• emilperska
    8.9k
    Sto se tice financijskog dijela. Zajec nastavlja s mlaćenjem pizdarija..
    U 2025. dolazi dio love od LP plus izvjesna je 15mil + prodaja Baturine. Klub nece imati ama baš nikakvih problema. Tim više što je 2024. bila rekordna u povijesti po priljevu.

Problemi slijede u 2026. kada vise nece biti koga za prodati, nece biti LP u 2025. i zato ce do tad trebati napraviti određene korake koji ce ovisiti tome dali smo prvaci 2026. Ali ove Zajecove riječi su teske pizdarije..
  • Krulek
    741
    Interesantno je, ne i nelegitimno, kako veći broj onih koji pišu na ovom forumu i za koje su dosadašnji SD, predsjednik kluba, direktor komunikacija i dr. do sada bili neprikosnoveni, nedodirljivi, opravdavani na sve moguće načine, sada mijenjaju ploču za 180 st. i peru ruke, sada kada polako istina o nesposobnosti i neodgovornosti upravljačkih struktura i nedemokratičnosti istih izlazi na vidjelo. Izgleda da sada dosta njih postaju " mamićevci, tatićevci, barišićevci", uglavnom kako vele neprijatelji novog Dinama, ne shvaćajući da traženje odgovornosti, transparentnosti i demokratičnosti nalažu barem bolju komunikaciju prema članstvu već podosta vremena unazad.
  • FrodoJePurger
    280
    Zajec nije za poziciju predsjednika Dinama i točka. Nema razloga još raspravljati o tome.
  • Crle
    801
    Koliko ljudi ovdje uopće kuži točno što je demokracija i što je transparentnost? I na kojem nivou bi ta transparentnost trebala biti da bi zadovoljila sve?

Pa toliko je demokratično da se čak na privatnom forumu jedne grupacije dozvoljava toliko sranja da se je čak i uništila rasprava i kvaliteta foruma.

Ovo što se ovdje traži nije ni demokracija, niti transparentnost, nego nekakav egocentični sustav gdje bi se trebala zadovoljiti svaka osobna želja i mišljenje pojedinca.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Osim što je jedan od glavnih krivaca za ovu kriminalnu sezonu još i želi upast u vlak cipelarenja Zajeca mogao bi se sjetit da Zajeca i Manenice nije bilo u klubu kad je dobio porciju od kosovskih amatera.Noel

Uporan si, ne odustaješ, sto puta izgovorena laž postaje istina.

da si takav i za Bjelicu bio i ovog sadašnjeg " Senti che puzza scappano anche i cani stanno arrivando i napoletani" ako si...ili da si uporan bio sa time koga trebamo i tko je adekvatan za trenera možda, ali i možda ne bi bili u ovakvom prčvajzu u kakvom se trenutno nalazimo.

Isti taj glavni krivac je odmah ponudio ostavku nakon tog famoznog polupriznatog Kosova di je igrao sa poluamaterima Menalima, Boško Šutalima, Bernauerima i ukrajinskim bokserice dezertertom, jer su mu velebni članovi uprave Vlatka, Šimić, Podnar itd doveli u situaciju da su prodali tri nositelja, nisu mu doveli recimo jednog Brekala za kojeg pouzdano znam da je htio, ispred Hoxhe kojeg se plaća Belupu u nekoliko rata...

a zamjene su bile toliko loše kao i sad svi ovi velebni Mbukui, Kange, Cordobe i slični probisvijetovi Marka Marića..

pa su ga Petković i Ademi zamolili da povuče ostavku jer im je potreban mir.

pa onda i nakon one Lokomotive (0:3), također ponudio ostavku... dotični je recimo nadoknadio -7, a i derbije smo pobjedili u 4 dana, preživio i rujevicu i u kupu i ligi itd itd... vjerujem da bi i tad dobio nogu da nije osvojio kup, a onda se bojim da bi nam na klupu sjeo za iduću(ovu) sezonu nekakav Baka Slišković, povratak vojnika sa bliskog istoka Iggyja, Jure Ivanković, Rendulić, Vranešević i koje kakvi idioti...

Isti je donio 30-ak milja u kasu cangr cangr plasmanom u LP, kao i što smo imali finu zalihu bodova i dobro stojali do tog Bayerna koji je 7x klasa iznad nas, al to je sramota, al sramota nije od posve slabije Rijeke izgubit 4-0, a trebo si 7-0...

