• ElDorado
    2.3k
    Naš predsjednik živi u ozbiljnim deluzijama a čini mi se da nema baš dodira sa stvarnošću. On bi opet Šimića koji nam je u sprezi s Marićem sjebao cijeli prijelazni rok.
    Ne znam ot kud tom debilu Krušelju ostat cete ubrzo bez trenera??
    Ijeki intervju mi se cini kao nekakva provokacija da nas sve zajedno iziritira
  • Crni86
    8.5k
    Slaven Bilić? Radije Štimac, mislim da je bolji trenerMurtidzg

Dobro je i da smo treci……
  • Nolifer
    9.8k
    Treba prestat sanjariti, maštati, Dinamo nije prćija, nego ozbiljan klub, trebalo bi se primit ozbiljne analize i ozbiljnog posla, a vremena je sve manje.
  • Facke
    5.3k
    Simic sportski direktor? Dragi moj Zajec gde ti zivis. Stimac bolsi trener od Bilica?! Ne vredi komenterari. Taj intervju je same dokaz da nema koj iskati v Dinamu.
  • don
    11.6k
    Znate da sam zagovornik dinamovaca na istaknutim funkcijamaMurtidzg

blago nama...

želin šta dalje Dinamovce iz kluba, jer ih malo ima da su sposobni za rad na takvim funkcijama. A naravno, ako takvih ima zašto ne.
  • Olmic
    4.1k
    Zajec je isti Mirko Barisic ako ne i gori
  • Zg123
    1.3k
    Stico za novog trenera sa pojacanjima iz indijske lige!!!
  • ElDorado
    2.3k
    cijeli je, zato i djeluje potpuno debilno
  • FrenchMontana
    959
    Zeko je hodajuci PR cirkus.
    Od nebuloznih izjava poput ove, do pikulanja po dzepovima dok daje izjavu za drustvene mreze.
    Strasno, Dinamov Joe Biden, samo 15 godina mladi od Bidena.
  • FrodoJePurger
    276
    Kaj nije Dambrauskas slobodan? :lol:
  • emilperska
    8.9k
    Ovaj intervju me podsjeća na intervju M.Marića nakon prodaje Sučića kad su ga "navukli" da kaze da bi Sučić bio razočaran da ga nisu prodali Interu pa je 3 4 dana nakon toga bio bivši.

Ovaj intervju danas je razina niže.
    Iako sam proučio statut jednom, ne sjećam se kako točno ide opoziv predsjednika i sto se onda događa dalje. Skender preuzima?
    Ako netko zna bolje, neka napiše u crticama?
  • The Octopus
    140
    Bas upada u oci da je u vise navrata istaknuo da se on ne mijesa i ne donosi odluke, sto je suprotno onome sto je pricao prije koji mjesec
  • Dudu9
    1.5k
    Zajec i njegovo razmišljanje nisu za dinamo, lik drobi gluposti hvali propale transfere, hoće Šimića za SD, nadam se da Zajec nece u buducnosti o ničem odlučivat,nije ni čudno pa smo popušili sva pojačanja sa ovakvim razmišljanjem predsjednika kluba
  • rakurs
    830
    Zajec je isti Mirko Barisic ako ne i goriOlmic

Ima jedna razlika. Zajec nije sakrivao oči pri pljački kluba, nečemu čemu se valjda i ti zgražaš. Pa mislim jebote jel razmislite vi neki prije nego nešto napišete. Razumijem ako si htio reći da djeluje izgubljeno i da djeluje kao netko bez autoriteta, ali uspoređivati Barišića i Zajeca je... Ne znam kaj reći uopće.

Što se tiče intervjua, sve govori ovaj dio s 'dinamovcima', ne dao Bog da Zajec ima ikakvo pravo odlučivanja, inače smo najebali. Sad je jasniji i onaj potez sa Šokotom. Moj dojam je već neko vrijeme da se njemu ovo jednostavno ne da, da želi biti u Grčkoj na miru i bez pritiska. Svaka mu čast, cijenim ga, ali svakim medijskim istupom pokaže da nije za ovo.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Ja ne znam jel je Zajec ikad izasao u javnost sa nekom izjavom zbog koje nije postao predmet sprdnje. I onda se ljudi cude da ga se naziva maskotom.

Pa ajmo bit realni. Covjek nema o vodenju sportske politike kluba nikakvog pojma. Neka bude bas to sto mu je i domet. A to je maskota.

Stimac bolji od Bilica a Simic za SDa :lol:
    Pa brate mili da citiram Jelicica: "Bolje pustit da ljudi misle da si glup nego progovorit i potvrdit da je tako."

Mislim najiskrenije ja ne vidim sto nama Zajec donosi. Kao sto sam rekao nemam problema da bude neka "maskota". Da privlaci navijace klubu jer je legenda. Ali onda treba na drugim pozicijama teskase u struci.

A i treba onda to bolje odradit na PRovskoj razini. Jer stvarno ne znam zakaj si dopustamo da redovno postanemo predmet sprdnje zbog njegovih izjava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.