• Mihaljević
    12k
    Očekujem od Cannavara opet postavu bez glave i repa.

Nevistić
    RPG - Theophile - Torrente - Franjić
    Belcar
    Baturina - Stojković
    Pjaca - Kanga - Hoxha

Ili tako nešto slično, a postavu koju želim :

Čavlina
    RPG - Theophile - Jakirović - Bočkaj
    Sučić - Baturina - Franjić
    Stojković - Kanga - Pjaca
  • Crni86
    8.6k
    Prvi put ove sezone da nekako ocekujem tekmu bez ikakvog nadanja. Pogledao petkove najbolje trenutke iz 2021., pa kad sam vidio igrace koji su igrali za nas i prvih 11 koji su najavljeni danas sam se pitao kako smo dosli do tog.
  • NitkoBitan
    23.8k
    Mihaljevicu tebe isto prebacilo kao Kapetana. Neka juzina u zraku...
  • Filip85
    7
    Isto tako bi bilo ljepo da tovari kiksaju bez Livaje.kajjaznam

Kladionica spustila na Hajduk, ali i povećala na Slaven. Obično u tom slučaju domaćin gubi i pobjeđuje :(
  • kajjaznam
    103
    to nikome nije jasno, al to je rezultat ne jasne sportske politike, koja nam je problem već dulji niz godina, ne samo od lani.
    Usput, zašto ne proba sa dva napadača, kad su nam krila(kojih imamo na bacanje) osim Pjace, manje više beskorisna
  • austrijanac
    5.9k
    Zazivanje Bočkaja :lol:

Lik je na tolikoj razini da mu je puknuo mišić nakon prvog jačeg tempa i netko ga zaziva u Dinamo u prvih 11.
  • ShanKu
    1.4k
    Ne bi se htjel miješat, ali danas očekujem pobjedničke pjesme od prve minute...
  • Špan
    58
    Mislim da treba napuniti 16 metara danas i ovim bedakima ne dati da iziđu iz istih jer su opasni kad se razmašu a nama je povratak u obranu uvijek upitan !

Čavlina - KTC - Torrente - Mmae - Sučić - Belcar - Baturina - Stojke - Pjaca - Kule - Kanga.

Pjacu bih iza leđa isturenog dvojca stavio da ordinira pa je to nekakvih imaginarnih 3-4-2-1. Bartol eventualno od 60- e minute ali u vezu da nekom uleti s dvije noge kao Zeko ili Joe :lol: :heart: Bez šale se stvarno nadam da ga danas Fabio neće gurati na lijevog beka….
  • Brusa
    2.4k
    Mislim da treba napuniti 16 metara danas i ovim bedakima ne dati da iziđu iz istihŠpan

Vrlo hrabro, so obzirom smo u međusobnim utakmicama ove sezone jedino mi izgledali kao "bedaki", a oni više kao "doktori"
  • Špan
    58
    To je isto istina ali mi moramo konačno prestati pokazivat strah protiv slabijih ako išta mislimo....
  • ShanKu
    1.4k
    Još jedan kandidat za lijevog beka.. Kačavenda :sweat: kad vec nije u planu
  • Praskaton
    3.9k

Ja bih probao svakog igrača koji ne igra, na lijevom beku pa da vidimo :sweat:
  • ShanKu
    1.4k
    sve osim Mbuku i Mmaee.. Čavlinu bi prije stavil na beka nego ova dva u prvih 11
  • Droljo
    13.2k
    Na rezultatima piše da su pršir i biuk neaktivni! Tko ih je deaktivirao i šta to uopće znači?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.