• Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    Jedino bitno danas - Daj mi samo pobjedu!
  • kajjaznam
    103
    Ak bu Maee igrao, onda se ja Cannavaru poserem na njegovu Zlatnu loptu.
    Isto tako bi bilo ljepo da tovari kiksaju bez Livaje. Rijeka spušila od Šibenika, te se približila Gorici, al opet Gorica igrala Kup za vikend, tak da sumnjam da će tu biti pozitivnog rezultata za njih, a vjerujem da će i Baniću sve kroz ruke prolaziti.
  • Krizy
    53.6k
    vjerujem da će i Baniću sve kroz ruke prolaziti.kajjaznam

Jel to onaj Banić koji je u prošloj medusobnoj utakmici Gorice i Hajduka (1:0), skinuo Livaji jedanaesterac u 95'?
  • kajjaznam
    103
    je, al jedna tekma je više iznimka, nego pravilo
  • hb1
    45
    Razvalit cemo danas u inat portala koji nas žele na dnu.
    Hercegovina je cijela plava!
  • Chempers
    494
    Ovo je koja, jedno 17. "utakmica sezone" ? Bilo bi lijepo da, za promjenu, bar jednu dobijemo.
  • Špan
    58
    Danas trebamo ludilo i to jebeno ludilo koje će nas dovest do tri boda i tako bitne pobjede. Jebeno nam trebaju ti bodovi i ajmo danas uzeti sve. Šta se god mislilo tri pobjede na gostovanjima su sramota za klub našeg ranga i ajmo po četvrtu da se ispire gorak. I nadam se što manje komentara na temi utakmice i tema naših momaka s terena jer to znači da igraju dobro. Ako ćemo se bojat nekakvog Slavena Belupa onda bolje da ne nastupamo više u prvoj ligi. Nadam se i da Mister konačno ima viziju pravih prvih 11 i čak vjerujem napad Kanga Kule i iza Pjaca kao neki lažni centarfor/desetka jer nam treba opsada šesnaesterca. Ajde danas!
  • Boysica
    691
    Ajmo danas po pobjedu , ostavite glas na tribini danas baš kako je neko već napisao bez komentiranja na tribini , deranja na sudca i gluposti samo navijajte
  • Droljo
    13.2k
    bez komentiranja na tribini , deranja na sudcaBoysica

Pritisak na suce od prve sekunde! Obavezno. Ništa ne prepustiti slučaju.
  • Boysica
    691
    jeb...i mu m...u i za mene :rofl: :rofl:
  • Krizy
    53.6k
    je, al jedna tekma je više iznimka, nego pravilokajjaznam

Izbili su Hajduku više bodova od Dinama.
    Pouzdati se u Goricu da dobije Hajduka svaku utakmicu i nije baš realno.
  • kajjaznam
    103
    A ostaje nam da se nadamo
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ja sam se davnih dana prestao nadati. Kad god nam je konkurent kiksao kiksali smo i mi tako da bezvezemo pratimo druge.
  • Nogo
    5.8k

Ajmo daaanaaas!
  • Dinamo-SB
    182
    Danas pobjeda kako god znamo. Mora se i nama sreca osmjehnuti jednom. Bit ce gresaka, bit ce svega,ali pobjeda ne smije izostati. Ne zanima me ni Hajduk ni Rijeka. Danasnji trijumf i jako sam uvjeren da osvajamo naslov. Ajmo Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.