• Paggini
    40.6k
    Kakvo mrcinsko poluvrijeme protiv najbolje ekipe 2025. godine. Da upola ovako igramo svaku utakmicu, imali bi 20 bodova prednosti, odbijali bi 20 milijuna za Jakira Jr., simfonija.

Al eto, odigramo ovakvo poluvrijeme i ja sam ekstrembo nervozan, koliko su nas izmrcvarili ove sezone...

Kanga s ovim promašajima cementira ulogu treće špice za sljedeću sezonu.Krizy

Brat bratu, bio je iskosa na 18 metara i udario odlicno u kontra kut... Bas da cu mu to prigovarat...
  • Mandelinho
    610
    Sučić treba odmoriti malo
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Sljedece sezone dvije osmice Stojke i Jagušić, to ce biti totalni nogomet.
  • Omake
    6.3k
    Nadam se da ćemo zabiti gol u prvih petnaest minuta drugog. Nervoza kod svakog njihova centar šuta
  • NB86
    16.1k
    Kanga s ovim promašajima cementira ulogu treće špice za sljedeću sezonu.Krizy

Kad uzmes sam loptu, izboris prostor i pucas opasno s 18 metara to ne moze bit minus i "za trecu spicu" nikako, pogotovo ako ti konkurencija nije opasna po gol tak9
  • rokikaciga
    574
    Kaj nije Tomo Butina bio voditelj škole nogometa, a njega je nasljedio Marić? Doduše taj dvojac je možda kriv za Jagušića, Crnac je otišao dok je Butina bio voditelj škole
  • Krizy
    53.6k

Promašaj iza toga. Baš očajno.
    I općenito stative i grede.
  • gaTeDZG
    433
    Ide Kanga, ide... I stižu ga Pull&Bear gaćice
  • Peškaman
    6.3k
    Kad se bude rušio Maksimir,ako se budu prodavale stolice kao suveniri,predlažem da odrežu jednu stativu i stave je na aukciju pod nazivom "Stativa Wilfrieda Kange".
  • cron1ck
    1.7k
    Sučić se vraća iz ozljede, i točno će biti spreman kad ode u Inter, znam to jer smo svi vidjeli o kakvom se igracu radi i da je samo pitanje vremena kad će ponovo uhvatiti formu. Ovo će mu sad super poslužiti da vrati formu.
  • Omake
    6.3k
    ja sam negdje pročitao da je Jagušić otišao pod Kopićem?
  • hardek
    4.3k
    Ljudi se stvarno trebaju malo skinut sa Kangine grbače. Ovo što je on danas leđima štopao i odigrao mantinele je u rangu Petkovića, a onaj solo šut što si je iskreirao i pogodio stativu definitivno je veći plus nego minus. Jedino bi volio da mu netko kaže da malo digne te hlačice jer ono, zašto?

Jel možemo zabit još jedan da mogu jedan miran vikend imat molim vas.
  • din
    665
    ovo je problem cijelu sezonu, ne samo danas.
  • Krizy
    53.6k
    Kanga može biti prva špica ako budemo igrali Konferencijsku ligu.
  • ElDorado
    2.4k
    Najbolje poluvrijeme. Dvije šestice, Stojko desno s RPGom, konacno prava kombinacija. Koliko Mišić nama znači. Jos da je Kanga pogodio. Volio bi vidit Belcara umjesto Suleta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.