• Crni86
    8.8k
    znaci sad citate misli i znate zasto netko kritizira i koje su mu skrivene namjere.

Lijepo je sve iznad napiso.
  • Georg Koch
    5.6k
    to je najveca bit svega.
    Nitko obicnu kritiku, kritike, koje su razumne, racionalne i utemeljene u svrhu poboljsanja bilo kojeg segmenta kluba, nece shvatiti krivo, nece shvatiti kao zlonamjernu.
    Kritika (dobronamjerna) je uvijek i svugdje dobrodosla.
    Ali gle ti mamicevaca kako su jaki na rijecima cim krene nesto u krivom smjeru. I Bogu hvala nek i krene, nista nije savrseno nikada ni bilo niti ce biti, drugacije se ne bi ni otkrili.
    Bogu hvala, zemljopis mi je dao to da zivim u okruzju gdje mu rade kipove na "svakom koraku".
    I svi su oni nakon proljeca prosle godine prali ruke od svega i govorili kako ih on ne zanima, najiritantnije-kako ih nikada nije ni zanimao, a svo okruzje zna xy poveznica na xyz nacina gdje ih je zanimao i on, a pogotovo razno koristoljublje koje je proisticalo iz istog.
    I kako kaze dobro poznata:
    "Gle malu vocku poslje kise", mi to u ovom primjeru zovemo "gle mamicevaca poslje kiksa".
    Gnjusno je citati, a jos gnjusnije slusati zazivanje vracanja svega, a NAJGNJUSNIJE od svega je gledati, slusati i cuti njihovo orgijanje nad bilo kojim problemom i sivilom koje se nadvije. Orgijanja za koja tvrdim da nisu puno veca u Splitsko-dalmatinskoj zupaniji, od onih koje izlaze iz usta nasih, nazovimo ih navijaca.
    Svako sivilo i svaki problem nas je i doveo do velikog zajednistva gdje smo uvijek i svugdje izlazili jos jaci, jos pametniji i jos puno snazniji nego sto smo bili.
    Tako ce biti i ovaj put.
    A oni ce se lako "preportati" od Duje iz Kaštela na Frana s Jaruna.
    I mi cemo im se nasmijati.
  • Špan
    62
    Ovo mi djeluje ona klasična mamićevština i glavićevština....Stalno neka opravdavanja..pola ljudi tu kritiku baca na temelju plaćenih novinskih naslova i gluposti...

Bavite se malo stvarima na terenu jer Plavi lavovi idu u opasan niz! :victory: :strong: :heart:
  • Špan
    62
    Ako si bacio histeriju na temelju par novinarčića i piskarala to je žalosno...Dinamovci nasjedaju na spinove i to spinove jeftine kvalitete. Opet ako si neki vražji insajder onda prestani s tim. Histerizirate samo da histerizirate... Čovjek iz kluba demantira da se nešto nije dogodilo a i dalje se udara po istom. Ništa od toga nema smisla. Bolje bi bilo da u ovih nekoliko kola zbijemo redove i budemo podrška. Vrijeme će pokazati ko je spomenuti sportski direktor a isto tako će pokazat jel vrijedi ili ne.....Radije dovucite što više ekipe na Loksu! :wink:
    Samo i jedino Dinamo! :strong:
  • vlatkomarkovic
    464
    Jako mi je teško svima odgovoriti, ali vidim da logika nekima nije baš najjača strana pa ćemo to morati malo objasniti.

Čovjek koji kaže da trebaju novi Izbori ukoliko je nezadovoljan trenutnom vlasti je po nečijoj logici zagovaratelj nedemokratskog sustava?

Ja sam izuzetno nezadovoljan trenutno sportskom politikom kluba i sama činjenica da su ova imena isplivala mi govori da ljudi koji upravljaju Dinamom trenutno nemaju nikoga tko odlučuje tko zna išta o svijetu nogometa jer ta imena nikada ne bi trebala isplivati u kontekstu SD-a. Sada možemo pričati o tome da je netko plasirao feke news, ali nekako sumnjam da je neki novinar ili insider iz glave izbacio baš ta dva imena igrajući se rulet imena. Novi izbori bi dali nove ljude u upravu od kojih bi se možda netko i razumio u sportsku politiku, možda... Paralela ovoj logičkoj zabludi je ko da se optuži osobu koja je recimo padom berlinskog zida, bila nezadovoljna novom vlasti i traži promjenu vlasti kroz nove izbore u Njemačkoj da je komunist.

