• dmil
    547
    pa valjda Zajec dobije finalnu verziju teksta prije nego sto se objavi, ili je bar dovoljno inteligentan da to uvjetuje, ako nije, zato imamo direktora komunikacija
  • Pacho
    293
    Opoziv, isplata i neka ide se ide u Grcku punit Tzatzikijem prije nego nas skroz razjebe.
  • serbus
    4.7k
    Jebeno da sad ne valja ni čovjek koji cijeli život podmeće leđa za dinamo i uvijek na pravoj strani priče. Za razliku od svih velikih dinamovaca Zeko je na jedan poziv uvijek tu za svoj klub.
  • NKDZ86
    3.1k
    koliko moraš bit "krmeljav", "ćorav", pravit se englez da sereš po Zajecu, a do jučer je klub vodila doslovno mumija koja se pojavila kao neki kartonski lik godinama, a izjave ti je davao čovjek kojemu je klub služio kao bankomat i koji se u javnosti razgovarao kao zadnja neobrazovana seljačina... i onda vi serete po gosponu Zajecu?
    čestitke i pročitajte statut kad već serete
  • Facke
    5.4k
    Eto jedini argument ak kritizeras Zajeca je mumija Barisic , Mamic koga se bude jos spomenule Perasicu? Pa do sad se je Zajec hvalil da je skup s Maricem bil zaduzen za sportsku politiku el nije tak? Predsednik kluba nam veli da prelazni rok nije promasen?! Hvali Mmaee-a ko da je Rio Ferdinand. Izjava da je Stimac bolsi trener od Bilica. Simica ko sportskuga direktora vidi. Sad mi je i jasne cija je te ideja. Da se Zajeca pita Marko Maric bi bil jos den denes u klubu. Ali eto nesme se Zajeca kritizerati. Ma kakvi. Pravime se slepci kak nam je sezona sjajna. Jos pika i po Manenice , Jakirovicu i Bjelice. Bravo. Pa se cudite kad se veli da neki igraci s ovem nisu zadovolni. Evo vam dokaza zake. Bas me zanima koga se bude meknule v letu, el bu Manenica moral iti ili ne. Ili bude Zajec zgubil. Unutar kluba je katastrofa. V momcadi i v uprave/vodstvu kluba. Al pravite se slepci. Ak ovak nastavime novi stadion nam ni ne treba el nebume vidli e od europe.
  • NKDZ86
    3.1k
    Faćke od sveg kaj si naveo, kaj Zajec nesme dat svoje mišljenje kad ga neš pitaju?
    pročitaj čl. 41. st. 1 Statuta pa ćeš vidjeti da ništa od navedenog ne radi Zajec!
    on ne kroji sportsku politiku niti dovodi igrače.
    na stranici dinama imate statut
  • Facke
    5.4k

Pa nek veli smoje mislenje. Same kaj mu je mislenje katastrofa. Da , da Zajec nema veze s sportsku politiku sme precitali sto put. Pitam te onda ja zake se je hvalil stim dok je Maric bil u klubu? Al dobre budite dalje slepci. Nek se uhljebiju jos 10 Sokoti u klub. Pa budete morti onda oprli oci.
  • pjetlić
    81
    Naručen članak 1/1, bitka s Upravom jasna ko dan. Valjda su on i ljudi oko njega mislili da ce sami vodit i upravljat klubom pa je sad šok kad to ne mogu.
    Ovo nije dostajno seoske lige, a ne Dinama.
    A posebno me veseli automatska polarizacija: ako kritiziras njega, mora da si za Barisica.
    Uzas.
  • LM1995
    2k
    ljudi oko njegapjetlić

A koji su to ljudi?
  • pjetlić
    81
    Šta je znam koji su, ko da je bitno, svako na nekoj poziciji ima ljude oko sebe s kojima surađuje i koji su "njegovi". Nebitno jel to Pero, Marko ili Ante.
  • sport
    4.3k

Nova vlast u Dinamu već je započela demokratsku i kadrovsku transformaciju maksimirskog kluba, klub se otvorio navijačima, osnovani su novi odbori i angažirani poslovni ljudi, no predsjednik Velimir Zajec bit će ključna figura najvažnijeg segmenta – sportske politike.
    18.04.2024 @ 21:54
    Internet sve pamti.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Podrška gospodinu Manenici!
    Uvijek sam za mlađe,gladnije i sposobnije ljude u klubu.
    Zajec podržava Marića,šta reć na to osim Bože sačuvaj.
    Da je Marić ostao napravio bi od Dinama(kluba koji je proizveo 90% reprezentativaca) nekakav miks Sheriffa i Qarabaga.
  • Crni86
    8.7k
    pa dao im je povoda, u vrijeme kada vec vlada situacija kakva vlada dao je novinarima mesa da ovi zagovraju kako su razjedinjeni.

Pitanje je da li je stvarno toliko seprtljav da je to napravio slucajno ili je ovo sve namjerno napravljeno jer mu je smanjen utjecaj u klubu pa je krenuo u neke svoje obracune. Kako god ovaj intervju nije nikako u najboljem interesu dinama tako da koji god razlog je bio nema izlike za ovakav debilizam.
  • Jurki
    16.2k
    ma nije to istina. Mi smo svi lazovi, manipulatori, Mamicevi misevi koji sad iskacemo iz svih rupa.

Neki razmisljaju na nacin da nam se svima Zajec moze istovariti po glavi i nikome nist jer je to eto Zekino govno.
    Nije me briga ni za Zajeca, pa taman da je najveci od najvecih svih vremena kluba.
    Remetilacki faktor mora letjeti iz kluba.. boli me kiki kak god se on zval i kaj god da je napravil kroz svoj sportski zivot za Dinamo.

SVETIH KRAVA NE SMIJE BITI U DINAMU.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.