• ElDorado
    2.4k
    čovjek nemre duel dobit realno
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Nadam se da će Šučić napokon odigrat nešto konkretno, kako se vratio od ozljede, baš ni upola nije u formi i igri kao i prije ozljede, a uz to nmrazina zainteresiranosti/motivacije mu je isto u padu.
  • zg041
    245
    s obzirom na rezultat u splitu,mi ako ne uzmemo 3 boda danas možemo definitivno zaboravit nadanja o tituli
  • Nolifer
    9.9k
    Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin s tobom. Blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje, Isus. Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše, amen!

:pray:
  • Mukumuce
    69
    Slaven Belupo - Dinamo 1:1, Stojković
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ko Boga vas molim uzmite 3 boda danas. :pray:
    Makar golom u 90oj glavom nakon kornera.
  • rioda
    7.4k
    @Kaj je nam je u bolnici pa ide jedan Oče naš za brz oporavak i za Dinamo... :pray:

Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od Zla! Amen.
  • Nolifer
    9.9k

Nek se drži kolega, brz oporavak, znam kak je to kad si u bolnici, totalno drugi svijet, misliš samo kak buš se oporavio i kad buš van. Dinamo ima za koga igrat danas, ajdee Dinamooooo!! :strong:
  • Zagreb1992
    2.1k
    Nadam se da nije ništa ozbiljno ..Brz oporavak kolegi !
  • NKDZ86
    3.1k
    Za kolegu: Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, kako bijaše na početku, tako i sada i vazda i u vjekove. Amen

Ps. U prvoj nam igra igrač Intera iz Milana i čovjek koji ni po čemu ne bi trebao bit ispred Kulenovića
  • Droljo
    13.2k
    Ovaj bosec šta igra za slaven. Jel to taj?
  • Jay
    722
    Danas pobjeda, moramo malo spustiti na zemlju simpatične momke iz Koprivnice. Što se mene tiče, neka im ovo bude jedini poraz na domaćem terenu do kraja sezone.

edit:

Tomislav Bosec je to bio ako se ne varam
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Dajte nam konacno neku nadu.
  • Hrc-Vg
    600
    Osim što se zna zagraditi, primit loptu, odložiti loptu, uzeti duel i skok. A Kule nažalost ne zna niš od tog…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.