• Hrc-Vg
    594
    Očekujem novog SD-a sutra. Ako to nisu riješili danas, neću biti sretan…
  • Maximo
    724
    A fkt čim su skendera poslali, znaš da neće reć ništa konkretno
  • ElDorado
    2.4k
    ‘ Razlog za optimizam je to što, koliko imam informacije iz svlačionice, tu se rađa neki inat i dečki će dati sve od sebe da ostvarimo onaj cilj za kojeg još tvrdimo da nam je prioritet, a to je osvajanje prvenstva, na nama je da ih u tome podržimo’. Neću ovo analizirati evodentno je da je ovo jedna od najapsurdnijih i najbesmislenijih rečenica ikad izgovorenih od nekog iz upravne strukture kluba. Covjek je podpredsjednik kluba.. čestitam.
  • Zg123
    1.3k
    Gledajte dok jos uvijek postoji neka sansa za naslovom logicno da nece padati glave u klubu, mislim da bi ogromna glupost bila da se sad krene u neke potrese i sjecu glava.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Nemoj to pojedinima objasnit. Da su krenule padatuir glave isti ti bi rekli aa gledaj ih odustali su od naslova i jos prave neres u klubu kad nam najvise treba zajednistvo. Ja ne znam sta ljudi ocekuju od izjave dopredsjednika. Da kaze imamo plan,pobjedimo sve do kraja i bit cemo prvi ili sta? Kakav plan do kraja sezone,nit mozes koga dovest,niti nesto ogromno promjenit. Mozemo se samo nadat da ce krenuti na bolje ili se predati i okrenuti sljedecoj sezoni..
  • The Octopus
    144
    Sve je to ocekivano, jedino neugodno iznenadenje je da nema ni slova o SD-u. Pa makar da su samo spomenuli da je to prioritet...
  • vjeko1701
    12.7k
    Neću ovo analizirati evodentno je da je ovo jedna od najapsurdnijih i najbesmislenijih rečenica ikad izgovorenih od nekog iz upravne strukture kluba.ElDorado

Neću ovo analizirati, evidentno je da je ovo jedna od najvećih hiperbola ikada napisanih na ovom forumu.

Al zbilja. Kaj se sad točno očekuje da će netko izjaviti u 5 minutnoj izjavi odmah nakon sjednice?

Kaj? Da će *ebat mater nekome? Da će reći da je sezona go*no, igrači za k*rac i da će padati glave kao da je francuska revolucija? Da će pročitati svoj esej "Kako sam ja vidio današnju sjednicu"?

Kroz idućih 48 sati će se početi puštat van preko sporednih kanala detalji. To je valjda svima jasno.
  • Thor
    24
    Ocekivano priopcenje ocekivanog dopredsjednika. Za javnost,navijace i clanove nista novo ni od oba predsjednika. Saznali smo od kluba eto da nismo imali srece koja nas eto nije pomazila ovaj put za razliku od prosle godine. I love ima,fala Bogu. Bit cemo vise srece drugi put. Hvala upravi na infu i pripcenju. Bozicu Fortunu drugi put molim nazvat prije prvenstva pa da znamo hoce li biti uz nas ili ne da znamo unaprijed cemu se iducoj sezoni treba nadati :lol: :lol:
  • Crni86
    8.5k
    Cemu onda sluzi uopce obracanje kada ce se bacat floskule? Kak je facke reko, onda rade da ga ni ne bude. Napisite neki izvjestaj na stranici i ciao.

Mogli su se npr izjasnit o dodatnnoj prodaji karata toecidi, o lakrdiji sa ogradom i sa tim da je osoguranje opet debelo podbacilo. Nije bas da nema tema i rec ipak nesto suvislo o svemh a bez da se naprave neki potresi i iznose se neke poslovne tajne i prljavi ves.

Isto tako me bas zanima da li su zajecu morali crtat kada se prezentirao financijski izvjestaj i da ki se bar malo zacrvenio kad su mu rekli da s financijama ne bu problema ukoliko ne budemo prvi. Popisali su se dan poslije po njegovoj izjavi.
  • The Undertaker
    7.1k
    Pa nije baš da nismo ništa saznali, ako Skender govori istinu (to je upitno).
    Saznali smo da na ljeto neće biti drastičnog stezanja kaiša ako ne budemo prvaci. Saznali smo i da Manenica ima podršku većine a da se Zajec posuo pepelom. Saznali smo i da će igrači vjerovatno dobiti premije za prvenstvo. I da SD još nije konkretna tema (imena).
    Opet, možda je Skender izrecitirao unaprijed pripremljeni pamflet pa ne znamo ništa.
  • vjeko1701
    12.7k
    Ti opisuješ konfereciju za novinare ili intervju a ne kratku izjavu nakon nečeg.
  • Crni86
    8.5k
    pa trebala bi bit da jer imamo jako upitnih i nazalost negativnih tema. Od rezultata, sportskog direktora, propusta u organizaciji utakmice, lakrdije s ogradom, sramotnog intervjua predsjednika i na kraju io trajao preko 4 sata.

Ovak moze svaki put, konstruktivna rasprava, bilo je sve bas super idemo po titulu. Trebao je netko stat pred medije da i rec vise par stvari, pogotovo sada kada su se sastali raspravili i taj netko je trebao imat info o stajalistu kluba i sto je fokus u iducim danima i sto se poduzelo. Jer to su sve bile teme na izvrsnom odboru vjerujem.
  • vjeko1701
    12.7k
    A kako ćeš zakazat konferenciju kada ne znaš kolko će nešto trajati? Bez ikakve mogućnosti pripreme. Ok, neka zakažu kroz sljedećih 2-3-5 dana, kolko god. Nije realno očekivati da bi danas bila 5 minuta nakon sjednice.
  • ElDorado
    2.4k
    ‘Kroz idućih 48 sati će se početi puštat van preko sporednih kanala detalji. To je valjda svima jasno.’
    To i je problem umjesto da se to spriječi jasnim decidiranim zaključcima.
    Ova recenica Skendera je prepuna besmislica i floskula. Od vas navijaci ocekuju konkretne zakljucke i postupke. ‘Mi smo culi da se javlja inat’. Zar je tebi to normalno da izgovori podpredsjednik nakon cetiri sata diskusije? Uopce nisam mislio na negativu to si mi ubacio bez osnove. Dapace ocekivao sam opcu pozitivu ali s konkretnim planovima i konkretnim postupcima i konkretnim zaključcima. Dobili smo opet samo floskule.

Edit: obecavali su transparentnost prema navijacima. Dobili smo priopcenja centralnog komiteta. Moje iskustvo iz poslovnog svijeta: uzalud ti uljepsavanje i prikrivanje. Suoci se s istinom i rjesavaj probleme
  • miro
    5.9k
    Financijska stabilnost - plus
    Sportski rezultat - minus
    Dizanje tlaka navijačima rezultata - veliki plus

Ne očekujem prvenstvo, očekujem viziju i plan
    I očekujem da se domaćim dečkima da realna prikika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.