• Kruno
    700
    Vukovar pomalo posusaje treci remi.
  • rokikaciga
    641
    Sesvete gazi prema vrhu. Samo kaj nemaju licencu jer ih je HNS natjerao da povuku prijavu za licencu jer nisu naveli stadion vec su zatrazili od Grada Zagreba da im se dodijeli...jer realno ne zna se na kojem stadionu ce se moci igrati.

A imaju gradevinsku za stari stadion Croatia Sesvete
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Vidim Vinkulju kao glavnog kandidata za 1 HNL
  • Stihl
    3.1k
    Ak sam dobro vidio, ovaj vikend igraju zadnje kolo, a situacija na tablici je dosta zanimljiva. Vukovar i Opatija po 40 bodova, sesvete 37. Znaci prvak ce ce bit ili Vukovar ili Opatija, sve ovisi kak odigraju zadnje kolo. Ako i izgube u zadnjem kolu, a sesvete pobjedi, svi su na 40 bodova, no u međusobnim omjerima tu je Vukovar najbolji.
    Parovi u zadnjem kolu:
    Sesvete - Jarun
    Orijent - Vukovar
    Cibala - Opatija
  • Krizy
    53.9k

Ima dodatan krug od 11 kola, samo nema ništa u rasporedu jer se odlučuje na temelju plasmana nakon 22. kola.
  • plavosrce
    10
    Vukovar je otvorio podruznicu u Osijeku, ne znam na koji nacin to funkcionira za prvu ligu, ali vec su pred kraj priprema i odradili par treninga na Gradskom vrtu, sto znaci da bi se prva liga mogla vratit na Kantridu ili Gradski vrt
  • Stihl
    3.1k

Ahaaa e vidis to nisam znao, jos mi je bilo cudno kak samo 22 kola. Al reko ko zna, mozda su nekaj mijenjali.

A s obzirom da ima jos tih 11 kola na kaj mi je Krizy ukazao, pitanje je gdje se vraca 1.liga hehe
  • prefontaine
    1.4k
    Majke ti prati li itko pozornije ovu drugu (1.NL) ligu? Vukovar i Opatija kao prvi i drugi imaju jednu pobjedu u zadnjih 5 kola, Vukovar prije toga 0:0, 1:1, 1:1, 0:0, Opatija 0:0, 0:0, 0:0, 0:0 :rofl: .
    Vukovaru prosjek datih golova po utakmici 1.38, Opatiji 1.28.
    Jel se stvarno igra tako dobra i čvrsta obrana ili je to smijeh od lige?
  • dmil
    559
    Ne, nego je Vukovar postavio Gordona Schindelfelda za trenera, koji je kvalificiran tako što je prijatelj od predsjednika kluba otad im se prednost nad Opatijom istopila. A Opatija, rekao bih da igraju iznad svoji mogućnosti trenutno tako da me ne čudi kad upadnu u loše serije.
  • Carrasco
    5.6k
    šta se istopilo u odnosu na Opatiju kad doslovno imaju jednak bodovni učinak kao i Opatija od dolaska Gordona
  • zg041
    256
    volio bi da se cibalia vrati,cisto iz navijackih razloga..da imamo jos jedan klub sa navijacima..makar ne vjerujem da ce uspjeti 10 bodova nadoknaditi
  • rokikaciga
    641
    Vidim da i Sesvete dise za vratom, to bi moglo biti zanimljivo
  • grba
    238
    Kako se odreduje raspored?
  • Stihl
    3.1k

Ne znam frende, vjerojatno kad zavrsi 22 kolo, onda slazu raspored za jos 11 kola i to predpostavljam na nacin da 23.kolo prvi igra sa zadnjim, drugi sa predzadnjim itd.itd . pa tak izvrte jos tih preostalih 11 kola, a zadnje kolo igraju trenutni prvi protiv, trenutnog drugog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.