• Jaro
    9.3k
    Skegro mu je agentFacke

Bome nelos kadar tip ima kad gledas HNL...
  • San Lorenzo
    18.9k
    Šta će nam Jagušić ili Crnac, kad imamo Cordobu, Mobukua ili Kaneka?! :grimace:
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    kaj je najgore ta 2017 iz danasnje perspektive ne izgleda toliko lose koliko se tada cinilo jer je na kraju Rijeka osvojila sa samo 1 bodom vise nego Dinamo, a sezonu kasnije 17/18 je Dinamo uzeo Hnl sa manje bodova nego sto je imao u prvenstvu 16/17 i igrali su po meni jos ocajnije nego kad nisu bili prvaci.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Ove godine smo izgubili kod njih 4-1, a doma odigrali 1-1.

Ne znam zasto izvlacite 2017. ili 2005. :rofl:
  • Mihaljević
    12k
    Jagušić mora bit kupljen danas.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Mali pokazuje već sad klasu
  • Enco
    118

Pokazivao je on i prije, ali...

"Čak sedam godina nogometnog školovanja ovaj skromni mladić proveo je u Maksimiru. Međutim, stručnjaci u Dinamovoj školi procijenili su da se ne radi o ‘materijalu‘ za prvu momčad, iako je u 133 nastupa za mlade kategorije Modrih postigao čak 101 pogodak"
  • Olmic
    4.2k
    koscevic je zabio i vise pa je truba od igraca
  • Enco
    118

Da zabio je više, a da li je i imao veću minutazu?
    Upravo o tome se i radi Koscevic je tada po statusu bio daleko ispred njega.
    Definitivno kriva procjena struke.
    Mladog igrača treba znati prepoznati, a jedan od glavnih kriterija današnjeg nogometa je karakter, jer složit ćemo se svi oni znaju, ali neki rade razliku upravo zbog karaktera.
  • Filip 91
    1.1k
    Parovi polufinala:
    Rijeka - Istra
    Slaven - Osijek
  • NKDZ86
    3.1k
    duplu krunu bi Ri mogla uzet...
  • jedan u nizu
    12.2k
    duplu krunu bi Ri mogla uzet...NKDZ86

Ma mogu samo kup uzeti :)
  • flexXy
    2.7k
    Rijeka je tu samo blagi favorit, Istra je u top formi i sve su bolji svaku utakmicu. Slaven-Osijek mi je bas 50/50 utakmica, nebi mi bilo iznenadenje Slaven-Istra finale kupa. Ne znam ni hoce li Rijeci toliki prioritet bit na tom polufinalu s obzirom da ce se u to vrijeme lomit prvenstvo.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    ma svakako ce im biti prioritet jer mogu osvojiti neki trofej ako nekim slucajem ostanu bez prvenstva.
  • DrawTube
    6.4k
    Ne vidim u kojem univerzumu Rijeka može 2. u istoj sezoni izgubiti doma od Istre ako je samo 2 puta u povijesti izgubila doma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.