• Maxova dijagonala
    3.2k
    Max je danas upisao 90 minuta za Saint Etienne.
    Duge lopte 3/7
    Dueli na tlu 0/0
    Nikad se neće promijenit :heart:
  • Ivdzo11
    5.8k
    Prelec je za Germanijak kratko komentirao potencijalni prelazak u Koper.

"Istina je, razgovaram s upravom kluba, bio sam i na njihovoj utakmici protiv Domžala. Ponuda je na stolu i čeka se moja odluka koja će biti ovaj tjedan. U ovom trenutku, to je jedina službena ponuda koju imam", kratko je za Germanijak rekao Prelec.
  • Krizy
    53.6k
    U ovom trenutku, to je jedina službena ponuda koju imam", kratko je za Germanijak rekao Prelec.Ivdzo11

Čudi me da se za takvog trenerskog talenta ne otimaju jači klubovi.
  • Ivdzo11
    5.8k
    Po kadru i navikama igranja i pobjeđivanja Dinamo i dalje ima najveće šanse da bude prvak. Prošle godine su uzeli naslov kad je došlo li-la, znali su pobijediti. Nakon ovog kola mi je jedino da je Dinamo i dalje u prednosti bez obzira na manjak, mislim da će direktni dvoboji dosta odlučivati, to bi moglo biti strahovito puno. Interesira me reakcija sva tri kluba, trenera, momčadi, kako će se nositi s pritiskom.

Igor Pamić
  • SAS1987
    16.5k
    Nisam htio pisati u topic Kange ali mlađi Dinamovi navijači ne znaju što su propustili s transferom Andersona Coste u Dinamo. Uz transfer Olića i (ne)transfer Thiaga Nevesa svakako jedan od kultnijih transfera :lol:

Napadač Vasco da Game koji je tada bio ponajbolji brazilski klub, par godina prije svjetski klupski prvak a mi im za tada nevjerojatnih "milijun", koji mislim da je ipak bio 700k, uzimamo 9ku, mladog reprezentativca Andersona Costu. I da to nije bilo dovoljno, tada je počinjala era video kompilacija igraća koja je napumpala oćekivanja dinamovog puka da dolazi kombinacija Ronalda i Rivalda pa mi je sljedeći video zauvjek ukrao vjeru u iskrenost interneta.

A koliko su nas tada lagali se sjećam intervjuja u kojem je Ćiro govorio da je Dinamova obrana Polovanec - Smoje - Leutar (ili Sesar) druga najbolja u europi, odmah nakon obrane Milana sa Maldinijem, Costacurtom itd. :lol:
  • Droljo
    13.3k

1 mil dolara je bilo.

Drž se ti tvrdog č :lol:
  • SAS1987
    16.5k
    Drž se ti tvrdog č :lol:Droljo

Još uvjek cekam nekoga da mi objasni zašto vam treba i ć i č :lol:
  • Droljo
    13.3k

Da možemo vas jebat. :mask:
  • Krizy
    53.6k
    Crnac novi pogodak za Norwich
  • San Lorenzo
    19k

Imao sam izrezano iz Večernjaka 'Anderson Costa došao u Dinamo' ili tako neki naslov sa njegovom slikom i to sam imao zaljepljeno na krevetu...nije dugo bilo zaljepljeno. :lol:
  • Droljo
    13.3k
    Dosta je golova i zabio kak je izgledao na terenu. Nije se liku dalo.
  • Laugreano
    3.7k
    Mislite da se precka na poljudu jos trese?
  • Draž
    1.5k
    Costa je u cijeloj karijeri ukupno zabio malo preko 20 golova ako se dobro sjećam podatka. A polovicu ih je zabio u ovim VHS kompilacijama :lol:
  • NKDZ86
    3.1k
    kad se sjetim, mi smo ga kao klinci išli gledati na prvi trening zbog medijske pompe, bivši brazilski igrač malde repke, milju maraka, eura čega već, ovo ono, a lik sve suprotno na kraju haha
  • Slush
    899

Cek zbilja ima ljudi koji zazivaju Preleca na klupi Dinama? Pa u ozujku smo, nije prvi april??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.