• blubach
    843
    Smirimo malo doživljaj, ovo nema veze s istinom.Paggini

pa ne znam, čak bih i rekao da je donekle u pravu, njegovo ime je odzvonilo ogromnom broju ljudi koji možda ne bi ni glasali, ali i usprkos tomu, da njih i zanemarimo, sigurno nije bilo zanemarivo koliki cjelokupan interes je podigao oko Dinama pa je možda i zbog toga, bar mali djelić, došlo do pritiska gdje se i desilo par prebjega na pravu stranu...
    Ali na stranu i to, mislim da smo svi zahvalni Zajecu što se stavio Dinamu na raspolaganje i pomogao u demokratiziranju kluba, samo ne vidim kako ga itko pored zdravih očiju može braniti kad je jasno da je lik nesposoban za bit na poziciji kojoj je (za koju na kraju ni ne znamo što nosi 100% jer ili nije transparentno ili neki lažu kad kažu da sudjeluje u radu SDa ili ne).

Ono što je meni osobno žalosno, većina ljudi (ja se bar iskreno nadam da je većina) je znala još prije njegovog prvog dana rada da on neće biti nikakav predsjednik jer nema pedigrea za to i da je stvarno tu kao maskota i nije mi jasno zašto se očekivalo (i još očekuje) da on može ikako doprinjeti Dinamu kao klubu osim svojom pojavom, a sada, nakon nekoliko Bidenovskih izjava, ni to...
  • Crni86
    8.5k
    Znate kaj, jako ste nezahvalni sto se tice Zajeca ali ja cu Vam rec jedno! Da Zajec nije stao svojim imenom i prezimenom uz DP mi izbore ne bi dobili, mi slobodnog Dinama ne bi imali ni naredne 4 godine!Orc123

Dobro i? Jel to netko negirao? Da li mu netko za to nije zahvalan?

Ja mislim da je upravo radi toga dobio i vise kredita nego sta je trebao. Po tvome je i jakir onda jos uvijek trebao biti trener, bjelica isto trebao imat jos kredita nakon kriminalne igre i sl. Treba ostati samo zato jer eto on je nasa legenda? Pa onda kaj se cudimo ko pura dreku kaj su sokota i dzemo skauti. Sta se cudimo sta covjek gura mlinku u upravu itd.

Gledas previse kroz roze naocale. Zeki hvala na svemu i treba nekad zna na vrijeme presijec da se sve te lijepe uspomene ne bi pobile s ovim debaklom i da ga se na kraju ne pamti kao osobu koja je uspjela zajebat prvu godinu demokratskog dinama.
  • marcio amoroso
    40.1k
    Sta se cudimo sta covjek gura mlinku u upravu itd.Crni86

Ne gura on Marka Mlinarića :grin:
    Gura Krešimira Mlinarića, člana IO-a.
  • CUCAK
    369
    hahha, trebao si pustiti još malo da piše, možda bi neki novinar izletio s naslovom "Legendardni Mlinka preuzima konce u dinamovoj upravi - iz pouzdanih izvora"
  • Jurki
    16.1k
    daj mi nađi tu izjavu gdje je on rekao da ce smjeniti Upravu?Orc123

"Iako nije konkretizirao o čemu se radi, jasno je da će na ljeto doći do velike rekonstrukcije".
    -clanak VL.

Ako zelis procitati između redaka, onda je jasno na kaj se misli.
    A sad mi najdi de to u Statutu pise da predsjednik ima ovlasti raditi "rekonstrukcije" unutar kluba?
    Isto tak mi najdi de to pise da predsjednik moze uvoditi nekakve mjere štednje tj opcenito uplitanje u raspolaganje financijama?

