• Sibirski plavac
    4.1k
    Gonzalove trupe misle ozbiljno ove sezone. :fire: Gušt ih je gledat.
  • zg041
    247

bas igraju dobar nogomet..zanima me kak bi se ko trener snašao u dinamu
  • NORTE
    14.1k
    Baš zanimljiv kup ove sezone.
  • Kulminacija
    40
    Istra može uzeti kup, još ako ih pomazi ždrijeb i izvuku pobjednika iz utakmice Slaven-Gorica. Jednu utakmicu s Rijekom koja je glavni favorit, moguće je sve.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    iako bi volio da Istra uzme kup bolje bi za Dinamo bilo da Rijeka uzme jer bi u tom slucaju igrali Europa Ligu ako budemo drugi.
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Jednu utakmicu s Rijekom koja je glavni favorit, moguće je sve.Kulminacija

Zar se neigra na dve?
  • Zagreb1992
    2.1k

Finale na 2 ..Polufinale i dalje na 1
  • Dzoni
    1.1k
    Da je normalna sezona i da smo ispali iz kupa već, htio bih da Istra uzme svoj prvi trofej i izbori svoj prvi nastup u Europi zbog toga. Jedni od rijetkih koji pokušavaju nešto drukčije u svom scoutingu bilo igrača, bilo trenera, što cijenim i poštujem
  • DrawTube
    6.4k
    + ako ispadnu neće bit ništa manja blamaža nego ostala 3 kluba dosad, a više bih volio vidjeti scene europske Drosine nego dosadne scene Pampasa i Rujevice i onda ispadanje u gostima u Abkaziji i Osetiji
  • Mihaljević
    12k
    Gonzalo Gracia već drugi puta pokazuje da je trenerčina, svi su mislili da je onaj Tramezanijev bunker maksimum Istre i dođe Gonzalo i pokaže drugi puta svim davljenicima da bunker nije jedina moguća opcija.

Trenerčina.
  • Sibirski plavac
    4.1k

"Ali ali ali, flopnuo je u Portugalu i Nizozemskoj, lik je prosjek od trenera..."

Ja i dalje iskreno tvrdim da bi on imao mjesta u Dinamu. Ako je od Istre napravio ovakvu ekipu prošavši samo zimske pripreme, mogu zamisliti kaj bi napravio s Dinamom u kojem bi dobio i ljetne pripreme, dobrog SD-a i adekvatna pojačanja. Satrali bismo ovaj smijeh od konkurencije, a i u Europi bismo sigurno srušili još pokojeg velikana (ako je ovo uspjelo Krznaru, Kopiću, Cannavaru, ne znam zašto ne bi i Garciji).
  • Izet Hajrović
    4.4k
    u kontekstu Istre da, jednostavno su kliknuli, ali koji je njegov rezultat izvan Istre, npr. u Arouci? Dobio otkaz nakon 3 mjeseca s prosjekom od 1.00 bodova po utakmici. Arouca je prošle 2 sezone završila 5. i 7. u portugalskom prvenstvu. Mora se on dokazati na višoj razini da bi bio trener za Dinamo.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    ali koji je njegov rezultat izvan Istre,Izet Hajrović

Koji su rezultati Sopiću, Čabraji, Kovačeviću van HNL-a? Naveo sam njih trojicu jer ih se najčešće spomene u medijima kad se traži novog trenera za Dinamo.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    ja ih ne spominjem i mislim da se Čabraja i Kovačević isto nisu dokazali na razini za Dinamo. Sopića isto ne smatram rješenjem, ali on je ipak napravio rezultat ma razini većoj od Istre.
  • Mihaljević
    12k
    koji je njegov rezultat izvan Istre, npr. u Arouci?Izet Hajrović

Jebe mi se za Aroucu. Meni je bitno da se dokazao u HNL-u, baš kao i svaki naredni igrač/trener kojeg želim vidjeti u Dinamu. Dosta mi je više propaliteta, eto Cannavaro se "dokazao" u Udinama i činglong ligi u "primeu", pa ga je ovdje školovao Đalović koji poznaje ligu više od svih trenera zajedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.