• Nogo
    5.8k

Idemo sutra pred punim tribinama pokazati tko smo i što smo! :strong:
  • mrgud
    333
    Ne znam kolko je spreman i Bočkaj ali njegove kifle za Kangu mogle bi nam puno donjeti
  • gaTeDZG
    433
    Još ću malo dosađivati s nekim poklapanjima i preklapanjima ususret Slavenu sutra, na datum 9.3.
    Prošle godine 10.3., na dan povijesne skupštine i pobjede Dinamovog proljeća na izborima, ugostili smo sutrašnjeg protivnika na Maksimiru i slavili sa 5:2. Već nakon 18 minuta igre bilo je 2:0 pogocima Halilovića i Vidovića, 4 minute kasnije Lepinjica je smanjio na 2:1 da bi Šakota u 59' izjednačio na 2:2. Ulaskom Baturine prije svega u 62', preporođeni Dinamo zabija tri gola do kraja i dodatno ukrašava slavljenički dan.

Nakon tog kola zaredali smo 10 pobjeda, dobili oba konkurenta u gostima, oni su još nekoliko puta kiksali a mi smo baš sve prilike iskoristili i uzeli duplu krunu. Sada nam je samo jedna ostala u igri, pa neka sutrašnjom pobjedom ponovno krene nezaustavljiva lavina!

53584142322_54982954f6_b.jpg
  • plavi72
    1.3k
    Screenshot-20220908-111445-Chrome.jpg

Nastavimo s pobjedama sutra !
  • tom
    95
    Neki su rekli padamo, slavili naslov prerano. Al sve se brzo okrenulo, Dinamo Zagreb opet šampion.

Prvi put je otpjevana u na Kušek Apašu 18.5. prošle godine. Danas na istom mjestu je jedinstvena prilika da počnemo graditi niz kojim ćemo sve okrenuti i opet je pjevati krajem svibnja.

Nešto je i na svima nama koji ćemo biti u Koprivnici. Tih 90 minuta ostavimo gunđanje, pljuvanje, opravdano nezadovoljstvo i dajmo sve od sebe da damo taj pobjednički impuls, svaki naš čovjek na toj tribini.

Dinamo Zagreb opet šampion.
  • Marley
    3.2k
    Ono kad ne mozes ni spavat zbog Slavena :roll:
    Upravo sam sanjala da ovo dobivamo, izmedju ostalog Torrente zabija glavom (korner). Tako da Fabio, znas sto ti je ciniti, nemoj slucajno da vidim Mmaeea!!
    A vama svima dobro jutro, nista ne brinite :strong:
  • BornaPŽ1986
    1k
    Na glavu danas !!
  • gaTeDZG
    433
    16d8f853-5174-4af1-81f7-be45c33001b7.jpeg

Miris ručka nedjeljnog, rever sa modrom značkom...
  • Omake
    6.3k
    Danas počinje niz! Pretpostavljam na osnovu društvenih mreža da će sastav biti ovakav

tU67VYi.png
  • bbb medimurje
    3.7k
    mislim da je sucic siguran starter
  • Kruno
    654
    Prije Mmae umjesto Torrenta.
  • mbzg
    117

Nadam se sam da nebu Mmmae, jer nažalost, u utorak na treningu je on s Theom činio par stopera.
  • Olmic
    4.2k
    bez uvrede ali s ovom sredinom mi dobijemo 5 komada bez pol frke. Tu nitko nema povratnu trku
  • kajjaznam
    103
    ova postava djeluje ljepo na prvu, al mi tu primamo 2 gola ko iz šale
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.