I zanima me odgovor, tko je bitan? Zajec ili Dinamo?
  • Crni86
    8.5k
    moj bed, ja skuzio za ovog mlinku da gura…
    Hvala za ispravak. Za njega cak i ima smisla.
  • Paggini
    40.1k
    pa ne znam, čak bih i rekao da je donekle u pravu, njegovo ime je odzvonilo ogromnom broju ljudi koji možda ne bi ni glasali, ali i usprkos tomu, da njih i zanemarimo, sigurno nije bilo zanemarivo koliki cjelokupan interes je podigao oko Dinama pa je možda i zbog toga, bar mali djelić, došlo do pritiska gdje se i desilo par prebjega na pravu stranu...blubach

Zajec je poslužio u legitimaciji DP među običnim pukom koji, vjerujem, nije ni glasao, niti su bili članovi. Imali su ime i prezime osobe koju su znali, ali uzdizati ga na razinu da je on zaslužan za preuzimanje kluba je stvarno pretjerano, a i umanjuje značaj ljudi koji su godinama radili na tome.

Hvala Zajecu na tome, ali ne bih pretjerivao s njegovom značajem u kontekstu prošlogodišnjih izbora, pogotovo ne bih išao u smjeru da ne bi nikad pobijedili da nije bilo njega...

Ne zaboravimo, glasalo je 7.5k ljudi, ti ljudi bi glasali za DP i bez Zajeca.
  • The Undertaker
    7k
    Napisati ću i ovdje...

Zajec je istinska legenda kluba i prema njemu se mora odnositi sa poštovanjem. Može ga se kritizirati za izjave ali komentirati njegove kognitivne sposobnosti je neprimjereno.

Osim toga, nije jedini član IO i da bi nešto zajebao mora imati podršku još barem 6 članova. On najavljuje smjene na ljeto ali za to mora imati podršku IO. Čak je i naveo na koga računa ali, koliko brojim, to mu nije dovoljno.
  • Crni86
    8.5k
    Ne zaboravimo, glasalo je 7.5k ljudi, ti ljudi bi glasali za DP i bez Zajeca.Paggini

Pa iskreno moje razmisljamje priie nego sto su najavili zajeca kao predvidnika lise je prema dp bilo puno optimisticnije i meni se osobno on nije svidao kao predvodnik liste. Tako da eto, kod mene je Zajec prouzrocio cak i negativni efekt, ali sam svejedno glasao za dp zbog ostalih decki koji su bili gore.
  • Neron53
    1.3k
    Nije u redu umanjivati zasluge Zajeca pri smjeni stare uprave. Kakav god bio sada, kakav god bio i tada ( a i onda je bilo nesuvislih izjava) ne vjerujem da bi ga se stavilo na celo liste bez zakljucka da je covjek prevage.
  • vlatkomarkovic
    380
    Zajec je legenda i da nije bilo njega, ne znam kako bi prebacili toliko ljudi na našu stranu, to je istina. No istina je i da ovakvi intervjui i najave akcija su dosta opasne za klub. Mi smo prvenstveno glasali za listu DP tek onda za Zajeca. Moramo pružiti podršku i priliku našoj listi. Zajec na žalost s ovakvim izjavama ne čini dobro klubu, kažem ne znam šta se događa s njim, ali ovo od jucer nije izgledalo uopće dobro. On bi skidao glave, vraćao ljude koji su donedavno bili u klubu s lošim rezultatima, spominje Štimca u nekoj ulozi... Mislim da je svima jasno, koliko god njegova uloga bila "pro forme" i dalje na papiru ima neke ovlasti, tako da bi najbolje bilo da mu dodamo na titulu počasni i nađemo nekoga drugoga. U svakom slučaju ovi svi intervjui i napisi samo štete klubu. Moramo se stisnuti i pokušati izvući maksimum iz ove sezone. Bavimo se samim sobom, a trebali bi gledati kako zaredati 12 pobjeda. Onda će sve biti lakše. Vjerujem da možemo, a ove razmirice ostaviti za nakon sezone i meduvremenu naci najbolju opciju za SD-a, jer vjerujem da sada bez intervencija kuharice kave su nam sva vrata otvorene da nađemo neovisnu i sposobnu osobu za tu funkciju. Dodaj gas i guraj do kraja.
  • Mathiasovi Chageri
    4k
    I ja sam bio jedan od onih koji su glasali za DP unatoč Zajecu, a ne zbog njega. Prema Zajecu imam ogromno poštovanje zbog svojih igračkih zasluga i zasluga kroz razne funkcije koje je obnašao u Dinamu, čovjek je jedna od najvećih legendi u povijesti Dinama, no od samog imenovanja Zajeca kao "frontmena" liste DP sam se nadao kako će on biti "prijelazni" predsjednik. Netko tko će poslužiti kao nositelj promjena u Dinamu, no ne kao dugoročni predsjednik. Štoviše, nekako sam se nadao da će se on povući u nekom periodu svog mandata kako bi došao netko novi (Zvone je uvijek bio mokar san).

