley
    3.3k
    Evo Marica do mene u jednom restacu, ako imate kakve zelje i pozdrave, samo recite :grimace:
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Kuletova master play u Bratislavi(možda i najbolja njegova utakmica ikad) i kući protiv Azera.

Netko je na nekoj drugi temi pisao tipa " kada će Kule ikad znat uzet loptu van 16m i napravit nešto".. pa neka samo pogleda te dvije utakmice i drugi gol protiv Slovana.

Slažem se i ja da Kule nije ni za prvog, možda ni drugog napadača Dinama, jer ima i on svojih mana i svašta nešto, al da me neko može ubjedit da je Kanga bolji igrač i napadač, samo cu reći dobar pokušaj, više sreće drugi put.
  • rakurs
    877

Pazi da ne krene prijetit i vrijeđati zaposlenike, kao što je to bio slučaj nedavno u jednom dućanu u Tomašićevoj :sweat: :grimace:
  • Sajla
    7.7k
    Ima nekoliko golova "boli glava" koliko su dobro odigrane akcije od samog početka pa do realizacijeEduardo

koliko se često u tom videu čuje - Mišić, Petković, Sučić - a koliko često smo ta imena čuli u HNLu? nije poanta istaknuti koliko su nedostajali u ligi, nego kolika je razlika između njih i onih koji su ih trebali mijenjati. baš baš loš posao u prijelaznim rokovima, šteta.
  • SAS1987
    16.6k
    Pazi da ne krene prijetit i vrijeđati zaposlenike,rakurs

Pretio zaposlenicima da će ih zamjeniti jefiniji francuzi iz druge lige? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.