• Brusa
    2.5k
    pa ne bi baš rekao....puno ljudi se učlanili tek za LP.
    A općenito mislim da je sad puno više članova nego prošle godine u ovo vrijeme.
  • Sajla
    7.7k
    ima ljudi koji će produljiti članstvo tek kad budu uzimali godišnje za sljedeću sezonu, baš sam nedavno čuo jedan takav razgovor. sigurno ih nema 10 tisuća, naravno :) ali ovaj razlog, onaj razlog... vidjet ćemo koliki će biti konačni broj kako godina bude išla kraju
  • nemapredaje
    4.5k

A uostalom još uvijek smo u prvom kvartalu godine, ima
    još puno vremena za produžiti članstvo.

Siguran sam da će od ti 10.000 njih 5-6.000 sigurno produžiti.
  • The Undertaker
    7.2k
    Ja čekam da ovdje prođe tjedan dana bez pitanja kad će mi stići članska.
  • criticus
    3.3k
    HRVATSKA - 0,94%deda

Službeno u BiH trenutno živi 544 tisuće Hrvata (to uzimam kao bazen iz kojeg se crpe članovi, čast rijetkim iznimkama). Prema tomu trenutno 0.66% Hrvata u BiH je učlanjeno u Dinamo (3600 je apsolutna brojka).

Međutim prema realnijim procjenama u BiH trenutno živi oko 400 tisuća Hrvata i prema njoj u Dinamo je trenutno učlanjeno 0.9% Hrvata u BiH, što je nevjerojatno blizu ovom odnosu za cijelu Hrvatsku.

Netko je komentirao ko lijepo da se organizira po BiH učlanjivanja al trebalo bi pojačati u ZG i okolici. To nije do kluba. Akcije učlanjivanja po BiH su inicirali, a neke i samostalno organizirali ljudi iz tih sredina. Dinamovci po zagrebačkim kvartovima, okolnim gradovima, selima i zaseocima, preuzmite inicijativu i pokrenite grupna učlanjivanja i fešte. Siguran sam da će iz kluba doći i logistička i svaka druga pomoć koja je u razumnim okvirima. To vrijedi i za sve druge gradove u RH. Nemojte samo čekati da neko drugi pokrene, pogotovo mi koji smo na Zoni. Ako si na Zoni, zaražen si Dinamom i to je u terminalnom stanju, nema ti pomoći. Onda se angažiraj u svojoj domeni koliko možeš. To je poruka svima, pa i meni.
  • NVKOD
    3.5k
    42 081!

Prošle godine tu brojku smo dostigli 4.9., odnosno ove godine čak 5 mjeseci i 21 dan ranije!
  • deda
    35.8k
    Međimurci su bolesni, 1562 člana. Prestigli su Zagrebačku županiju po postotku na drugom mjestu. U Međimurju je s današnjim danom 1,48% stanovništva članova Dinama. Bravo, svaka čast.

Ako izuzmemo grad Zagreb možemo reći da je Međimurska županija "najplavija" u Hrvatskoj. :clap:
  • NitkoBitan
    24k
    Trebao bi se sredit neki stand za uclanjenje u Varazdinu za vikend kada Dinamo igra tamo. Na tu tekmu ce doci ljudi iz cijelog Zagorja i Medimurja.
  • VE86
    55
    Pozdrav. U BiH zivi ukupno oko 2 mil ljudi, od toga je 15 posto Hrvata. Nekih 300-350 tisuca. Popisi su prenapuhan i zbog politicke slike i pozicije naroda. Uzimam za primjer svoj grad Tomislavgrad. Prema popisu ima 33 tisuce a u stvarnosti 18
  • prefontaine
    1.4k
    Znači Dinamo je pravi bosnopurgerski klub :heart: :cool:
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Danasnji kviz pred Loksu, zadnje pitanje koji trener potpisuje najvecu pobjedu u tekucoj SHNL sezoni i tocan odgovor je Nenad Bjelica, kako? Sta nije Jakirovih 5:0 protiv Istre u prvom kolu?
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Promijenjeno je sad na Jakira, al bodovi nisu :grin:
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Treće pitanje je isto krivo, “Jednom dinamovcu je pogodak Lokomotivi u toj utakmici, ujedno i jedini u ovoj sezoni SHNL. Tko je on?” Ponuđeni su : Mbuku, Mmaee i Ademi, Mbuku i Mmaae nisu zabili u toj tekmi tako da jedino može biti Ademi, ali nije mu to jedini gol u sezoni. Zabio je i Istri.
  • Crni86
    8.9k
    al bodovi nisuEfes Pilsen

Takoder
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.