Čovjek koji se iz argumentiranih činjenica protivi oboje imena, osobito Mikića i smatra da nikako ne bi trebala isplivati je također za prošlu diktaturu po nečijoj logici. Nekako su neki zbog toga što sadašnja uprava ga je uzela u obzir dobili kolektivnu amneziju. Jer on je napustio Bišćana da bi čijem kumu bio "desna ruka"? I zbog kojeg razloga se otvorilo još jedno mjesto u Dinamovom stožeru kada je Mikić dolazio? To je nekako stavljeno u vjetar. No čovjek koji se protivi tome je taj koji je zagovaratelj Mamića.

Mislim ok, podržavajte upravu do kraja, prozivajte me Mamićevcem, trovačem itd. Ja se nadam da će ipak u upravi odabrati dobrog SD-a, a ako bude jedan od ovih ionako će većina vas koji me sada prozivaju, nakon što ovi odlete opet dati mi za pravo da cipelarim tada staru upravu, SD-a itd. jer ćemo kroz izbore dobiti nove ljude koji će tada biti novi spasioci Dinama i koje nitko neće moći kritizirati do daljnjega.

Svi smo znali da će ovaj proces biti s problemima, ali ako ne dozvolimo kritiku, onda smo na istom kao i prije. Dojučerasnji udbaši su današnji Mamićevci.
  • The Undertaker
    7.2k
    Čovjek koji kaže da trebaju novi Izbori ukoliko je nezadovoljan trenutnom vlasti je po nečijoj logici zagovaratelj nedemokratskog sustava?vlatkomarkovic

Pitanje je bilo što bi htio postići novim izborima. Novu vlast?
  • Laugreano
    3.7k
    Bitno da glave padaju. Koga briga sto bi se postiglo.
  • vlatkomarkovic
    464

Da, volio bi vidjeti ljude koji se razumiju u nogomet u novoj vlasti, da im raznorazni potencijalni SDovi ne prodaju muda pod bubrege i iskreno me već podosta nervira činjenica da nema novog statua, ali da sad ne palim tu temu, nek ostane na ovome. Ja sam uvijek zagovarao demokratski model Reala i Barce, ali ako je većina za ovaj ok. Samo neka je netko tamo tko zna bar nešto o nogometu, koji može reći: "ej ljudi stvarno Mikic ili Branco..."
  • Vučko53
    294
    i iskreno me već podosta nervira činjenica da nema novog statuavlatkomarkovic

Dobro, razumijes li koji je preduvjet za usvajanje novog statuta i koji je jedini razlog zasto ga nema?
  • vlatkomarkovic
    464

Drago mi je da se posprdno odgovara u moje ime
  • vlatkomarkovic
    464

Razumijem, iako smatram da se mogao postići dogovor i zato sam dodao da ne palim temu.
  • sport
    4.3k
    Kad smo mi svi u zabludi neko bi nam trebao objasniti koje reference i nogometno znanje su imali oni koji su u bivšoj vlasti odlučivali o sportskoj politici kluba.Pomoći ću sa nekoliko imena:Peras,Barišić,Antolić,Rožić,Zorić,Tomačić,Ljuština,Kožul,Truskaller,Peternel,Hanžel itd.
    Jedan od nabrojanih je i dalje jako aktivan kako bi pokazao nesposobnost trenutnog vodstva Dinama a neki se pecaju na njegove objave.A mnogi koji bi nove izbore zapravo žele povratak gore nabrojanih.
  • vlatkomarkovic
    464

Gdje sam ja to napisao da je prošlo bilo bolje i da smatram da je ono bilo savršeno?
  • The Undertaker
    7.2k
    Poanta je da bi na novim izborima, po trenutnom Statutu, sadašnja vlast tj. sadašnji IO birao 35 skupštinara što bi im opet osiguralo većinu. Dakle, dok ne dobijemo novi Statut, trenutna vlast je, u praksi, nesmjenjiva.
  • Laugreano
    3.7k
    Mandat je 4 godine. Nakon toga glasaj za koga hoces, a mozes se i sam kandidirati. Trazit smjenu svih zbog sezone u kojoj su nam 4 glavna igraca pola sezone ozlijeđena je smjesno. Jedino sto šteka trenutno je rezultat u HNLu. Sve ostalo se diglo na visu razinu.
    A vidis i sam da se rade promjene tamo di steka i da dolazi novi SD. A Mikica i Branca si se uhvatio makar veze s vezom nemaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.