• Omake
    6.7k
    sofa mi laže
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Rimac, Lagančić, Andrić, Jakirović kaže Comet
  • emreli21
    218
    nije zabio varela, ali igrao dobro.
  • Enco
    126
    HNL pioniri Dinamo-Lokomotiva, rezultat nebitan (1:3), ono što je bitno je da već dugo,dugo nisam vidio da je protivnik tako izdominirao jednu generaciju Dinama.
    Najbolji igrač golman, skinuo pet,šest zicera.
    To su dečki koji kroz dvije,tri godine trebaju kucati na vrata prve, a ja tu osim golmana ne vidim ni jednog.
    Jako, jako žalosno i svi koji brane rad škole od trenutka kad ju je preuzeo Marić, naslijedio Milić nek pogledaju snimku.
    Sve od generacije kadeta na niže je njihova selekcija i tu budućnosti ne vidim.
    Sreća je što Loksa radi dobru selikciju i većina tih klinaca diše plavo pa eto imamo gdje posegnuti.
  • din
    717
    Stvar je u tome da Lokosi rade odličan posao, i to najprije jer ono što kažu i naprave. Ako si dobar, ti kao junior imaš seniorske minute vrlo brzo, jer je to win-win situacija za igrača, ali i za klub jer će zaraditi na svom igraču. U Dinamu je nastao taj problem da mladi nisu niti na vidiku prve postave jer više nemamo 20 bodova prednosti pa da oni polako dobivaju minute, zato rađe odu u Lokose i probijaju se tim putem.
  • Enco
    126

Nije samo to. Pričao sam s jednim roditeljem za vrijeme tekme, nažalost ima tu svega.
    Predsjednika uprava nekih firmi, direktora u trgovačkim lancima, utjecaja agenata bliskih klubu , a i stuke upitne kvalite...
  • Jurki
    16.4k
    Nije samo to. Pričao sam s jednim roditeljem za vrijeme tekme, nažalost ima tu svega.
    Predsjednika uprava nekih firmi, direktora u trgovačkim lancima, utjecaja agenata bliskih klubu , a i stuke upitne kvalite...
    Enco

Evo zato sam za sportskog direktora stranca.. koji ne zna direktore telekoma, predsjednike uprava raznih firmi, zlatareve sinove, i "znas ciji je to mali?".
  • Enco
    126

Nisam siguran da to samo jedan stranac može riješit. Taj tko dolazi trebao bi bar još troje svojih dovesti.
  • immerwieder
    1.4k
    na popisu U19 za kvale samo dva naša igrača
  • immerwieder
    1.4k
    za U17 5 naših igrača
  • The Octopus
    209
    Hrvatska u17 2:1 Ukrajina u17. Kvalifikacije za euro. Od nasih igrali; Jakir, Rados, Horvat i Benkotic
  • The Octopus
    209
    Hrvatska u19 1:2 Nizozemska u19.
    Igrali Zebic i Rajic. Sanse za euro su sada samo teorija
  • Omake
    6.7k
    Jesu li naši u 17 igrali nogomet ili je to bila neka brexitball nabijačina?
  • sarenicvjetic
    64
    Ukrajina nas je dominirala većim dijelom utakmice u U-17. Jakir glup penal napravio za 2:1.
    A U-19 teski kriminal od nogometa.
  • The Octopus
    209
    Nije bas tako, izuzev prvih 10-15 minuta na u17 smo imali potpunu kontrolu utakmice i taj penal uz jednu polusansu im je jedino sto su imali. U19 ocekivano tvrda utakmica, isto nismo im dozvolili skoro pa nista. S tim da je Nizozemska osjetno kvalitetnija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.