• JMastermind
    470
    Tako je, ocijenio ga je kao premalim i preslabimPaggini

Kao i tovari Modrića?

Šalu na stranu, u modernom nogometu kraj živog Messija i Modrića otpisivati talente na temelju toga je... Idiotizam.
  • Nolifer
    9.9k
    Ma zabit će ga Kanga danas ili on ili Kule ako udje
  • Markelo
    3.2k
    Donosi Kanga fizikalije u napadu al frajer je teška sirovina. Tehnika ko u braniča sa "otoka" u 90-im
  • rioda
    7.5k
    Uh kako bi lijepo bilo da do 60. minute zabijemo dva gola, izvadimo Mišića, Pjacu... Ali gledajući dosadašnji dio sezone, vjerojatno ćemo strepiti do kraja
  • E46
    1.2k
    ako on misli i zeli da kulenovic od iduce sezone igra u Dinamu to je njegov problem, a kamoli da je ispred Kange to necu ni komentirat. Kanga odma iza Miereza iduce sezone protiv bunkera startat sa obojicom a Grgica uvodit polagano.
  • Paggini
    40.7k

I dobijemo gol u 63. minuti i 30 minuta grcevitog znojenja s igracem vise
  • bbb medimurje
    3.7k
    Nece biti ovo do kraja lagano
    Belupo ce sigurno gol zabiti
    Nemoguce da izvucemo cleen sheat
  • Orc123
    11k
    kako igrac koji nema tehniku moze zadrzati onako lopte i iste odloziti, kako moze iz prve petom proigrati igraca, kako moze primit loptu, okrenut igraca i pucati s 18 m i promasiri par milimetara, kako moze gotovo svaki put odigrati tocan dupli pas......kako ako nem tehniku? Ima ssvim solidnu tehniku za napadaca....
  • Mihaljević
    12k
    Kučys iz Celja kojeg sam pravio analizu je top devetka, iza njega mladi Grgić, a tek onda Kanga.

Kulenovića utopit, možda i uspijemo nekog prevarit dobrom statistikom, manit se priče što je Dinamovac, katolik i slično.
  • rokikaciga
    574
    Kakav pritisak Franjića! Bravo, tako se bori za plavi (zeleni) dres!
  • Paggini
    40.7k
    Mišić i golmani, name me a better duo
  • Nogo
    5.8k
    Ali da ovako Liber i Jagušić prođu među njih 4,5 to nema nigdje...
  • ElDorado
    2.4k
    A da stavi nekog ko zeli igrat umjesto Sučića??
  • Zg123
    1.4k
    Ne znam za vas ali mene svaki put znoj oblije kad Slaven dodje blizu naseg gola, bas smo nesigurni od iza…
  • Noel
    9.1k
    Cmrečnjak jazavče jazavi. Tu ću stat jer bi ga izvrijeđao ko nikoga. Srami se. Znam da čitaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.