• cibona
    4.6k
    Jedna od rijetkih pozitivnih strana danas. Ne znam što sportski sektor planira s njim budući da uskoro ulazi u posljednju godinu ugovora (pretpostavljam da ni oni sami ne znaju), ali smatram da bi RPG bio odličan mentor malome Mikiću.
  • Cif
    285
    vjerovatno bu mentor malome Ristovski budući da vrlo vjerovatno budemo njemu produžili ugovor jer nismo normalni.A RPG je ugovor vrč trebao biti produžen
  • don
    11.6k
    ..

IMG-8721.jpg
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Ova situacija jako podsijeca na jednu iz utakmice kad smo ih razbili 4:0. Tada je ja mislim Baturina u slicnoj situaciji dodao odlicnu loptu totalno slobodnom Ivanusecu.

Tu se vidi tocno kako ovoj ekipi uzasno fali jednostavnost. Perkovic je mozda neznalica ali je rekao jednu tocnu stvar u one dvije utakmice koje je vodio. A to je da dok igramo jednostavan nogomet igramo dobro. A cim prestanemo ide sve nizbrdo.
  • Infinity
    17.5k
    Nisam ja za ovim nesto puno zalio. Ovo lijevo je bio Hoxha, a doticni se cijelu utakmicu svadjao s loptom. RPG-u ide na dusu sto mu nije dao loptu, ali od ovoga bi se vjerojatno odbila deset metara lijevo. Mozda bi izborili nekakav korner od svega, ali Hoxha ne bi napravio bas nista opasno.
  • chago13
    120
    Kako je igrao jučer, Hoxhao bi kontru za hajduk napravio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention