• rioda
    7.4k

Ja bih rekao ovako, trebalo bi gledati tako da našim trenerima u trenutku preuzimanja Dinamo nije najveći klub koji su dotad vodili
  • Neron53
    1.3k
    Svaki trener treba od necega poceti , zar ne?
    Mislite da bi Kovacevic imao gore rezultate od Jakira i Bjelice?
  • Brusa
    2.4k
    jesmo ikada imali takvoga?

Jakir rezultat ima, ima duplu krunu.
    Od Bjelice i Cannavara (za sada )teško, to bi mogao samo Sandro Perković valjda.

I dobro jutro svima osim štukama.
    (Na to smo spali)
  • NORTE
    14.1k
    Jakir rezultat ima, ima duplu krunu.
    Od Bjelice i Cannavara (za sada )teško, to bi mogao samo Sandro Perković valjda.
    Brusa

Perković je zaslužan za jednu od većih sramota u novijoj povijesti dinama, poraz 4:1 u Koprivnici.

Njega si stavio u isti koš s Bjelicom koji nam je donio 5 milijuna eura i 8 bodova u LP.
    U prvom mandatu je preokrenuo situaciju naglavačke i dinamo učinio uspješnim europskim klubom i ponovno dominantnim u Hrvatskoj.
    Nakon otkaza njemu krenuo je novi rezultatski pad u ligi.
  • Brusa
    2.4k
    nisam ga stavio u isti koš, ni približno. Samo sam komentirao u odnosu na pitanje, njegove rezultate u hnl ove sezone. I samo u hnl-u.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Trebali bi imati malo više poštovanja prema Jakiru. Tada sam bio za njegov otkaz, ali kada pogledam danas, možda bi situacija bila drugačija da je on ostao trener, kibidabi. U ovome trenutku je Jakirović bolji trener od Bjelice i gospodin u pravom smislu te riječi. Ništa mu na osobnoj razini ne mogu zamjeriti i bit će mi drago pratiti njegove rezultate u nastavku karijere, dobro je krenuo u Kayserisporu. Bjelica je "passe", njegova karijera ne u slobodnom padu, Dinamo u prvom mandatu bio mi je vrhunac.

Slažem se da navijači imaju nerealno niska očekivanja kada se spominju Čabraja i Kovačević. Isto tako mislim da imaju i nerealno niska očekivanja po pitanju igračkih pojačanja. Stvorio se narativ kako su za sve krivi stranci, ponajprije mediji guraju taj narativ i ekipa se peca za to. Krivi su stranci, trebaju igrati domaći igrači pa ajmo dovoditi domaći škart jer je bitno da igrač zna veličinu Dinama, a kvaliteta nije toliko bitna ako on zna koliko je Dinamo velik klub. Ristovski bubne na pressici da stranci ne znaju veličinu Dinama i sada svi to ponavljaju kao papagaji. Zanimljivo, to govori Ristovski koji manje donosi na terenu nego dosta stranaca. Baš se našlo pravoga vođu čije ćemo riječi klesati u kamen i slijediti njegovo mišljenje. Isto tako, zbog loše sportske politike mi niti ne znamo za bolje. Ako dovodimo iskusnije igrače, onda to moraju transferi kao Mišić, KTC, RPG, a ne Mudražije, Belcari, itd.
  • don
    11.7k
    Ako dovodimo iskusnije igrače, onda to moraju transferi kao Mišić, KTC, RPG, a ne Mudražije, Belcari, itdIzet Hajrović

Belcar je 2002. godište i sigurno nije "iskusan".
  • Izet Hajrović
    4.4k
    nije iskusan, ali ga niti ne gledam kao mladi potencijal kakve inače dovodimo u smislu buduće prodaje.
  • San Lorenzo
    18.9k

Nek Cordoba, Mubuku, Mae, Oliveiras, Kanga...daju 50% onoga što je Ristovski davao dok je bio na vrhuncu i mi smo super.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Ljudi neka bude sretna nedelja,mi da pobjedimo a tovari izgube i da se vratimo u business
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Careviću nemoj doc skinuti gaca u ST, pokazi da si mudonja a ne tovar
  • NKDZ86
    3.1k
    spominjanje Gospe nije ban?
  • don
    11.7k
    nemojte se uzdat u Goricu, samo ćete se bezveze živcirat. Gledat sebe samo i to je to.
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Prijavi se za moderaturu, odlike agenta svakako imas.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    , sve ostalo nam je kockanje trenutno.BornaPŽ1986

Sigurno nije veće od kockanja nego trenutnu trener, koji pojma nema o Hrvatskoj ligi, gori je od svih prethodnika unazad do Kopića i kojemu je najbolji tim bio neki ching chong i spašavanje vojnika Udinesea..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.