• ElDorado
    2.3k
    On i Ademi u Krapinske toplice i adios
  • Jay
    698
    Prvi zuti ide Sucicu na dusu, ali drugi je cisti nedostatak inteligencije. Ne oblaci vise dres na sebe ako si kapetan. Sve najbolje i zbogom.
  • Plava stijena
    389
    Stefan Ristovski
    Kad se sve zbroji, ipak više junak nego tragičar. Iako je nesmotrenim prekršajem na centru, a preiskusan je da bi si to dopustio, ostavio momčad na cjedilu. No, zaslužio je pljesak prije toga, za onaj prvi karton, ispravio je Sučićevu grešku na jedini mogući način, zaustavio je opasan Hajdukov napad. Iako je u defenzivi imao određenih problema, dosta je centaršuteva došlo s njegove strane, odigrao je važnu ulogu kod oba Dinamova pogotka. Kod prvog je prošao i odigrao povratnu za Baturinu, kod drugog oduzeo loptu, nakon čega je Baturina proigrao strijelca Pierre-Gabriela. Cannavaro ga je izvukao iz naftalina, nije pogriješio, Rile je ugradio veliki dio sebe u ovu pobjedu.

Ničota na konjaku od jutra bit će...
  • jedan u nizu
    12.2k
    Ja ne znam po cemu on 'dobro' odigra.
    Svaku priliku koju smo imali s desne strane je umrtvio.
    Svaki pokusaj brze igre covjek unisti sa zastajkivanjem i odlucivanjem sta ce dalje koje traje 10 sekundi.
    I to ne samo danas, nego zadnje dvije godine.
    Kad god ima priliku odraditi dupli pas, proigrati, on stane na loptu, priblizi se protivniku i onda vrati prema centru.

Koliko prilika po tekmi ima da se samo zatrci i opali tu loptu u 16m, ali ne, on stane, da priliku protivniku da se slozi u obrani i onda ispocetka gradimo napad, a znamo kako smo kriminalno kreativni kada idemo na postavljenu obranu.
  • Cif
    285
    junak.Isusr pa ovo nema više ni u zemlji Nedođiji
  • Dinaminjo
    1.3k
    On je imao vise tehnickih gresaka samo je ova jedna dosla do izrazaja zbog uzasne odluke koja je slijedila..
  • Žan
    447
    Kad se umirovi treba mu dat u klubu da vodi drustvene mreze.
  • M94
    1.6k
    Od isprika se ne zivi.
    U manje od 10 minuta dobiti dva zuta u derbiju koji je prekretnica sezone i jos vodis 2-1, je debilan potez.
    Bas ne razmisljanje glavom.
    Ozbiljan nogometas si ne smije ovo dopustiti.
  • Ali
    2.5k

Ma hebes ekipu koju crveni karton tako prwsjece da neznaju kud bi.
    Ok proslo kolo u minusu pa tesko stizati.
    Ali danas vodis 2:1 protiv ekipe koja je ocajna.
    Preslozis se privedes utakmicu kraju

Ja Riletu danas nista ne zamjeram. Asist u prvom poluvremnu i ustipao Segu kao najopasnijeg uz livaju. Prvi zuti su ga utopili Sucic i Stojke u tandemu i da nije lovio rukama ode ovaj na gol... Drugi je zuti ali isto celavo istetovirano smece u normalnoj ligi nebi nakon sest pogibeljnih faulova docekao 65 minutu a ne jauknui kao da ga je kramponima kako je on gazio...
  • Paggini
    40.1k
    Ne bih mu zamjerio taj crveni, odigrao je solidnu tekmu a svaki protivnicki napad je išao na njegovu stranu.

Prvi žuti je popio jer je korigirao sranje koje su drugi skuhali, a drugi žuti jbg, promašio uklizavanje, ali opet zbog zajeba drugih.

Jebiga, dogodi se, kao i kod Kange protiv Rijeke kad je igraču stalo.
  • The Undertaker
    7k
    Rile, ako čitaš, preiskusan si i predobro plaćen da bi radio amaterske greške (drugi žuti, prvi je ok). Da je to napravio neki klinac još bi razumjeli ali stara iskusnjara...
  • Carrasco
    5.4k
    promašio uklizavanje, ali opet zbog zajeba drugihPaggini

Kako zbog drugih? Amatersko primanje lopte na prsa
  • Paggini
    40.1k

Nisam gledao sazetke, ali s tribine mi se ucinilo da je bio neciji zajeb pa je ovaj uletio kao sivonja za drugi zuti. Isprike ako sam u krivu! Ali svejedno mi je bio korektan danas, znao je imao puno losijih utakmica ove sezone.
  • IceMan
    2.6k
    Meni je najgore opet danas, frajer prije crvenog tamo viče i maše na Nevistića, skoro izbija i svađa… gestikuacije itd…

Sve vidi samo sebe ne, a tu ima najviše za gledat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.