• deda
    35.7k
    Stadion bi mogao biti rasprodan. U ovom trenutku ima još 95 ulaznica za B sektor. Domaćin još na lageru ima nekih 400 ulaznica za A sektore, ali to vjerojatno čuvaju za fizičku prodaju sutra na stadionu. Ako to ne prodaju sutra možda puste još nešto u online prodaju.
  • NKDZ86
    3.1k
    bome lijepa brojka, dinamo će opet imat jak vjetar u leđa, svaka čast svima
  • Purgeri
    1k
    Još manje od 50 karata na ulaznice.hr.
  • Purgeri
    1k
    Rasprodano na ulaznice.hr . Kao što je ovdje bilo napisano, ostavljen je određeni dio ulaznica za fizičku prodaju i za potrebe Slaven Belupa (A sektor i dio B sektora ako se ne varam) od kojih se dio još može pojaviti online.

Nakon niti dan i pol rasprodano je oko 2000 karata, računajući i one koje su prodavane kod nas na karatani. Jako dobro.
  • Mikato01
    40
    Da, dobro je, al nije to sad neko čudo. Računaj da na 2500 karata ide 4500 ljudi kaj imaju godišnju za Maksimir, a onda još i svi redovni koji nemaju godišnju.

Bilo bi tužno da se nije prodalo.
  • Purgeri
    1k
    Nitko ne kaže da je "neko čudo", ali pretpostavljam da si bio već u Koprivnici pa znaš da se nije uvijek sve prodalo, a kamoli da se prodalo ovako brzo.
  • deda
    35.7k
    Bilo je i doba kad nas je bilo 100 ukupno u boxu i van njega.
  • DrawTube
    6.3k
    misliš u doba onog najboljeg Dinama u povijesti kojeg su sad zlikovci i masoni uništili
  • deda
    35.7k
    Nemam pojma kad star sam pa mi se miješaju godine, ali znam da smo box do prije 2-3 godine teško punili. Ovo sad je jedna potpuno druga dimenzija.
  • Sesvećanin
    146
    Bit će nas i izvan boxa, kod podravskih štuka, nadam se da nas dečki neće dirat
  • ZrnTSCHeZ
    902
    , kod podravskih štuka,Sesvećanin

Pazite se, ima i nešto "bilih" štuka :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.