• marcio amoroso
    40.3k

Rog uopće nije dobio više prilika. Kačavenda ima i više minuta i više startova od Roga. A da je bolji pet puta od Roga može biti samo tvoje mišljenje. Nema brojke ni činjenice koja bi to potkrijepila.
  • NORTE
    14.1k
    Postanimo mi prvaci i uđimo u LP kao nositelji u svim pretkolima!

Ne pada mi na pamet navijati za žgadiju od Aeka kako bi nam se eventualno otvorila prilika za direktni ulaz u LP.
    Toj stoki želim sve najgore, daljnju sušu s trofejima i nove europske katastrofe poput Noaha, a ne grčku titulu i plasman i lovu u LP.
  • De Oliveira
    1.4k
    Sretan plavi vikend svima koji slave. Daj nam 4/4.

[img]Screenshot-20250314-061416-Flashscore.jpg
  • NVKOD
    3.5k
    Kad se malo bolje pogleda, nogomet je vrlo nepravedan sport. Sport u kojem favorit ne mora uvijek pobijediti, gdje i najmanji mogu iznenaditi velike. U drugim sportovima je to puno manje izraženo i favoriti u 99,99 % slučajeva dobivaju. Sve me to podsjeća na dvije utakmice: jednu iz prošle i jednu iz ove sezone.

Prošla sezona, Rijeka - Dinamo, utakmica koja je vrlo lako mogla odlučiti o naslovu prvaka, iako je bilo još nekoliko kola za odigrati. Rijeka je bila puno bolja, imali su 26 udaraca prema golu i očekivan broj golova od 2,58. Mi s druge strane, uputili 3 udarca prema golu s očekivanim brojem golova od 0,22. I kaj se dogodi na kraju? Mi pobijedimo i to golom iz slobodnjaka i iz polukontre. Rekli bi neki nezaslužena pobjeda s obzirom da je Rijeka bila bolja čitavu utakmicu, ali pobjeda je pobjeda, neovisno kako ostvarena. Tko će pitati kakav je bio umjetnički dojam?

Ista stvar, ali samo obrnuto bila je utakmica Osijeka i nas gdje smo dominirali cijelu utakmicu, Osijek valjda uputio 2 udarca i zabio 2 gola, od čega jedan eurogol. Badava nam sva ta dominacija kad su Osječani na kraju upisali sva tri boda.

Situacija je jednostavna u oba slučaja - u prvom utakmici iskoristili smo svoje šanse i odnijeli doma tri boda, a u drugog je pak Osijek iskoristio svoje šanse i uzeo nama tri boda. Zato je nogomet užitak pratiti.
  • Crni86
    8.8k
    nije nepredvidiv vec ima jedan segment kojeg svi zaborave a ime mu je golman. Mnogi kad komentiraju a ma dobro njih je golman izvuko, kao da golman nije dio momcadi i momcadske igre. Najbolji je primje prva tekma lpool i psg. Tako je i u toj tekmi s rijekom neva branio odlicno, kao i malenica protiv nas.

Igru cine i golmani, sto mnogi nekada zaborave.
  • Mihaljević
    12k
    A Isuse ježim se na svaki gol u LP, svaka čast i UEL i UECL ali Champions League je Champions League...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.