Iskreno, poprilično sam razočaran njegovim medijskim nastupima, dvojbenim izjavama i ovaj zadnji intervju (izuzev Mlinarića u upravi, jer sam potpuno krivo pročitao rečenicu i pomislio na Mlinku, tu sam ja zeznuo, ali nakon Zekinih izjava u zadnjih godinu dana pušem i na hladno) me zaista razočarao.

Čovjek je prvo Manenicu kritizirao, umanjujući sve što je čovjek napravio u prvih pola godine jer eto, to je mogao i neki pravnik. To mi je zaista suludo da je izjavio o prvom čovjeku uprave u javnom nastupu. Onda je Kuleta nazvao nervoznim, što mi je poprilično kontraproduktivno, svog napadača koji se muči sa realizacijom predsjednik kluba u jednom od najčitanijih medija naziva nervoznim je zaista nepotrebno. Kao da to sve nije dosta, najavio je rezanje ako ne uđemo u LP (čitaj budemo prvaci) i tu je naglasio da nitko od vodstva do igrača nije siguran. Stavljati nož pod vrat ljudima i dodatan pritisak doslovno 12 kola prije kraja je bizarno.

Da ne govorim o teškim bedastoćama poput Štimca i spominjanju Marića i Kange. Svaki put kad pročitam njegov intervju me mentalno iscrpi i zaista ne razumijem zašto mu predstavnik ureda ne pripremi par natuknica za medijske nastupe.
  • masacusec
    4.7k
    Pa naravno da je većina nas glasala za Dinamovo proljeće neovisno o Zajecu, jer proljećari su kreirali svoj program i prije Zajeca kao kandidata za predsjednika. Dinamovo proljeće je zdrav i svjež projekt kojega čini zaljubljenici u plavu boju, aktivni navijači koji su prošli sve i svašta s Dinamom te vrhunski eksperti u svojim resorima te kao takvi zaslužuju odraditi svoj mandat jer su ga zasluženo i dominantno ostvarili na izborima. Kao šlag na ferrero tortu postavljen je Zeko, nogometna veličina koja je uklesana u naš klub.

Shodno svemu navedenom, ne vidim nikakav smisao pokušaja opstrukcije i razdora među spomenutom ekipom. Upravo nas mediji po svojem dobrom starom narativu žele uvjeriti u stvaranje kojekakvih klanova u klubu i dodatno potpiriti vatru uslijed ove rezultatske krize. Najbolji odgovor na sva ova počkaljivanja je/bit će promptno postavljanje novog SD-a i kontinuitet pobjeda…vrlo jednostavno!
  • Maximo
    723

Slažem se...trebalo bi mu se zahvalit na suradnji...
  • M94
    1.6k
    BSN!
    Kriminalce se maknulo (djelomično, ima još krakova hobotnice koje čak i Zajec hvali da dobro surađuju), sad pronaći kvalitetne i sposobne ljude.

Znalo se da neće bit lako, glasalo se za DP i opet bi, al ako nešto ne ide jbg, ne ide. Drugi put ćemo pametnije, demokracija je pa ćemo imati priliku.

Samo me strah za sljedeću sezonu, ako se u ovakvim boljim uvjetima mučimo što će biti dogodine kad će bit manji buđet i kad ćeš bit bez Batija, Sučića i sa nejasnim statusom oko Petka.
    Plus još nemamo SDa, ne znam šta se čeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.