• Patak
    3.1k
    Previše je članova IO, dok svatko dođe do riječi, ode 5 sati.
  • Dzoni
    1.1k

Osim duela gdje su Chelsea, PAO ili Fiorentina, sve utakmice 1/8 finala uključuju ekipe koje zbrojeno nemaju vrijednost kao Dinamo.
    Čak i takvo natjecanje osvojiti je više nego ikoja ekipa HNL-a u Europi
  • Enco
    116
    Nakon ovog Krušeljovog nastavka u jedno sam siguran, a to je da sigurno nisu jučer bili tamburasi na Maksimiru i da se nisu zbog njih zadržali četri sata.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/zajec-je-samo-zastitno-lice-bez-ovlasti-moramo-mijenjati-statut-ruke-su-mi-vezane-za-neke-stvari-15559710

Do kada više, zasucite rukave i krenite delat?!
  • emilperska
    8.9k
    zašto tri kola kvalifikacija?! Pa koeficijent vrijedi za sva europska takmičenja
    3hReplyOptions
    ElDorado

Sry, nisam shvatio tvoje pitanje.
    Usprkos našem klupskom koefu, kao predstavnik iz HNLa idemo u 2.pretkolo, a ukupno bi bilo 3 pretkola za proć.

U prvom za nas (2.ukupno) ne bi baš bilo mina, ali kasnije ih već ima. U zadnjem bi mogli igrati s AEKom npr jer AEK nije nositelj.

Dosta olako se uzima u obzir da cemo mi sa raznim Cordobama i MMAe u sastavu proći glatko 3 pretkola ičega.

A ako u sastavu ne budu Marićevi izumi, to znači da smo OPET spiskali par milijuna EUR na raskide ugovora.

Baš gadno ljeto koje treba nekako preživit i dovuć se do konferencijske lige.

A i da nas posere Rijekina dupla kruna i mi stignemo jogurt, opet treba proći 3 pretkola preko Europa lige jer tamo krećemo od 1.pretkola ove sezone. Ali bi tamo već s ulaskom u 4.pretkolo imali osiguranu KL.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Smatram da se olako shvaca sto bi gubljenje naslova znacilo. Tijesi se sa sansom da doguramo daleko u konferencijskoj.

Meni osobno je najizgledniji scenarij da ako kojim cudom ne osvojimo naslov necemo sljedece sezone uopce igrat europu.

Zasigurno cemo bit slabiji a sad smo vec u sranju. A tri pretkola gdje u svakom znas da ak izgubis to je kraj nije nimalo lako proc. Papogotovo ako se naleti na nekog jaceg.
  • emilperska
    8.9k

Istina.. u ovom stanju za nas je Balkani Dortmund. Ali na ljeto se svi uzdamo da mora biti bolje, makar bili i bez Petka, Sučića i Baturine.
  • Crni86
    8.5k
    Covjek da intervju i onda okolo zove novinare da kaze da je sve krivo shvaceno. Zivi cirkus.

Ne znam kako krivo shvatis da netko kaze za mmaea da je odlican, da je maric genijalac, a da bi pu trebao vise raditi.
  • Jurki
    16.1k
    Covjek da intervju i onda okolo zove novinare da kaze da je sve krivo shvaceno. Zivi cirkusCrni86

Cek.. Zajec danas zove novinare okolo i govori im da je sve krivo shvaceno?
  • Crni86
    8.5k
    pa evo osvanuli su clanci u sn i germanijaku.
  • ElDorado
    2.4k
    Krušelja na galge!!!
  • Jurki
    16.1k
    moze mi neko objasniti, meni idiotu.. kaj mu je znacilo to da intervju nije autoriziran?
    Kolko sam na oriđiđi intervjuu videl Kruselj je napisan kao autor.
  • Facke
    5.4k
    E Zajec moj Zajec cemu ti ove sve treba. Jen dan velis ovak drugi dan onak.
  • Droljo
    13k
    Koji kurac uopće priča sa novinarima. Ovo zadnje šta je rekao treba bit mantra do kraja i gotovo.
    Sad je olivari krenuo u misiju galvaniziranja i popravljanja situacije. Al ajde, bolje zgleda sad sve..
  • ZrnTSCHeZ
    901
    kaj mu je znacilo to da intervju nije autoriziran?Jurki

Da mu novinar prije objavljivanja nije poslal finalnu verziju intervjua/članka na blagoslov
  • Iskrenjak
    269
    Još jedna u nizu nespretnosti u komunikaciji s medijima.
    Ljudi, pa jel imamo mi nekakvog direktora komunikacija da to ispravi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.