• Borovljanin
    222
    Uvijek mi se povraća kada čujem da netko kaže da se treba “prepustiti protivniku lopta” ili ići u “zatvaranje utakmice”.

Umjesto da dodamo gas nakon gola mi nestanemo s terena na 30 minuta. Veza je krater. Kanga bio loš do grozan, ali onda je dobio tih par duela pa ajde ok. Hoxha na jednoj nezavidnoj intelektualnoj razini (iako mi je drag igrač)
  • Dino
    3.3k
    Nek se jos jednom pozale na sudenje cigani jedni
  • hardek
    4.3k
    Ovako se usrat u gaće nakon vodstva 1 0 na domaćem terenu je za case study. Mi nismo 3 dodavanja spojili od 10 do 30 minute
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Stavljat Ristovskog na Segu moze isto samo totalna neznalica.

Kao sto sam vec najavio. Prejebat ce nas u sredini opet. Treneru ni 10 utakmica nije dovoljno da to shvati.

Ako kojim slucajem zabijemo opet. Nema teoretske sanse da opet i ne popljugamo. Kolko god treba primit da ne dobijemo primit cemo.
  • E46
    1.2k
    Svaka cast onom tko je doveo talijana da igra napadacki nogomet za trenera, jos jedna utakmica u kojoj je pokazao da nema pojma što radi, sada ga i gattuso školuje, jos veceras na pleso i dovedite Kovacevica ili Sopica dok nije kasno, cak i ako izvucemo ovo danas.
  • runtothehills
    464
    Šteta za Ademija, donosio je dosta agresivnosti u veznom redu.
  • Zagi
    9.3k
    Sta covjek moze kad je koncepcija igre nabij naprijed.GeneralNapoleon

Takva je koncepcija jer baš on ništa drugo ne može .
    Svi nam rade istu presing zamku na njega,.
  • über alles
    1.7k
    Hoxa osim kaj je pustio loptu kod gola kad god je doso u kontakt sa istom je bila katastrofa.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    RPG nazad na beka, Stojke na krilo, daj Kacu ili Roga u vezu za agresiju i dizi to gore.
  • Cif
    285
    ako si došao vidjet komentare njegove slobodno preskočiš.Bogati smetaju ti komentari ko klincu od 5 godina
  • CastAway1986
    2.7k
    Jel Mister vidi kakav mu je stoper sjedio na klupi dok je forsirao Maricevog pulena Mmaeea?
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Ne znam kako smo pod daltonom mladim igrali sa stoperskim parom KTC Lauritsen. Dva drva na lopti. Jos ovaj trenerski mag ima Galesica.
  • SAS1987
    16.4k
    Hoxa osim kaj je pustio loptu kod golaüber alles

Najbolji njegov potez taj kad nije dirao loptu :lol:
  • De Oliveira
    1.3k
    Do izlaska Ademija smo bili izvrsni. Sucic se ponasa kao pcelica u cvijecu. Ako sam dobro vidio uspio je i zagrliti odvratnog Sigura. Izveo bi Hoxhu svakako jer igra jako lose i ubacio Kacavendu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.