• veselko tenžera
    4.3k
    Sve što je Hajduk napravio u napadu je pusti Thea da primi loptu i onda Kalik, Pukštas i Sigur iskaču. To im je prošlo 3 puta i četvrti je bio gol. Našem treneru se to događalo 10 metara ispred nosa i nije pokušao ništa, makar zamijeniti mjesta stoperima gdje bi Theu bilo lakše na desnoj strani.

Izlaskom Ademija opet mekan igrač na zadnjem veznom. Nešto smo se malo digli pred kraj poluvremena.

Petko upozorava 4. suca na 5 prekršaja Kalika od čega 2 brutalna, Uremović počistio Kangu u polukontri i opet nema kartona. Izuzev toga, Erceg dobar.

Albanski Neymar kapa do poda, kad se iz prva 4 pokušaja okrene na pravu stranu nešto i napravi.
  • rokikaciga
    546
    Ne znam kaj ti gledaš, ali ja gledam derbi.
  • MarK
    890
    Činjenica je da moramo mijenjati na poluvremenu jer je ovo jako loše. Problem je što ima previše kandidata za van
  • ŽacZgb
    139
    Igrali smo do gola,pa stali. Počeli smo opet igrat kad smo gol primili. Obrana i danas kriminal,jer kad protivnik dođe u naših 16 metara,brani tko koga stigne. Pogube se dečki.
    Suđenje bi bilo odlično da je drvosječa Kalik dobio bar 1 žuti… Kak nama danas Pjaca fali,Hoxha igrač manje. Gubi lopte,zaustavlja naše šuteve iz slobodnjaka,pokušava dribling i ne dodaje otvorenom igraču,pa pod pritiskom nabije u aut. Najbolja odluka danas mu je propuštanje lopte Baturini za gol (makar mi se na jednog od kamera činilo da je mislio štopati,ali je fulao loptu).
  • Vedraca
    104
    Hoxha neznam kako je posto Nogometas.....Lik je Stid
  • Dadox
    90
    loš je bio Kanga? Pa kakvi su ovo komentari.Šta bi on trebao?? Uzeti loptu od stopera i dribljat do gola i zabit? Svašta ovdje možeš pročitati….
  • Ijayi Atiemwen
    2k
    Ako ostane 1-1 do 70te bi izvadio Ristovskog i stavio Cordobu. Rpg na beka, Cordoba na krilo, brz je ko metak, pobjeć će im…
  • Iskrenjak
    269

Osim sto je prodao tri ciste lopte zaredom nakon cega je cannavaro razbio flasu na klupi. :lol:
  • Petar86
    1.1k
    Ima se jos 45. min igrati tako da ajmo se nadati najboljem.

Muci me jedino sto bezidejni Hajduk koji nije imao posten pogled i udarac prema golu Rijeke, nama je hladno mogao dati 3.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Zalizani se s nasom obranok poigrava kao da su balavci. Dok nasi ofenzivci muku muce da produ Hrgovica na krivoj nozi.
  • Zagi
    9.3k
    Gvardiol, Majer
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Franjic, Sucic, Baturina?
  • Dani Olmić
    1.1k
    Ajmoooooooo sad
  • Carmichael
    44
    Ocekujem vise od Baturine, vrijedis 15, 20m.. moras to pokazat u nekom derbiju HNL, opravdaj cinjenicu da si klasa
  • Borovljanin
    222

Ne ne, oprosti. Odličan je bio, neš sam ja zabrijao…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.