• pencilneck
    761
    Na kraju nas je prokockanih 2-0 protiv Monaca koštalo ne samo plasmana u Top 24 u Ligi prvaka, nego i potencijalnog izravnog ulaska u LP iduće sezone.
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Prije bih rekao onih 9 u Munchenu…
  • NORTE
    14.4k
    Na kraju nas je prokockanih 2-0 protiv Monaca koštalo ne samo plasmana u Top 24 u Ligi prvaka, nego i potencijalnog izravnog ulaska u LP iduće sezone.pencilneck

Ekipa je na zoni i drugdje slavila taj remi nakon 2:0 kao neku veliku stvar, a mi smo doslovno tad prokockali šansu za prolaz i sve ostalo.
  • Neron53
    1.3k
    Ne treba zaboraviti igranje na nulu protiv škota
  • Liks90
    2.7k
    Ne treba zaboraviti da igramo praktički cijelu polusezonu bez par ključnih igrača…
  • Infinity
    17.6k
    Po meni je najveci kiks bio Munchen. Kockanje 2-0 je nesto negativno, igrati na nulu sa Celticom kuci takodjer. Ne moze se zazmiriti ni na 0-3 s Dortmundom i ako u svemu tome trazimo razlog zasto nismo prosli dalje zbog jednog gola, a ne jednog boda, utakmica u kojoj se primilo devet komada definitivno je pobjednik medju razlozima.

Primiti 8, ne 9 golova od Bayerna za biti medju 24 ekipe Europe i potencijalni plasman u LP naredne sezone. Zvuci kao nesto sto se moze vrlo lako. Nismo tad to znali, ali smo znali da ce nam o prolazu dalje odlucivati gol razlika, eventualno jedan bod.

Sad nam ostaje da vjerujemo u svoju titulu i nadamo se da Olympiakos nece biti prvak. Da li cemo slaviti titulu AEK-a? Necemo. Hoce li nam biti zao sto Dinamo ide direktno u LP? Ne bi trebalo.
  • Droljo
    14k
    Ispali za 3 gola koje smo dobili u 90+ u već izgubljenim utakmicama. Dortmund, Arsenal i Bayern. Šteta
  • Dani Olmić
    1.2k
    u tih tri utakmica je gol razlika 2:15 … to je jednostavno previse
  • Droljo
    14k

Je. Al da smo morali u svakoj dobiti i tog zadnjeg u 90+ i nismo. Već je sve bilo gotovo. Koncentracija samo...
  • Robi T
    269
    Sad sam malo pogledao grčko prvenstvo.
    Završio je regularan dio i sad imaju Ligu za prvaka,Ligu za UECL i Ligu za ostanak.
    Olympiacos igra još 6 tekmi i to po 2 tekme sa AEKom,Panathinaikosom i PAOKom.
    Znači,6 jakih tekmi.
    Moglo bi biti zanimljivo.
  • NORTE
    14.4k
    Malo manje nadanja polažite u propast Olympiacosa.

7 bodova više i obje pobjede protiv Aeka.
    Nedavno su ih i u kupu samljeli 6:0.

Nama je bitna samo naša titula, od koje smo daleko, a ako ju osvojimo imamo OTVOREN PUT ka LP kroz nositeljstvo.
  • scooniepenn
    4k

Iskreno mi nije jasno kako AEK tako uvjerljivo gubi od Olympiacosa. U dvije utakmice je Bodo bio apsolutno bolji i nisu me uopće oduševili. Ima tu jako dobrih igrača i lijepo kombiniraju, ali su iz tranzicije ranjiviji od nas.
  • Liks90
    2.7k
    Sami smo si krivi za rezultate, prestanimo tražiti izvlačenje u drugim ekipama…tak je kak je i to je to. Treba gledat sebe, a ne druge; upitno je ocemo li mi osvojit prvenstvo…ja se nadam da ocemo, ali trenutno je to jako upitno pa prema tome je suludo gledati druge rezultate, gledajmo sebe!
  • Markelo
    3.2k
    Propuštene šanse nisu Bayern, Bvb, Monaco već 2X Plzen i Balkani lani. Nismo prošle godine uopće iskoristili propadanje do konferencijske lige za nabijanje koefcijenta. 3 pobjede i 2 remija u ligi prvaka ove godine. Dinamo teško može bolje od toga
  • Crni86
    9.1k
    ili recimo i paok koji se nakon 2:0 doma trebao proc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.