• Krizy
    60.8k
    89 utakmica
    7 golova
    4 asistencije
    4 naslova prvaka
    1 naslov superkupa
  • Marley
    4.8k
    Neprezaljen, nas hrvatski zid :heart:

Prenese li ovosezonsku formu i u repku, ne moze nam nista Francuska :grin:
  • Dudu 9
    851
    Jedan od najboljih stopera u povijesti kluba. Ako Bog da zdravlje ne sumnjam da će karijeru završiti kao jedan od najvećih hrvatskih stopera ikada.

Mokri san san mi je da se on i Gavrdiol jednog dana zajedno vrate u Dinamo i odrede barem jednu sezonu kao stoperski par.
  • Patak
    3.5k
    Izgleda kao brat blizanac Nevistića
  • Marley
    4.8k
    haha, pa i ne bas. Mozda vama muskima, koji povrsno i pojednostavljeno gledate :grin: osim Majkija vjerojatno.
    Ali kad me vec vuces za jezik, totalno drugacija fizionomija lica, gradja tijela, jedino sto obojica imaju tamnu kosu (ali cak ni to iste boje), i visinu otprilike.

Ali, vidim na sto ciljas, not cool :smile:
  • Eduardo
    25.9k
    Rrahmanijev auto gol za vikend... Izgubili 2:1.

• Krizy
    60.8k
    Crnac ponovno zabio.
    Šest golova i četiri asistencine u 2120 Championshipa.
    Vrlo dobra prva sezona.
  • Omake
    11.8k
    Fantastičan Duvnjak danas za Varaždin. Šteta svih ozljeda, momak je uvijek bio potencijal. Nadam se da će nastaviti ovim tempom do kraja sezone.
  • miro
    7.4k
    Mislim da je kod njega najveći problem u glavi, meni je on po talentu na razini Baturine bio
  • Murinjo
    3
    Sjecam se nekog clanka koji je za Duvnjaka rekao da ce biti novi Modric dok je igrao u juniorima.
  • ShanKu
    1.8k
    Pazi story Sergeja:
    Screenshot-20250304-111841-Instagram.jpg

:sweat:
  • FrenchMontana
    1.4k
    kaj se on javlja… digo je tovare iz mrtvih na onom derbiju iz rujna.
    Bezveznjak isto ko i Bjelkan u drugom mandatu.
    Lik koji je zajedno s Maricem zakljucio da nam ne treba zamjena za Misica jer eto on je stroj i svaku tekmu moze 90min odigrat.

Hvala ti na proljecu 2024., ostalo loše.
  • Crle
    1.3k
    A zapravo svi oni pišaju po nama jer svi stavljaju svoj ego ispred kluba, svi imaju krivicu koju im je teško priznati, a nitko od njih se ne živcira svaki vikend, i nitkom od njih ne propadne dan kao nama zbog ovakve igre za koju su sva trojica dijelom zaslužni.

I nabijem im te "uspjehe" jer su im ti "uspjesi" upravo izgovor da kasnije imaju kredit nešto zajebat, pa i srat.

Jedan "neprilagođeni" Biščan i "autistični" Šimić su mi veći od svih njih petsto puta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.