• kajjaznam
    94
    Loše je sve ovo, ne bih nikoga istaknuo, po meni je gotovo. Loša momčad i to je to...sportski sektor ujebo sve kaj je mogao
    Jbg.bit će bolje.
  • Dudu 9
    542
    Najgore od svega je što bi i ovako loši pobjedili nekako na guzove da Ristovski nije dobio crveni. I da je bilo tko drugi to napravio nego najiskusniji igrač
    Strava.
  • mrgud
    331
    Ništa nije rile kriv.Ako trener ne vidi da ovaj kasni na loptu onda nema tu pomoći.Ova tekma ide na dušu Cannavara
  • hb1
    37
    Vodstvo u 2 navrata i to otvaranje oba poluvremena sa vodstvom, pa jebem mu više...
  • serbus
    4.7k
    Ja bi samo rekao da čovjek koji je ubacivao klošarski kao tovari na Poljudu lopte u teren treba dat otkaz odmah.
    Jebote oponašanje tovara , budi jak u ovom što je kao poraz. Nemoj se na tu razinu tovara spuštati.

Drugo na ovaj crveni drugi cijela klupa Hajduka radi pritisak kao da su domaćini naši sjede.
    Dajte života malo
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Izmjene grozne,a sucic da ga se fino napljuska.über alles

Iskreno, ja ne vidim smisao da on uopće igra.
    Prodan je! Da makar dobro igra, vraćamo u formu interovog igrača!?

Bolje razvijat budućnost...
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Idemo dalje, u igri smo, dobivat ove manje tekme kako god znamo i nadat se jos kojem kiksu ovih dvoje. Ostaje zal za danas jer smo vremenski bili blizu ali sta je tu dalje jos jace i valjda ce se vratit I nadam se u medjusobnim dvobojima konacno uzet puni plijen. Sa pobjedom protiv Rijeke na -4 sa pobjedom protiv Hajduka mi smo njima na -3. Prva i najvaznija je Koprivnica.

Moze se. IRijeka i Hajduk pobjedit i sve do kraja i uzet titulu. Decki na terenu nema predaje i otvorit ce se. Ovako slabi i losi i dalje smo u igri a ima mjesta za napredak. Idemo u Koprivnicu po tri boda.
  • über alles
    1.7k

Kolko ima takvih igraca koji budu prodani ,pa i dalje igraju kak spada.

On je pokazao kakvo je nezahvalno govno i to je to.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Toliko sam prazan, razočaran, ispran, umoran, jadan. Kao da sam kopao kanal na 40 stupnjeva. Baš mi je muka trenutno, nemam više niti šta pametno reći o igri, o igračima. Ovo je baš teretno i teško
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Prva i najvaznija je Koprivnica.dinamo u srcu

Jako, jako teška utakmica...
  • Anderson Costa
    60
    Po meni nista nije gotovo, i komentari bolje da smo primili 3. i gotova je sezona su mi nakaradni… 36 bodova je u igr,i svi kiksaju na sve strane, nikad losija sezona svih… idemo dalje mozda se nesto okrene… ekipu na ni 2/3 sezone kaj odustaje molim da se suzdrzi velike Dinamovštine
  • Izet Hajrović
    4.3k
    Do ozljede Ademija bili smo dobri, nakon toga smo se vratili starim navikama gdje ne čuvamo igrače i pukom srećom nismo primili gol. Ali, ne bi mi bili mi da ne uđemo u utakmicu s golom prednosti za protivnika. Ako nas neće oni kazniti, kaznit ćemo se sami. Bas glupi autogol. Drugo poluvrijeme jako dobri do tog crvenog koji ubije utakmicu s naše strane.

Najveća zamjerka prije utakmice bila je stavljanje RPG-a na desno krilo, ali upalilo je. Isto tako mi je bila zamjerka ostavljen autoput u sredini, ali funkcioniralo je s Ademijem na terenu donekle. Nama je defanzivna odgovornost vezne linije najveći problem. Može Cannavaro staviti Sučića i Ademija na zadnje vezne, objektivno najbolje naše igrače (zdrave) na tim pozicijama u ovome trenutku, ali što nam to znači kad će se opet dogoditi da Sučić ne isprati igrača. Ali najviše su mi živci otišli na Hoxhinu šlampavost i nesposobnost primanja lopte. Nadati se što skorijem oporavku Mišića i onda ćemo vidjeti kako dalje.
  • Ludovic IX
    8.2k
    Prvi put u životu sam se stresirao na tribini. A gledao sam poraze od varteksa doma 0:4, ili onih ludih 3:4, više nego jedan poraz od hajduka i ludih ispadanja u Europi ali uvijek mi je na tribini to sve lakše palo..

Ali danas sam vidio (već sam vidio to ali si nisam htio priznati) da naši igrači nisu gladni pobjeda. Po pojedincima neću jer po meni svi su loši bili (ktc iznimka jer se bori ko lav) ali čudim se odlukama u igri. 90% odluka krivih. Rpg ima samog hoxhu na lijevoj strani za 1 na 1 sa golmanom i ne vidi gs. Rile ima loptu i umjesto da je opizdi, dobije zasluženi drugi žuti. Gluposti rade a nakon gola se povlače protiv 10 polu8graca i livaje.

Dok je matematika tu, ja vjerujem u naslov ali ovo je moj zadnji p9st jedno duže vrijeme jer imam privatnih stvari oko koje se stresiram tako da ću bar izbjeći stres koji ovdje dobivam čitajući neke komentare.

Dinamo über alles
  • austrijanac
    5.9k
    Sasvim logično je da je uveo Sučića umjesto Ademija jer na klupi nije imao drugu opciju sigurno.

Ne razumijem baš prozivanje ta zamjene.
  • Cif
    285
    ne odustati.Ali neke stvari mijenjati.Uvoditi klince pa onda ak i gubimo utakmice nek stasaju.Ademiju i riletu se zahvaliti.Sučica ujutro na autobus za Milano.Rog istim autobusom.Ktc zahvaliti na svemu i dati mu mjesto pomoćnog trenera.mamme ljepo poslati neg trči po maksimirskoj šumi i nek ne smeta ekipi.Kulenoviča poslati na brzinu nekom dobrom psihijatru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.