• Krizy
    54.1k

Kanga je najbolji, nitko nema toliko stativa.
    Prva špica i sljedeće sezone.

Kad već hvalite Kangu za duele.
    3/3 dueli na tlu
    0/4 zračni dueli

A Kulenovića su sprdali da ne može zračni duel osvojiti.

Bar je zabijao i donio nam Ligu prvaka i neke direktne bodove u HNL-u. Al to nije toliko bitno.
  • JMastermind
    474
    Clean sheet, jel moje oči dobro vide?
  • Mihaljević
    12.2k
    Ne plači Andrijaaaaaaa
  • vjeko1701
    13.3k
    Dobro, zbilja ste sad cijelu temu zagnjavili Kangom. Ako ovako nastavi, neće više puno igrati i to je to.
  • rokikaciga
    680
    Kaj je napravio? Pozdravio se s protivnikom kolko vidim
  • Nogo
    6k
    Ako ništa zadovoljan sam jer je pobjeda tu, nismo primili gol i ovo je možda prekretnica za dalje!
  • NB86
    16.3k

Ne znam oce bit prva spica al je u 10 deka s kulenovicem, tko to ne vidi ne znam jel prati isti sport ko mi ostali
  • gledatelj
    765
    Pobijedili, nismo primili, Mišić odigrao cijelu, vratio se Petko. Ovo vraća neku nadu
  • Facke
    5.5k
    Pobjeda je tu. 3 boda se piseju. Sve druge mrsave. Igra nam dalje ne lici na nist. Realizacija je uzasna.
  • Paggini
    41.9k
    Mislim, brat bratu, iako sam bio nervozan cijelu utakmicu zbog cijele jebene sezone, danas smo fkt bili mirni maksimalno.

Leggiero utakmica, da nije takva sezona kakva je, ovo bi bila teska rutinirana tekma.

Ali nestvarno koliko promašujemo, stvarno nestvarno.
  • Orc123
    11.1k
    Bod po bod se smanjuje prednost :lol:
  • NVKOD
    3.8k
    3 boda bliže tituli.

Je li moguće da smo toliko neprecizni da ne možemo nijedan gol zabiti s igračem više? Na kraju skoro panika bila pred našim golom kad su svi Slavenovi igrači krenuli prema naprijed.
  • JMastermind
    474
    za takvo konstantno ponavljanje takvih ciničnih izjava je moderatura drugima (opravdano) dijelila upozorenja da se smiri doživljaj.

#samokažem
  • vjeko1701
    13.3k
    Igra nam dalje ne lici na nist. Realizacija je uzasna.Facke

Igra i realizacija nije isto. Da je igra bila tolko loša, ne bi se imali kaj žaliti na realizaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.