• NORTE
    14k
    Baš slabo iskreno.recikaj86

Nije slabo, jer kupiti mogu samo članovi i to je dobra odluka.
  • NitkoBitan
    23.5k
    Nazovite me ludim ali ja bi sutra negdje oko pola 11 obavjestio navijace da za pola sata krece slobodna prodaja karata :smile:

Prezivjet cemo nekolicinu zagrebackih tovara na zapadu, a dosta nasih navijaca neclanova bi potegnulo na utakmicu.
  • Zoran
    171
    Bolje ovako. A tko brani nasima da se ne uclane? Toliko koliko kosta clanska toliko sam ja ovaj tjedan samo potrosio na gorivo (2 x Zabok -Maksimir) i ne cvilim radi toga.
  • NitkoBitan
    23.5k
    Nekima je to dodatan trosak, neki nisu dovoljno informirani i misle da ce trebat cekat neko vrijeme za clansku, neki se jednostavno ne planiraju uclanit iz xy razloga iako su navijaci...

Ne bih previse osudivao, tko se zeli uclanit nek se uclani. Cinjenica je da Dinamo ima dosta vise navijaca nego clanova.
  • NORTE
    14k
    neki nisu dovoljno informirani i misle da ce trebat cekat neko vrijeme za clanskuNitkoBitan

To je onda greška kluba koji to ne komunicira u objavama.
    Na taj način bi vjerojatno potaknuli i učlanjenje i kupnju ulaznica.
  • ZrnTSCHeZ
    883
    Žalosno da 24h pred takvu tekmu mi imamo još 20% karata na raspolaganju unatoč relativno malom ukupnom kapacitetu.

Pljujem uvijek madžarone i rečane da tak ograničavaju ulaz pa imaju po par tisuća praznih mjesta pa mi se ne sviđa ni naša odluka.

Naravno nek bude prvokup za članove do zadnjeg dana...al na dan tekme bi uvijek pustil slobodnu prodaju i o tome bi jasno iskomuniciral od početka da si ljudi mogu planirati vrijeme i dolazak.

Ak bu to značilo ponekog neprijatelja na zapadu, neka, ionak bu tiho kak bubica tamo
  • reziser
    7.2k
    kako dobar dio ljudi i dalje preferira fizicku kupovinu.jedan u nizu

to će mi ostati vječita misterija, ako netko zeli imati uspomenu s kartom, isprintaj je i eto uspomene :)
  • Mathiasovi Chageri
    4k
    al na dan tekme bi uvijek pustil slobodnu prodaju i o tome bi jasno iskomuniciral od početka da si ljudi mogu planirati vrijeme i dolazak.ZrnTSCHeZ

Mi moramo shvatiti da Dinamovim navijaču sve smeta po defaultu, a na stadion ne bi išao i da ga dovezeš, platiš mu kartu i odneseš ga na stadion.

Imali smo prodaju karata bez restrikcija i pretprošle godine i prošle godine u prvom kolu na derbiju pa je bilo oba puta manje od 15.000 ljudi a sve te tisuće ljudi koje bi kupile kartu ali nisu članovi, nisu tad stajale u redovima da kupe karte.

Dosta više titranja tim imaginarnim tisućama navijača koje smo “potjerali” sa stadiona članskom kupovinom. Ne bi se pojavili ni tad.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    prosle godine je bilo manje ljudi na derbiju 1. kola zbog onog nevremena koje je bilo mislim dan ili dva ranije.
  • Mathiasovi Chageri
    4k
    onog nevremenadinamozivivjecno

Okej, nevrijeme dan ranije. Dodajem to na listu:

- hladno je
    - kiša pada
    - stadion je ruševina
    - nema alkoholne pive
    - HNL je smeće
    - momčad je smeće
    - nisam član
    - karta je preskupa
    NOVI UNOS: nevrijeme dan ranije

Šteta da se svaki put dogodi jedna od ovih okolnosti, inače bi deseci tisuća Dinamovih navijača pohrlili na stadion
  • deda
    35.7k
    Pao je zapad dolje 10
  • NORTE
    14k
    Pao je zapad dolje 10deda

Pozivam zonu da objavi na svojim mrežama mogućnost online učlanjenja kojim se ODMAH dobiva mogućnost kupnje ulaznice.
  • Neron53
    1.3k

Nije li prosle godine ovdje objavljeno da velika vecina gledatelja na prosjecnoj tekmi na Maksimiru nisu clanovi kluba?
  • Bosskovitz
    15.2k
    Da bi napunili novi stadion od 30000 samo članovima mislim da će nam trebati najmanje 100.000 članova.Felip

To pišeš kao da je posve nerealno da za 4-5 godina imamo 100.000 članova :)
  • Nolifer
    9.8k
    I onda shvatiš da stadion od 35k premalo bude, bar da je izmedju 40 - 45k, upravo radi članova i bilo bi idealno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.