• Navijač Dinama
    9.3k

Propustio si :smile:
    Samo nije baš sve za foruma, koji naravno svatko može čitat pa onda.
  • Noel
    9k

Ajoj, jadni Sergej.
  • Olmic
    4.2k
    Kada je danas IO?
  • vlatkomarkovic
    380

"Nebi se ni ja pojavljivao mjesecima u medijima na njegovom mjestu. Ponavljam pametnije mu je da šuti."

Slažem se. Jakir je uz Marića najveći krivac za ovu situaciju. Ne znam kako mu pada na pamet nakon te njegove "profesure", išta govoriti o Dinamu. Prošle godine ga je spašavao kamikaza i Špika s penalom protiv Rijeke. Imao je puno više sreće nego pameti čime je onemogućio upravi da ga smjeni. Onda dobro da Bayern nije spustio papučicu s gasa jer ga se ne bi nikada riješili. Apsolutno je nestvarno da ima obraza išta komentirati.
  • Crni86
    8.5k
    Koliko god icije krivice ima, glavni i odgovorni su zajec i maric. Jakir bio los? Pa oni su ga ostavili. Bjelica bio los? Pa oni su ga doveli. Fabio los? Opet su ga oni doveli.

Lako je srat i prozivat druge za svoj rad, ali dragi moji vi ste ih izabrali i doveli u klub, pljuvanjem po njima pljujete i po sebi i dokazujete svoju nesposbnost.
  • Toni90d
    1.4k
    Ok, ovo sve za Uprava - IO i davanje otkaza Mariću.

Tko je iz IO "štitio" Marića, iz kojih razloga/interesa? Je li se netko od njih pitao u kojem smjeru plovi ovaj brod, kako ispraviti kurs? To je samo što se tiče sportskog dijela.

Gdje su oni silni odbori? Šta oni rade?

Možemo opet otvoriti temu Web Shopa, manjka robe u shopovima, da Dinamo svatko šamara gdje i kad stigne. U godinu dana je se moglo sigurno puno vise postići od samog povećanja broja članova.
  • Patak
    3.1k
    Jakir je donio dvije titule, i ligu prvaka. Dovoljno. I mislim da nije uzeo otpremninu, za razliku od drugih...Možda sam za to u krivu ali sam tako pročitao.

A za igrače ne znam, je li on sudjelovao u dovođenju loših pojačanja, mislim da nije...Tako da financijski nije oštetio Dinamo. Bayern, dogodi se...

Zajec...ne mogu ga kritizirati nikako...nadam se ipak da će se stvari posložiti u klubu...
  • Peškaman
    6.3k
    Zajec je legenda kluba i tako treba ostati, nažalost mislim da nije trenutno najbolje rješenje za poziciju na kojoj je.
    Shvaćam da je dobar "marketing" kada se spomene da je jedan Velimir Zajec predsjednik kluba ali jednostavno nema kapacitete za obnašanje takve funkcije.
    Svaki istup za neke medije izjavi nekakve dvosmislene misli, ne čini se uopće siguran i na kraju,čini se,napravi više štete nego koristi.
    Da ne bude da pikiram Zajeca, primjer dobrih izlaženja u javnost ispred kluba su Manenica,Globan pa čak i Mlinarić, Zeko jednostavno nije za toga.
  • The Undertaker
    7k
    Zajec ima kapacitete za funkciju koju obavlja ako se drži isključivo IO i predsjednikovanja. To nije fikus pozicija. Operativno vođenje kluba treba prepustiti Upravi ali mu to očito nije sjelo najbolje.
  • Orc123
    10.9k
    Znate kaj, jako ste nezahvalni sto se tice Zajeca ali ja cu Vam rec jedno! Da Zajec nije stao svojim imenom i prezimenom uz DP mi izbore ne bi dobili, mi slobodnog Dinama ne bi imali ni naredne 4 godine!

Ovakvo kenjanje po njemu i izmisljanje opet nekih unutarnjih borbi je najveca sramota za nas same! Svi bi se trebali malo zapitati sto zelimo od Dinama! Jel zelimo posteno i normalno upravljanje klubom ili nam su bitni samo naslovi svake godine taman po cijenu da gazimo sve pred sobom!? Zajec komunikacijski nije mozda toliko spretan ali izmisljanje raznih konstrukcija bez ikakve osnovane sumnje i sranja po svima i svakome u klubu stvarno nema smisla....mijenjamo se kako vjetar puse....nismo ni zalsuzili bolje.....

Ako cw se desiti kiks jbg, nirko nije sretan radi toga ali skidanje glava stalno je fakat vise degutantno!
  • Paggini
    40.1k
    Da Zajec nije stao svojim imenom i prezimenom uz DP mi izbore ne bi dobili, mi slobodnog Dinama ne bi imali ni naredne 4 godine!Orc123

Smirimo malo doživljaj, ovo nema veze s istinom.
  • Dudu9
    1.5k
    Pa Zajec sam sebe smjenjuje sa izjavama, kao prvo postavio Marića za SD izjavio da njih dvojica vode sportsku politiku, svi znamo kako je ta politika izgledala,i sad nakon što mu je uprava smjenila Marića on bi smjenio upravu i priča gluposti za novinare od novih trenera do SD Šimića itd, da ne lupeta gluposti vjerojatno bi ljudi zaboravili na njega ovako sam sebe pokopao
  • Orc123
    10.9k
    daj mi nađi tu izjavu gdje je on rekao da ce smjeniti Upravu?
  • Orc123
    10.9k
    nisam mislio na izbore na kojima su bile 2 liste vec prevlast u Skupstini jer da nije bilo preletaca iz one liste 35 koja se sastavljala kak se sastavljala, Zajec ne bi postao predsjednik nit bi DP preuzeo upravljanje. Gledali bi jos uvijek starog Barisica i dragu nam Vlatkicu....
    Veliki utjecaj na odabir ljudi s famozne liste 35 koji su digli ruku za Zajeca je bio on sam.....da je to bio, neki Marko Markovic, to se ne bi desilo.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.