• Praskaton
    3.9k
    MbukuShanKu

Pa nikad mi nije palo na pamet al evo rješenja za LB.
    Čovjek je ljevak ako se ne varam.S obzirom koliko miksamo moglo se i ovo probat
  • ShanKu
    1.4k
    Pitanje... prošlih par puta sam imal printanu ulaznicu, se može skenirat na mobitelu?
  • gaTeDZG
    433
    Pršir je odigrao 10ak minuta protiv Rijeke, očito nespreman/obnovio ozljedu, niti u Kupu nije bio u zapisniku.

Biuk ima problema s butnim mišićem, ako sam dobro načuo...
  • ZgDLions
    818
    Jučer su juniori Slavena pobijedili Šibenik sa 3:2 i piše da se igralo na Kušeku.
    Kaj imaju samo jedan teren i taj se ne čuva za seniore ili sam krivo razumio pa ipak igraju na nekom pomoćnom
  • gaTeDZG
    433
    Imaju pomoćni s umjetnom travom za akademiju
  • prefontaine
    1.3k

Eto koliko smo očajni, da ga i ja zazivam. I uvjeren sam da bi do kraja sezone nakupio 3-4 asistencije.
  • Nogo
    5.8k
    Screenshot-2025-03-09-15-54-33-730-com-adobe-reader-edit.jpg

Neva, Franjić, Torrente, Theo, Rpg, Mišić, Sučić, Baturina, Stojke, Pjaca i Kanga

Mislim da je ovo najboljih 11 na terenu!
  • Praskaton
    3.9k
    Strah me ovog ranog povratka Mišića.Al da najbolje što se moglo sastavit
  • Crni86
    8.6k
    Mikic i jakir na klupi.

Trenutno najboljih 11 kaj imamo, da gale i petko mogu igrat jos bi samo njih dvojica usli i to je to.

I volio bi iskreno da nam je cavlina prvi golman.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Ja se bojim Sučića i njegove (de)koncentracije, ali što je tu je, nema koga drugog staviti.
  • NitkoBitan
    23.8k
    Srecom su tribine blizu terena, ako se Tovaric omakne kontroli...
  • rakurs
    837
    Ako nam danas veza neće dobro funkcionirati što se obrane tiče, onda nek sve ide u krasni. Mišić i Sučić su nam najbolji veznjaci, najbolje funkcioniraju i zbog toga imam koliko toliko nade.

Nadam se da se Mišić u potpunosti oporavio, ako se ponovno ozljedi onda stvarno ne znam...
  • kajjaznam
    103
    Ajmo momci više u pm
  • Zagreb1992
    2.1k
    Strah me uz Mišića i ovo sa Pjacom ..rekao je na pressici Fabio da nije mogao spavati od bolova...nadam se da neće biti kao sa Ademijem u derbiju pa da mora izaći van
  • sarenicvjetic
    57
    samo na glavu i uraganski početak nas može vratit nazad u trku za prvaka,pičkasto čekanje i kalkuliranje ko cijele sezone ne dolazi u obzir.
    Ne sviđa mi se prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.