• Pacho
    269
    Zajec bi trebao otici kao glavni, a i jer izgleda kao da mu se ne da zivjeti.
  • Dadox
    90
    Sterat ovu trojicu iz kvote bivše opcije.Neko mora platit…
  • Dudu9
    1.5k
    Zajec kao tvorac sportske politike sa Marićem, on ga postavio i podržavao ga treba maknuti jer kriva procijena skupo stajala cijeli dinamo
  • Crni86
    8.5k
    Sjetimo se isto tako kako je izvrsni odbor nakon zavrsetka ljetnog prijelaznog roka na sjednici ocjenio taj prijelazni rok izvrsnim.

Samo ne znam kako su uspjeli u tako kratko vrijeme vidjeti da sve dobro funkcionira, da su sve linije dobro poslozene i da su svi igraci stvarno pojacanja. Oh wait….
  • rioda
    7.3k

Lako je sad prodavati tzv. naknadnu pamet. Budimo realni, svi su tad to ocjenili tako, od naših ljudi u klubu, preko velike većine nas navijača, medija, analitičara, pa čak i protivničkih klubova koji su nas sami proglasili prvacima nakon samo par kola.

Ako pitaš mene, da nas nisu pogodile ozljede najvažnijih igrača, bila bi ovo potpuno druga pjesma.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Naravno da je bilo tako. U meduvremenu nam se ozljedilo nekoliko najboljih igraca, uslo se bolikurcinski u sezonu, igralo se na dva fronta i to dobro u Ligi prvaka sto nam je otezalo u prvenstvu..

Nevjerojatan splet okolnosti, ali stvarno. Ove sezone se toliko losih stvari poklopilo da ne znam kaj smo Bogu skrivili. Eto i Krovinovic nam zabio u sudackoj nadoknadi, prvi put u karijeri zabio gol glavom!

Mislim imamo sanse i sve to ali i da osvojimo titulu imat cemo PTSP i gorak okus od ove sezone. Dobra stvar su rekordni prihodi i lekcija za ubuduce. Ako nakon ove sezone odgovorni ne detektiraju greske...
  • Crni86
    8.5k
    jedno je sto smo ga mi kao navijaci ocjenjivali, jsoko jelicic, pero peric itd, drugo je sto ga ocjenjuju osobe unutar kluba. Dvije sasvim razlicite stvari. Tako ozbiljne institucije i poduzeca ne rade. Prvo skoci pa reci hop. Na kraju iz toga se vidi i cija je najveca odgovorst za sportku politiku koju mi prozivamo , a koju su oni ocijenili s izvrsnim sjedi 5. Zamisli u firmi odradis nekakav projekt, poslozis nekakvu kampanju i ona se tebi cini eto lijepa i ocjenis ju odlicnom, a kampanja jos nije ni pustena i ne zna se kakvi ce biti efekti. Da li ces privuc jednog covjeka ili 1 milijun. Ali neka si ti sebe za svoj odradeni posao fino nagradio lijepim epitetima, a sad da li ce to biti dobro ili ne koga zapravo briga.

Jesu nam mozda tad vec upisali i naslov prvaka? Tko je uopce iz tog IO-a mogao procijeniti da je transfer rok dobar? Tko tamo ima iskustva u radu unutar kluba da to moze? I to pazi par dana nakon kaj zavrsi? A jos bolje pazi nisu dovedeni ni zadnji vezni niti likevi bek koji su bili oznaceni kao must have, a i onaj mladi napadac se izgubio negdje putem vjerojatno mu se bicikl pokvario. Kako onda prijelazni rok moze biti izvrstan? I na to su mnogi ovdje upozoravali vec tada. A pazi sad isti taj IO cuva guzicu bahatom narcisu maricu cijelo ovo vrijeme.
  • dmil
    521
    moglo se to sve popraviti u zimskom roku i dovesti se bar lijevog beka i zadnjeg veznog, pa nismo ni tad.
  • sport
    4.2k
    I.O. ne može smjeniti SD,I.O. može smjeniti Upravu.Marić je do nedavno bio organizacijski pod Uredom predsjednika,novom sistematizacijom je prebačen u Upravu i zasluženo dobio cipelu.Što tu više nije jasno,koliko puta treba objašnjavati ono što je na ovom forumu več napisano nekoliko puta.Sad valjda možeš iščitati tko je čuvao guzicu bahatom narcisu Mariću kako si ti napisao.
  • dmil
    521
    Pa onda je sve jednostavno, Zajec nek da ostavku.
  • Enco
    110
    Čitam ovdje da se danas sastaje I.O.
    Ako se ne varam bilo je najavljivano da će nakon svakog sastanka netko od članova tog tijela obratiti javnosti.
    Možemo li to očekivati bar danas, a s obzirom na trenutnu situaciju?
  • Patak
    3.1k
    Zajec Zeko Dinamovo med i mlijeko. Jel rečeno da mu je sad funkcija protokolarna? Pa tko će bolje glumiti Mumiju nego Zeko sljedećih 20 godina. Njega treba ostaviti na toj funkciji, ne znam što bi sad dobili njegovom ostavkom?Tko bi ga uopće zamijenio za te protokolarne funkcije?
  • Kermit
    278
    Zeko je došao biti podrška i ostao je kao protokolarni predsjednik. E sad drugo je to što bi mi htjeli da on pokaže više nego što može i u kontekstu sportske politike i vođenja kluba.

Tu onda može smetati visina njegove plaće koja nije mala, a pitanje je dobiva li klub natrag uloženo.
  • emreli21
    208
    sutra se sastaje io
  • dmil
    521
    Dobili bi odgovornost za svoje postupke, ako je on taj koji je drzao Marica svo to vrijeme, nek istupi i kaze da je zajebao i da mandat na raspolaganje, poprilicno jednostavno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.