• Neki tip
    21.4k
    Ne kužim zašto bi se rješavali Istre kao kluba iz 1. HNL??

Regionalna raznolikost, pristojan stadion, čak i interes čim malo bolje zaigraju, veći grad. A ni ne igraju tako loše.

Da se razumijemo, uopće mi nisu dragi, ali nije ni Hajduk pa to ne znači da želim da ispadne iz 1. lige. :brow:
  • xavier
    12.1k

Iskreno, nema nikakav problem s Istrom. Činjenica je da bi po budžetu trebali biti bolji od predzadnjeg mjesta, ali to je njihov problem, a ne moj. No barem imaju sasvim dobar stadion što je nešto čime se ne može pohvaliti ni većina ostalih prvoligaša.

A nije da baš ne znam koliko drugih klubova čeka u redu za ulazak u prvu ligu. Evo Orijent s kojim igraju kvalifikacije nema uvjete na svom stadionu pa su dobili licencu na Kantridi koja je očajna sad sredinom ljeta. Zamislite kako će to izgledati u kasnu jesen ili rano proljeće.
  • SAS1987
    20.9k
    Ne kužim zašto bi se rješavali Istre kao kluba iz 1. HNL?? — Neki tip sa Zapada

Meni je Istra fin klub ali vjerovatno ih ljudi ne vole previse jer su "dosadni". Godinama se vrte oko 8, 9 mjesta i od vana izgleda da nemajo nikakve ambicije postati klub koji bi se borio za top 5, 6. Meni je jako drago da su ostali u ligi. Orijent mi je isto drag ali mi je brezveze da uđe klub koji nema osnovne uvjete (stadion, financije itd).
  • Neki tip
    21.4k
    ma slažem se za Istru sve, ali nije ni Belupo ništa "uzbudljiviji". Uostalom, nije da bi se ulaskom Cibalije, Marsonije i Zadra zahuktala borba za naslov. ;)
  • Guinness
    3.5k
    nije da mi je istra nešto više mrska od orijenta, rijeke i sličnih... Ali manjak ambicije kod njih me iritira godinama pa ono čisto reseta radi bi bilo dobro da odu jednu godinu dole...
    ionako ne znam tko ove godine u 2. hnl uopće i cilja na prvu ligu niti tko ima realne uvjete za nju
  • Navijač Dinama
    13k
    .Pa i nas su trebali dobit. — Dinamosvetinja
    Osim što je taj Dinamo protiv Istre izasao kao i protiv Rijeke Hajduka i svih drugih poslje pauze, , a to da mu je igra ravna k...

Ja protiv Istre kao kluba Istre nemam nista osim toga što većinom budu zadnji i onda se na jade jadne izvuku(srećkovići) i budu prezadnji, a u dodatnom razigravanju jebat ih, ne bi ih ni Real Madrid moga dobit :lol:

Ali brate dragi nek i oni osjete malo čari 2.HNL.
    ma slažem se za Istru sve, ali nije ni Belupo ništa "uzbudljiviji". Uostalom, nije da bi se ulaskom Cibalije, Marsonije i Zadra zahuktala borba za naslov — Neki tip sa Zapada

Molit cu da Belupo ne diraš :rage: ! Ali vjeruj mi kolega opet je zanimljivije gledat ekipe kao Marsoniju Cibaliju i jedan tovarski pašaluk u ulozi Zadra, nego gledat vjestacke klubove i filijale :wink:
  • xavier
    12.1k

Vjerujem da je uspkos Laljakovom kukanju, Inter favorit za povratak u prvu ligu. Dugopolje ima infrastrukturu, ali godinama ne žele napraviti taj korak.
  • Navijač Dinama
    13k
    ja uz Inker i Dugopolje opet mislim da bi se mogli u nekoj određenoj mjeri tuć i Zmijavci i Rudeš...
  • deda
    48.5k
    Ova tovarija se totalno pogubila. Prodali Juranovića, sad više nemaju desnog beka. Pustili Hamzu džabe, sad šalju Nejašmića na posudbu u Olimpiju. :monkey:
  • Mali dioničar
    21k
    Tudor ponavlja priču s Andrijaševićem. Iako ne bih rekao da će Nejašmić doseći Franka, ali sličan rezon.
  • Neki tip
    21.4k
    Molit cu da Belupo ne diraš :rage: ! Ali vjeruj mi kolega opet je zanimljivije gledat ekipe kao Marsoniju Cibaliju i jedan tovarski pašaluk u ulozi Zadra, nego gledat vjestacke klubove i filijale :wink: — Navijač Dinama

Ma nemam niš protiv Belupa, dapače. Poslužili su samo za usporedbu s "dosadnom Istrom". ;)

Kaj se ostalog tiče, nema se tu kaj vjerovat ili ne vjerovat. Misliš da Cibalija ili Marsonija ne bi pristali biti u Istrinoj ulozi? Varaš se ako tako misliš. ;)

A podjelu na "umjetne" klubove i klubove koji rastu u vrtu ne priznajem.
  • Navijač Dinama
    13k
    Kaj se ostalog tiče, nema se tu kaj vjerovat ili ne vjerovat. Misliš da Cibalija ili Marsonija ne bi pristali biti u Istrinoj ulozi? Varaš se ako tako misliš. ;) — Neki tip sa Zapada

naravno da bi, ali kazem da bi i prije gledo te ekipe pa i Istru nego da gledam Varazdin ili Lokomotivu....(klubovi koji nemaju niti navijace niti posjetu ni povijest,izuzev ako dolaze VJEČITI)
  • Kwedi
    3.9k
    A koji to klubovi imaju navijače i posjetu osim utakmica s Dinamom i Hajdukom? Statistika je zajebana stvar.

Od ovih manjih (dakle, minus Osijek i Rijeka)
  • Navijač Dinama
    13k
    imaju i Rijeka i Istra , Osijek , mi i Hajduk, sto se navijača tiče u tom nekome pogledu, na to sam ciljao,da se primjerice vrati Ciba Marsa i Zadar koji imaju navijače. a statistika i posjete ostavljam nekome drugome. Tu smo i mi čak u nekoj grani kriminalni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.