• NitkoBitan
    23.4k
    Vrbancic do prve postave ne moze doc ni u Lokomotivi.
  • Carrasco
    5.2k
    Pa zato sto ce bar dvojicu od ova tri u sredini prodat na ljeto. Bas ce stavit Vrbancica u prvu postavu, a ove koji su za prodaju na klupu, oce kurac.
  • Dudu9
    1.5k
    Posudbe za dinamo su na kraju ispale katastrofa, malo koji igrač igra, a to je i normalno jer naravno da će bilo koji klub gurati svog igrača da može prodati kasnije,posudbe mogu bit jedino u raspalim klubovima koji nemaju ni za plaće svojih igrača pa su dobri i ti sa posudbe primjer Šibenika
  • Teofil Kateran
    1.9k
    Vrbančić ono što je igrao je većinom izgledao dobro, barem kada sam ja gledao Lokomotivu. Nadam se da će barem dobiti priliku na ljeto, pa ako se vidi da ne može onda ponovno posudba…
  • miro
    5.9k
    Premalo Vrba pokazuje po meni. Korektno je to, ali ne tražimo to od njega, mora napravit iskorak
  • Hebimir Strašni
    48

Mislim da njemu treba još jedna sezona u Lokomotivi.
  • nemapredaje
    4.4k

Tako je. Svi igrači koji odu na posudbu u tim drugim klubovima moraju biti nositelji igre da bi u Dinamu dobili priliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.