• Dudu 9
    572
    Šteta što je zbog gluposti dobio žuti karton koji mu je treći, pa ćemo zbog toga morati opet gledati Ristovskog protiv Lokomotive.
  • Paggini
    41.9k

Ili možda Mikića? :chin:
  • Dudu 9
    572
    Prije će Moharami uskrsnuti.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Nije to bio glup žuti karton nego baš suprotno.
    Valjda je svima jasno da se je čistio da bude bez kartona u zadnjoj četvrtini prvenstva.
    Protiv Lokomotive će to nekako odmorni Rile pokrpat.
  • E46
    1.2k
    ti imas rijetko cudne komentare, sta ce rile pokrpat. Zbog njegovog "krpanja" smo tu di jesmo sad, neka on vise nista ne krpa do kraja sezone.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Moha, al morat ce Theo opreznije iza :rofl:
  • jedan u nizu
    12.4k
    Napokon da smo na jednoj bekovskoj poziciji stabilni dvije utakmice u komadu.

Nadam se da ga vidamo do kraja sezone zacementiranog u prvoj postavi.

Super napada prostor, centarsutom prebaci prvog igraca.
    Samo nek se malo uigra sa Stojkovicem i vit ce super.
    Nisu ni jedan ni drugi navikli igrati desno, a mislim da ce se slagati fenomenalno cim povezu koju utakmicu na desnoj strani.
  • CastAway1986
    2.7k
    Odličan ! Samo tako nek nastavi i nadam se potpisu novog ugovora
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Vrhunski odigrano već par tekmi zaredom. :strong:
    Nadam se da ćemo na ljeto gledati igrača slične kvalitete i na lijevom beku, najkritičnoj poziciji već par godina. To će onda biti pravi spektakl.
    Inače, Taylor opet danas na klupi za Celtic i nije dobio ni minute. :eyes:
  • Georg Koch
    5.6k
    Ne znam jel samo meni promaklo, ali RPG propusta tekmu sa Lokosima zbog zutih.
    Bas steta, na svojoj prirodnoj poziciji je beton!
    Bit ce zanimljivo koga ce gurnuti Fabio, Rile vs Moha, cak mislim da ce Moha dobiti sansu od prve minute, naravno ako je uopce zdrav i u ritmu...
  • Droljo
    13.9k

Točno 9 komentara iznad tvog je krenula rasprava o tom žutom kartonu. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet