• Infinity
    17.6k
    Sad sam još više uvjeren u naslov prvaka, samo treba ovima našima pokazati stanje koeficijenta koji nas vodi direktno u Ligu prvaka pa ne sumnjam sa će dati sve od sebe kako bi izborili tu Ligu prvaka za sljedeću sezonu gdje ostavljaju krv na terenu, a za HNL koga boli briga.Izet Hajrović

Njih uglavnom motiviraju pare i ja se sad ne bih puno mislio oko premija za titulu. Ovi igraju uzvrat za sedam dana, mi u medjuvremenu igramo u Koprivnici i u slucaju pobjede pljunuo bih igracima milijune za titulu.

Igraci placeni jesu, vecina i preplacena, ali je situacija takva da ustedom pet milijuna gubis preko 50 na nagradama, vrijednosti igraca, prihodima od utakmica itd.
  • pencilneck
    760
    Ako Olympiacos pobijedi Bodo/Glimt s bilo kojim rezultatom u četvrtak, gotovo je s našim nadama za izravni plasman u LP.

Oly ima 7 bodova prednosti u Grčkoj, svega 6 kola prije kraja prvenstva. Istina da su tih 6 kola sve derbiji između Top 4 ekipa, ali morao bi se dogoditi neki epski raspad da Olympiacos, koji je ionako daleko najkvalitetnija ekipa u Grčkoj, to prokocka. Pogotovo s obzirom da AEK, koji im je bodovno najbliži, igra užasno.
  • rioda
    7.5k
    Oly ima 7 bodova prednosti u Grčkoj, svega 6 kola prije kraja prvenstva. Istina da su tih 6 kola sve derbiji između Top 4 ekipa, ali morao bi se dogoditi neki epski raspad da Olympiacos, koji je ionako daleko najkvalitetnija ekipa u Grčkoj, to prokocka. Pogotovo s obzirom da AEK, koji im je bodovno najbliži, igra užasno.pencilneck

Ne igraju li oni sad onaj svoj play-off do kraja? Malo mi zvuči još šest kola, bit će gotovi do 20.4. s prvenstvom po tome...
  • pencilneck
    760
    Ne igraju li oni sad onaj svoj play-off do kraja? Malo mi zvuči još šest kola, bit će gotovi do 20.4. s prvenstvom po tome...rioda
    Regularna sezona je završila (26 kola). U Play-offu za prvaka (kao i u Play-offu za Europu) igraju 4 ekipe dvokružno, dakle 6 kola je ostalo. U Ligi za ostanak igra 6 ekipa i tamo će se odigrati još 10 kola.
  • Omake
    6.4k
    Poveli Bodo i Glimt!
  • Iskrenjak
    274

Bravo i jednom i drugom!
  • Infinity
    17.6k
    Zeko, pisi cekove :rofl:
  • NORTE
    14.1k
    Jedno poluvrijeme do velikih snova!
  • PetkoDaniOršaGol
    164
    Ne vjerujem očima vlastitim. Nado kurvo!
  • Klenx
    6.9k
    Ukoliko Olympiacos ne dobije, da bi išli direkt u LP ovo su scenariji još koji se ne smiju desiti:

- Bodo bi u tom slučaju kasnio za nama 8 ili 9 bodova. Znači moralo bi ući u finale EL na način da u 1/4f imaju 2 pobjede (4 boda) i bod za prolaz. I u polufinalu EL pobjeda (2) i neriješeno (1) i bod za prolaz (1).

- Aston Villa ili Dortmund osvajaju LP

I najvažnije bez čega nema ničeg: Mi moramo biti prvaci!

Ali pričekajmo 2.pol.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Pratit ce Grci nase prvenstvo :rofl:
  • Maximo
    733
    Nevjerojatno mi je da bi nam se ovo moglo poklopiti...
  • Dani Olmić
    1.1k
    znaci ukratko: Ako smo prvaci dolazi nam LP na Maksimir
  • Dani Olmić
    1.1k
    E sad je gotovo…koji kiks u obrani
  • Maximo
    733
    Izjednačio oly,sad će bit grdo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.