• bongo
    1.1k
    Mislim da tu klub ne može ništa napraviti nego je prvenstveno stvar dogovora HNS-a kao organizatora natjecanja i nositelja TV prava.

Inače termini Šibenik na veliki četvrtak u 18h i Gorica u srijedu nakon Uskrsa u 3 popodne su strašni...
  • Iskrenjak
    272

Nije u KZ, nego u Zagrebačkoj. Za razliku od Kranjčevićeve.
  • NORTE
    14.1k
    znači šta, dosad su igrali preko one stvari, ali sada kada isprate Bodo sada će dodati gasa, jer titula nije dovoljna motivacija? Jako velika motivacija će biti Batiju, Petku i Sučiću to što će dogodine Dinamo igrati LP, ako već zbog toga nisu igrali s full gasom. S druge strane Cordoba će sada iznijeti unutarnjeg prime Hazarda, kada vidi da nas titula gura u LP direktno.

"2. klubovi u ligi svjesni da im dinamova titula donosi velikih milijun eura što je za mnoge ogroman dio budžeta."

- ne razumijem, šta će sada Varaždin reći svojim igračima, dečki jebeš to što se mi borimo za Europu, ako pustimo Dinamu, a stisnemo Rijeku i Hajduk onda ćemo dobiti milijun eura sigurica. Već vidim kako Lamine Ba namiguje Kangi.
    vlatkomarkovic

Ne samo da je naša momčad u više navrata i od vlastitih navijača optužena da nema motiva igrati Hnl na razini kao LP, nego bi momčadi itekako MOTIV VIŠE bio direktan ulazak u LP, bez imalo sumnje, a tu je i premija za takvo što.

A ti si od svih igrača dinama uspio nabrojati samo 4 igrača od kojih trojica odlaze (i žele otići kao pobjednici), a jedan nije ni na mapi. :smile:

2. Ostali klubovi, naravno da bi u situaciji stani-pani završnice prvenstva čak i takva eventualna situacija mogla odigrati ulogu.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Mislim da bi klub trebao potegnut pitane stranih sudaca u derbijima. Kvaliteta stranih sudaca je nedvojbeno veca od domacih sto dokazuje i to da domaci ne sude u europskim natjecanjima, a da ne govorim koliko su domaci suci pod pritiskom te to jos umanjuje njihovu kvalitetu sudenja.

Izuzev derbija ovaj vikend (Rijeka-Hajduk) do kraja prvenstva su ostala 3 derbija (Dinamo-Rijeka, Hajduk-Dinamo i Hajduk-Rijeka), a sva 3 kluba trenutno imaju otprilike podjednake sanse za titulu. Po meni nema razumnije odluke od angaziranja stranih sudaca.

Prosle sezone ih je trazio Hajduk i izaslo im se u susret, a ove sezone ih ne traze... hmmm... Valjda i mi imamo pravo neki k trazit i valjda se i nama moze udovoljit sa zahtjevom. Trosak stranih sudaca je 12-15 tisuca eura po utakmici x 3 utakmice i dodemo do manjeg troska nego sto je Dinamo platio bakljadu boysa na derbiju. Para za strane suce se ima, nek izvole nadlezni pokazat volju.

Strani suci za Poljud su pod mus. Inace nam slijedi izlezavanje tovara po terenu pola utakmice, nedodavanje lopte od klinaca do terena, ubacivanje lopti u teren, toleriranje 10 prekrsaja Kaliku...
  • NORTE
    14.1k
    Trosak stranih sudaca je 12-15 tisuca eura po utakmici

Strani suci za Poljud su pod mus. Inace nam slijedi izlezavanje tovara po terenu pola utakmice, nedodavanje lopte od klinaca do terena, ubacivanje lopti u teren, toleriranje 10 prekrsaja Kaliku...
    NitkoBitan

Kajgot. Pa mi smo gospoda, kaj bi tražili strane suce...

Mislim da se strani suci nikad više neće vratit u Hnl, a razlog je očigledan - tad nema repova i dinamo je u takvom okruženju profiter.

Upravo ono što hajdučija ne želi i na čemu temelji bodovni konto posljednjih godina, s domaćim sucima i evidentnom pljačkom u xy situacija što je u više navrata zbrojeno i prokazano, a njihovi igrači zaštićeni kao koale.
  • vlatkomarkovic
    444

Stojim pri onome da je trebao biti shit od the day. Ovo doubledownanje je za današnji shit of the day. Neće ti nitko, ali nitko pustiti zbog milje od LPa, a ovo da igrači nisu dovoljno motivirani je smiješno. Mi ne znamo, jer nismo u svlačionici, kakva je atmosfera u svlačionici. Tu ima milijun faktora koji utječu na atmosferu koja prelazi onda na teren. Ovakva nekakva stvar može biti faktor, ali 80-ti. Doslovno veći faktor je da ti dođe nadrkan igrač jer se rastaje. Dinamika svlačionice je niz faktora, ovako nešto neće gurnuti vagu. S druge strane mi uopće ne možemo govoriti da ti je motivacija problem, jer je prvi problem kvaliteta. Možeš imati najbolju atmosferu ikada, ako nemaš kvalitetu cvikaj ga.
  • Omake
    6.3k
    Nadam se da će nam se u sezoni 26/27 dogoditi jedan ili dva Raula Asencia.
  • Bosskovitz
    15.4k
    Gorica u srijedu nakon Uskrsa u 3 popodnebongo

Ovo je kriminal od termina. Na radni dan u vrijeme kad ni oni koji rade 9-17, ni oni koji rade jutarnje/popodnevne smjene ne mogu stići… užas.

Prosle sezone ih je trazio Hajduk i izaslo im se u susret, a ove sezone ih ne traze...NitkoBitan

Da te ispravim/nadopunim: ne da ih ne traže, nego im se izravno protive u derbijima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.