ako ne dozvolimo kritiku, onda smo na istom kao i prije — vlatkomarkovic
Ne vjerujem da ja mogu nazvati index ili sportske i reci im ja sam Vlatko Marković čuo sam da je među kandidatima za SD-a Zvone Boban, pa da to puste kao eksluzivu. — vlatkomarkovic
Pa ok, ali vjerujem, možda suludo, ali vjerujem da bi ljudi koji su demokratski izabrani pošteno podržali pobjedničku listu. Jer, ako ne bi, onda nemamo slobodan Dinamo, onda imamo isto što smo imali samo s novim licima. — vlatkomarkovic
Ne vjerujem da ja mogu nazvati index ili sportske i reci im ja sam Vlatko Marković čuo sam da je među kandidatima za SD-a Zvone Boban, pa da to puste kao eksluzivu — vlatkomarkovic
jer ova uprava je realno vukla dosad loše poteze po sportskom planu — vlatkomarkovic
nitko u upravi nije u stanju, jer nema znanja o nogometu, razaznati tko bi bio dobar SD — vlatkomarkovic
Nije tocno da postojeci statut tj postojeca izborna pravila igre odgovaraju manjini u Skupstini. Dapace, po postojecem statutu oni vise nemaju sanse uci u Skupstinu i nemjenjanje statuta odgovara samo poziciji — Neron53
Koliko god velika vecina clanova Dinama podrzava sadasnju garnituru u odnosu na proslu, nije dobro sto se do sada nije niti pokrenulo korigiranje nakaradnog statuta. Isprike tipa " za 3 godine su izbori pa glasajte" ili " ne moze se mjenjati statut jer se nema 40 ruku" ne mogu i ne smiju ici "ruku pod ruku" sa demokratizacijom kluba. — Neron53
Apsolutno se mogu složiti s tobom. Moj inicijalni post koji je potegao lavinu, je bio samo da se ukaže na to da ova dva imena nisu za Dinamo. — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.