• jedan u nizu
    12.2k
    Takoder, situacija kada se Kalik zabio u suca pa lamatao rukama besto i trazio prekid igre, a onda nesto sa terena bacio u noge nasem igracu koji je imao loptu.jedan u nizu

https://www.facebook.com/share/v/1HBWrfLqq8/
  • Boysica
    677
    Pa naši i kad dođe 500 u Split naprave kaos ko da nas je 2000 , kad je riva bila plava kad je sa svetog duje zvona zvone da pozdrave šampone i ona naj slada kad su svirali dinamove pjesme na rivi ... nas grad naša pravila njihov grad opet naša pravila ... ne treba nas dolje puno al smo bolji ...
    I da od svega u ovoj us...noj sezoni ma šta god ko rekao sjever je naj jači , istina nekak su mi slađe tekme kad nas nema puno, puno ljepše zvuči složenije glasnije nezz ... dugo idem na sjever ovaj put sam bila prema jugu ljudi moji uzas kaj trebam urlati na ljude da navijaju vikati svako malo ajmo jaceeee .
    Iskreno mene grlo danas ubija a radim posao s ljudima nije da mi je baš top danas , jebote ja jedno žensko jace od neki koji su veći jači mogu a neće neg stoje i gledaju tekmu pa jebote odi na zapad pa gledaj ...
  • FelceAzzurro
    213

Pišeš gluposti. Kakvih 4-5k. Bilo max 2.5-3k. Ne budimo mitomani.
  • Boycie
    2.4k
    ne pisem sigurno. Na ponovljenoj je bilo 2.500 ... a ovo je islo 50 buseva dole + kombiji + auti. 4 soma sigurno. Debela vecina nije ni usla, a kavez je vec bio pun. Takva euforija i masovka nisu bile od '90, kolona na autoputu nepregledna. Steta da nisu svi usli i da se nije odigrala. Tovara na sjeveru je bilo 2-3k.
  • purger39
    36

Na toj odgođenoj utakmici nas je bilo minimum 4k...
  • purger39
    36

Kolona za St taj put je izgledala ko kolona za Vukovar kad smo igrali prvu tekmu po povratku imena...
    A da se tekma igrala, mislim da bi bilo gadnih pizdarija i u kavezu i izvan njega zbog količine naših koji su ostali vani...
  • NKDZ86
    3k
    Fantomi bežanije
  • serbus
    4.7k

Nakon dva derbija gdje su nas dobili kaj se tiče pirotehnike fakat je smiješno kaj si postavio.
    Poruka ima smisla jer je klub najavio da se prošli derbi neče ponoviti a ponovio se u još "gorem" smislu.
    Da nažalost mu je puklo u ruci na derbiju na Poljudu ja se kao navijač nadam da je maksimalno koliko se moglo zalječio rane.
  • Mihael2305
    159
    nije smješno, to šta imaju veze s policijom i zaštitarima i da vuku iz stražnjice ili iza tribine tih 200 baklji..., rezultiralo je do tog da se vidi po drugoj slici kako dobro upotrebljavaju. Je da je na Maksimiru sve lijepo iscenirano(prvo s brojkom dolazaka tovara, drugo zaštitari su kriminal), mora stat negdje.
  • Kulminacija
    39
    Za optužiti nekoga za takve stvari, moraš imati baš dobre dobre dokaze. U navijačkom svijetu nema gore stvari od suradnje s policijom, a ako posjeduješ ikakve dokaze objavi ih i uništi tovare.
  • runtothehills
    464
    Baš šteta što nam se poklopila ozljeda Mišića i da ga nije bilo u nedjelju. Točno se vidjelo nakon našeg prvog gola sa smo stali i da su nam se napadi svodili na Nevistić - Galešić - duga lopta Teophila za Kangu koji se morao boriti sa tovarskim krkanima. Tu nam je trebala prava šestica koja bi primirila malo igru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.