Drago mi je što je otišao, jer vjerujem da i dotični trener zna da je postojalo razno raznih sprega između članova uprava, podpresjednika šablonskih odbora, komunikacija i ljudi iz kluba koji su ga u sprezi sa raznoraznim Krušeljima, Stefanima Matijima i onim vlajom izrodom iz matične knjige zagore i Imotskoga bušili, škartali, saplitali, podmećali nogu i slično.

No vratimo se na početak, 100x izgovorena laž postaje istina.
  • Noel
    9k

Iako se slažem sa tobom kaj si napisao ajmo bit realni nitko ovdje ne želi nekakav egocentrični sustav i zadovoljavanje osobnih želja nego ovdje svi žele jak Dinamo sa jasnom vizijom upravljanja u sportskom sektoru.
  • jp23
    3k
    BernauerimaNavijač Dinama
    Pokaži malo poštovanja prema jednoj od ključnih figuri tog istog proljeća Jakirovića kojeg uzdižeš kao novo uskrsnuće Krista, umjesto nazivanja ga poluamaterom, posebno jer taj isti "poluamater" nije niti igrao u sramoti protiv Kosovara.
  • Noel
    9k

Nek dan je sam Jakirović javno demantirao natpise da su ga senatori i "pušačka soba" održali na mjestu trenera a ti sad pišeš da su Petković i Ademi "ZAMOLILI" da povuče ostavku. Ajde se dogovorite sa samim Jakirom pa pišite ovdje.
  • Crle
    801
    To ću se složiti. No to je bilo usmjereno na to da to svako gleda kroz svoju viziju toga. I na kraju da li je bio u pravu oko nečega.

Mi možemo argumentirano razgovarati da li je neki dio tog sustava loš. No prozivati cijeli sustav koji ti omogućava da ga postavljaš kroz kolektiv (a ne egocentrizam) je upitno. Pomoć odmaganjem.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Ajde ti pogledaj video gdje dotični novinar optužuje bivšeg trenera da je “imao tal sa senatorima”.

Imati “tal” i “održati” nije niti približno isto. Svatko normalan bi reagirao na takve gadosti.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Ajde se dogovorite sa samim Jakirom pa pišite ovdje.Noel

Tu smo, čekamo još tebe, orca, Kruselja, Karina, Alača i jarana Tomaševićevog, Metelku.
  • vlatkomarkovic
    380
    Meni iskreno nije jasno:
    "Klub nema sportskog direktora, a ubrzo ni trenera?
    - Slaven Bilić? Radije Štimac, mislim da je bolji trener, ali kao čovjek
    koji je zavolio Dinamo, Vaha je meni bolji od obojice. Znate da sam
    zagovornik dinamovaca na istaknutim funkcijama. Bišćan je moja
    tiha patnja, a Dario Šimić bi, zašto ne, mogao biti sportski direktor."

Jel ovo neka vrsta sarkazma? Ne stvarno mi nije jasno, ovo je ono razina Joea Bidena ili Dine Rađe. "Tko, gdje, šta, ja, kome, gdje sam?". Mislim svaka čast Zeki na svemu, ali, ako daje ovakve izjave ne znam da li godine dolaze do izražaja, stvarno ne znam. Dajte mu titulu počasnog predsjednika, jer je legenda i zaslužuje, ali ovakve izjave samo izazivaju unutarnje nemire i daju gorivo svima onima koji mrze ovaj klub i demokratizaciju. Samo pale one koji bi opet slušali bljuvotine iz Mostara. Mislim da bi uprava i ljudi na čelu trebali razmisliti o novom predsjedniku.
  • emilperska
    8.9k
    Mislim da bi uprava i ljudi na čelu trebali razmisliti o novom predsjedniku.vlatkomarkovic

Uprava ne moze, ali skupština može. A IO moze dati skupštini prijedlog na glasanje.
  • Noel
    9k

Spominjanje ljevičarskih jazavaca nema veze sa Jakirovićem. Ili sam ja nešto propustio?
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Da vlak cipelarenja Zajeca hahahaahhaahahhaahah….
    Jer inače on nije iscipelario njega i Bjelicu u intervjuu :lol:
    Tongo Doumbia

Nije lijepo smijati se bolesnoj djeci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.